Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A közönség: Ők úgy táncolnak, ahogy fütyülnek nekik. Ha jönnének az eredmények, akkor elég hamar elkussolnának, és ha még nem is szeretnék meg, akkor is tisztelnék és elismernék.Mihu írta:Na igen....José. Érdekes kérdés.....Azzal szerintem mindenki tisztában van hogy amint idejönne, hatalmas felháborodást keltenek a szurkolók és lehet még a játékosok körében is. Gondolj bele. Az első meccsen az első 10 percben semmit sem hallanál, a stadionban csak azt hogy szidják Mourinho-t. Aztán van egy pár játékos aki szerintem utálja José-t. Na most kérdés hogy milyen lehet a munka egy olyan emberrel akit ki nem állhatsz. Ha olyat mondana edzésen ami vkinek nem tetszik akkor az érzékenyebben érintené mint egy közömbös edzőnél. Ez pedig ugye feszültségeket szülne és az meg már régen rossz. Tehát nem vagyok én olyan biztos abban hogy ő lenne a legjobb megoldás nekünk
Mourinhoval csak az a bajom h a cselszkivel ha megszerezte a vezetést akkor ráült az eredményre(az utolsó éveiben biztos h így volt) azt meg nem nagyon szertném, más részről meg nincs olyan ember ma barcelonában aki kedvelné Josét.barca99 írta: Pedig nem értem...![]()
![]()
Sztem ott van Murinho, aki szvsz a legjobb edző a "piacon", szted meg Wenga (mondjuk én is szívesebben látnám őt), de neki most érik be a fiatalosítás, jól megy a szekér, 100%, hogy ő nem jön el.
Pedig nem értem...edeinho írta:1 csatárral is lehet támadófutballt játszani. Nem attól lesz támadó h milyen felállást írsz mert lehet 1-9 is a felállásunk de abból a kilnec támadóból mondjuk 8 védekezik.barca99 írta:Félreértések elkerülése végett: A Porto is támadó focit játszott, és a Chelsea is emlékeim szerint egy támadó 4-3-3-al kezdte. Akkor lett nagy szr a Chelsea játéka, amikor olyan kerültek oda, aki nem az edzőnek, hanem a tulajnak kellett, de már a nevük miatt is játszattni kellett őket.
NEm tudom h érthetően fejeztem e ki magam, már késő van:P
1 csatárral is lehet támadófutballt játszani. Nem attól lesz támadó h milyen felállást írsz mert lehet 1-9 is a felállásunk de abból a kilnec támadóból mondjuk 8 védekezik.barca99 írta:Félreértések elkerülése végett: A Porto is támadó focit játszott, és a Chelsea is emlékeim szerint egy támadó 4-3-3-al kezdte. Akkor lett nagy szr a Chelsea játéka, amikor olyan kerültek oda, aki nem az edzőnek, hanem a tulajnak kellett, de már a nevük miatt is játszattni kellett őket.
Persze nagyon ki voltak borulva, de kiváncsi vagyok mennyi volt abban a műbalhé Drogba kijelentette, hogy eligazol, alig hagyta magát meggyőzni Abramovics papának, illetve a pénzének, biztos szerették, de azért ők sem hülyék.sasi1 írta:Nézd meg a cselzinél, hogyan fogadták a játékosok a távozását......
Az már jóval túl ment egy bizonyos határon. És nem teherlevétel volt hanem rágalmazás és az volt a célja hogy minél jobban felhúzza az agyunkat. Van ilyen a fociban, de nem ilyen formában. Az már unfair volt szerintemPavel írta:Ne feledjük el, hogy Jose már volt a Barcanál. Itt tanulta meg az edzősködés alapjait Robsonnál és Loisnál. Az, hogy néhány játékosnak beszólt az benne van a játékban. Ezzel is a saját csapatának akart jót. Levennia hátukról a terhet.
