Mihu írta:Na igen....José. Érdekes kérdés.....Azzal szerintem mindenki tisztában van hogy amint idejönne, hatalmas felháborodást keltenek a szurkolók és lehet még a játékosok körében is. Gondolj bele. Az első meccsen az első 10 percben semmit sem hallanál, a stadionban csak azt hogy szidják Mourinho-t. Aztán van egy pár játékos aki szerintem utálja José-t. Na most kérdés hogy milyen lehet a munka egy olyan emberrel akit ki nem állhatsz. Ha olyat mondana edzésen ami vkinek nem tetszik akkor az érzékenyebben érintené mint egy közömbös edzőnél. Ez pedig ugye feszültségeket szülne és az meg már régen rossz. Tehát nem vagyok én olyan biztos abban hogy ő lenne a legjobb megoldás nekünk

A közönség: Ők úgy táncolnak, ahogy fütyülnek nekik. Ha jönnének az eredmények, akkor elég hamar elkussolnának, és ha még nem is szeretnék meg, akkor is tisztelnék és elismernék.
A játékosok: Ezek profi focisták, nem hiszem, hogy olyan szintre jutnak el, hogy megutálnak egy személyt a médiában tett nyilatkozatai miatt. Ők is nagyon jól tudják, hogy ezt a saját csapata érdekében csinálta, nem is rosszul.
Szóval átgondolva a helyzetet alaposabban, én is oda jutottam, hogy Ő kell nekünk. Taktikaileg zseniális, mentálisan is remek, mert nem az a mentális fokozás, amit Frank csinál, hogy egyszerűen nem tudja megnevelni a sztárocskákat, hanem az, amit José. A játékosai kint a pályán meghalnak érte, ugyanakkor szeretik. Ez engem arra enged következtetni, hogy ott a színfalak mögött egy barátságos, segítőkész emberke, aki viszont tisztában van azzal is, hogyan kell mentálisan győzni már a meccs előtt.
Ettől függetlenül nagyon szivesen látnám Lippit vagy Hiddinget is, de mondom, most úgy érzem, hogy ennek a csapatnak a mentális és taktikai felkészületlensége Joséért kiált.