Barca vs. Real
-
- Barça C
Két új igazolás kéne:1.Franky boy helyett Mourinho
2.gudjohnsen helyett güiza
ui.:a madrid MÉG MINDIG NAGYABB SZ.A.R.B.A. VAN MINT MI
2.gudjohnsen helyett güiza
ui.:a madrid MÉG MINDIG NAGYABB SZ.A.R.B.A. VAN MINT MI
Visca el Barca!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Máris 3-3 Raúl góljával
Állítólag les volt...

in to exile
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
finom az a rohadt mák, már megint nagyon ízlik a madridnak.el fuero írta:Azt a kerva, már 3-3De még nincs vége!

- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
pont a meccs előtt jött nekem okoskodni a drága madridista barátom hogy a Barca nem nyert mert nagy volt az arcael fuero írta:yoyó...2-3 Güiza
Hatalmas védelmi hiba

kicsit ég a feje szegénynek

Sajnos én már ennek sem tudok örülni amig mi ilyen gyatrák játxunk. Elegem van, h imádkozni kell, h ne nyerjen a madrid, különben esélyönk nem lenne a bajnokágra. A fax ki van..
-
Wáááá! Csak bírja a Mallorca a Madrid mákhengerét!
Legalább Pepe is benne volt a gólban?
Sajna nekem valamiért nem megy a Sport2...

Sajna nekem valamiért nem megy a Sport2...
in to exile
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Real Madrid C.F. írta:Aha, persze ti tegnap aztán félelmetesen jáccotatokBe fogja húzni a meccset a Madrid, de nem is ez a lényeg. Ismét bizonyítják, hogy nem kell tőlük tartani. Persze előbb a saját potákon kell rendet rekni.A kis madridi csapattol is kikaptatok, mi lesz majd a naggyal?
Am. mi még mindig szebb focit játszunk min ti, akik 90 perc alatt összvissz elértek tegnap 1
szer a kapuig, de mind1.
Az meg h mi les golokat lődösünk, az alap, meg h az ellenfél nem kapja meg a tizit, mi csak igy tudunk nyerni mindig...

A meccset nézd, és imádkozz.
A madrid hetero összetételben( guti, és ramos nélkül) vékony.
Ennek ellenére kibrusztolják majd. Ami azt illeti, hogy ti szebben játszotok, arról a véleményem:

Rivaldo-A Legnagyobb.
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
hehheee. LOL. Én ezt a két embert rühellem de szívből. Örülök hogy te is így vagy velebarca99 írta:Ez a mostanában sztem úgy a leigazolása óta tart.ElRamos írta:Viszont lesz Pepe (akit remek védőnek tartok, csak mostanában idiótát játszik...)![]()
Nem lesz se Guti, se Ramos? Még véletlenül odakapcsolok és szimpatikus lesz a csapat...

-
Ő nem RMCF. 
Nyerni fog a Madrid, 100%

Nyerni fog a Madrid, 100%

in to exile
Na eddig itt voltak a normális madrid drukkerek, most megjött az értelmiség is. Köszönjük ezt a fergeteges hsz-t, RMCF
-
- Barça B
Aha, persze ti tegnap aztán félelmetesen jáccotatokBe fogja húzni a meccset a Madrid, de nem is ez a lényeg. Ismét bizonyítják, hogy nem kell tőlük tartani. Persze előbb a saját potákon kell rendet rekni.

Az meg h mi les golokat lődösünk, az alap, meg h az ellenfél nem kapja meg a tizit, mi csak igy tudunk nyerni mindig...

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
aki látta a második gólt annak egyértelmű h raul-ról pattant a labda ropinho elé.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Azt nem tudtam kivenni hogy hozzáért-e (valszeg) a védő, mert ha igen akkor nem les...
Egyébként csak állnak a pályán, szinte semmit nem csinálnak és így is 2-2...
Az a Varela meg lol egy srác 
Egyébként csak állnak a pályán, szinte semmit nem csinálnak és így is 2-2...

Szerintem legalább 4 tizenegyest nem adtak meg a Mallorcának, és a második góljuk kettőt ért volna. Megint elfújják a meccset 
( mellesleg ellenfélről pattant a labda vagyis nem volt les, de mindegy )

( mellesleg ellenfélről pattant a labda vagyis nem volt les, de mindegy )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sacchi 2007.11.11. 19:52:06-kor.
Sima győzelem...most épp 2-2. Jól kell termelni, hogy ezek után sima legyen...ElRamos írta:Gratulálok. Hogy lehet ilyet mondani? Otthon leszünk, sima Madrid győzelmet tippelek. A közönség mellettünk áll, valamint a srácok is tudják, hogy botlott a legnagyobb rivális, tehát illene nyerni.Nem kell még aggódni lehet holnap mi se fogunk nyerni!
A legutóbbi fordulóban valóban szenvedtünk a Sevilla ellen, de ez most más. Sajna nem játszik Ramos és Guti sem. Viszont lesz Pepe (akit remek védőnek tartok, csak mostanában idiótát játszik...) és Sneijder. Sneijdernek egy gól hiányzik, az utóbbi hetekben kicsit beleszürkült a csapatba.
Jó meccs lesz, Madrid győzelemmel.

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
eddig jó a madrid...rúgtak 2 gólt,abból a második méteres les volt....és nem is tudtam h a madridnál ér kézzel elhúzni a labdát a támadó elől....
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Ez a mostanában sztem úgy a leigazolása óta tart.ElRamos írta:Viszont lesz Pepe (akit remek védőnek tartok, csak mostanában idiótát játszik...)

Nem lesz se Guti, se Ramos? Még véletlenül odakapcsolok és szimpatikus lesz a csapat...

Jaj mert mintha nem szeretném, hogy nyerjünk! Ez egyértelmü nyerni kell!Gratulálok. Hogy lehet ilyet mondani?