Átíratja a nicknevét az adminnal.sasi1 írta:......és akkor veled mi lesz ?Frank Rijkaard írta:Meg kell köszönni neki, amit eddig tett a csapatért, szépen média tudomása nélkül megegyezni, és úgy adni elő mint ha ő mondott volna le.
Kössz Frank, elég volt!
Nézd meg a cselzinél, hogyan fogadták a játékosok a távozását......Mihu írta:Na igen....José. Érdekes kérdés.....Azzal szerintem mindenki tisztában van hogy amint idejönne, hatalmas felháborodást keltenek a szurkolók és lehet még a játékosok körében is. Gondolj bele. Az első meccsen az első 10 percben semmit sem hallanál, a stadionban csak azt hogy szidják Mourinho-t. Aztán van egy pár játékos aki szerintem utálja José-t. Na most kérdés hogy milyen lehet a munka egy olyan emberrel akit ki nem állhatsz. Ha olyat mondana edzésen ami vkinek nem tetszik akkor az érzékenyebben érintené mint egy közömbös edzőnél. Ez pedig ugye feszültségeket szülne és az meg már régen rossz. Tehát nem vagyok én olyan biztos abban hogy ő lenne a legjobb megoldás nekünk
Na igen....José. Érdekes kérdés.....Azzal szerintem mindenki tisztában van hogy amint idejönne, hatalmas felháborodást keltenek a szurkolók és lehet még a játékosok körében is. Gondolj bele. Az első meccsen az első 10 percben semmit sem hallanál, a stadionban csak azt hogy szidják Mourinho-t. Aztán van egy pár játékos aki szerintem utálja José-t. Na most kérdés hogy milyen lehet a munka egy olyan emberrel akit ki nem állhatsz. Ha olyat mondana edzésen ami vkinek nem tetszik akkor az érzékenyebben érintené mint egy közömbös edzőnél. Ez pedig ugye feszültségeket szülne és az meg már régen rossz. Tehát nem vagyok én olyan biztos abban hogy ő lenne a legjobb megoldás nekünkZozzy 5 írta: Szerintem is inkább egy többet mutatott edző kéne.
Mindneki ismeri Mourinhot. Egy külön személyesig, aki tudna mit kezdeni velünk. Pont egy olyan karatker kell most ide, mint Ő. A játékosai imádják, ugyanakkor katonáinak tekinti őket. Ez a fontos, a médiát nem érdekel. Mostanra eljutottam oda, hogy Ő lenne a legjobb, mögötte a rangsorban Hidding és Lippi.
Leendő elnök!ultrasur írta:köszi amúgy ki az a Sandro Rosell?varga tamás írta: Igen, 2003 nyarán, és 2006-ban választották újra, 2010-ben jár le a mandátuma. És akkor jöhet Sandro Rossell.
köszi amúgy ki az a Sandro Rosell?varga tamás írta:Igen, 2003 nyarán, és 2006-ban választották újra, 2010-ben jár le a mandátuma. És akkor jöhet Sandro Rossell.Mihu írta:öööööö....fúúúú.......2003 talán?ultrasur írta:Laporta mikor lett elnök?Segítsen ki valaki ha nem jó.
Igen, 2003 nyarán, és 2006-ban választották újra, 2010-ben jár le a mandátuma. És akkor jöhet Sandro Rossell.Mihu írta:öööööö....fúúúú.......2003 talán?ultrasur írta:Laporta mikor lett elnök?Segítsen ki valaki ha nem jó.
Szerintem is inkább egy többet mutatott edző kéne.Mihu írta:Az túl nagy kockázat szerintemPerrero írta: vagy Mourinho, vagy -lehet, hogy hülyeség- de vmi fiatal edzőt aki bizonyitani akar, ezzel a csapattal ELVILEG bárki tudna nyerni!
gondolok itt Guardiolára, Luis Enriquére, Sztoicskovra, stbSemmit nem mutattak még fel edzői pályafutásuk alatt úgyhogy az nagy lutri lenne.