Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hehhhee...jó az avatarodZozzy 5 írta:Szerintem most nem a pályaválasztáson van a hangsúly. Álltak Ők már fel idegenben is, mi megnézhetjük mit csinálunk távol otthontól.Rivaldo11 írta: Azért nem szeretném, ha nekünk is ez lenne a játékunk. Érdekes. A Camp Nouban át nem jönnek az ellenfelek a felezőn, a Bernabeuban meg megpróbálnak játszani...
It most arra céloztam, hogy a realt ezek szerint a játékosok, és az elllenfél edzői sem tartják annyra veszedelmesnek. Ők testközelből érzik, ki ellen medddig lehet elmenni. A lényeg: Eddig a mi idegenbeli teljesítményünk miatt vagyunk ponthátrányban.Zozzy 5 írta:Szerintem most nem a pályaválasztáson van a hangsúly. Álltak Ők már fel idegenben is, mi megnézhetjük mit csinálunk távol otthontól.Rivaldo11 írta: Azért nem szeretném, ha nekünk is ez lenne a játékunk. Érdekes. A Camp Nouban át nem jönnek az ellenfelek a felezőn, a Bernabeuban meg megpróbálnak játszani...
Szerintem most nem a pályaválasztáson van a hangsúly. Álltak Ők már fel idegenben is, mi megnézhetjük mit csinálunk távol otthontól.Rivaldo11 írta: Azért nem szeretném, ha nekünk is ez lenne a játékunk. Érdekes. A Camp Nouban át nem jönnek az ellenfelek a felezőn, a Bernabeuban meg megpróbálnak játszani...
Én Agüero-raAprieto írta:Dinhot cserélném egy szó nélkül az agyonfikázott Binhora.
szerintem Bernardo legalább jól a f@aszukra lép a németes mentalitásával.Zozzy 5 írta:Mert nincs edzőnk. Szerintem amúgy ez a Schuster se valami nagy durranás, hajtani mégis tudnak, mert legalább nem puhapöts.el fuero írta:Mi miért nem tudunk úgy hajtani mint a madrid??!!
Azért nem szeretném, ha nekünk is ez lenne a játékunk. Érdekes. A Camp Nouban át nem jönnek az ellenfelek a felezőn, a Bernabeuban meg megpróbálnak játszani...Zozzy 5 írta:Pontosan.Los Banditos írta:
Ez az, amire mi képtelenek, vagyunk, de a Madrid igen: felállni a padlóról
hát nekem is nagyon tele van hidd el...fenébe is...Zozzy 5 írta:Meg is érdemeljük. Áhh, tököm tele van már az egésszel
bázzmeg..a szokásos...La Pulga írta:Ilyen nincs:4-3
Ez a legszörnyűbb az egésben.Zozzy 5 írta:...és az a legviccesebb, hogy hiába gyengus a Madrid is, mi akkor sem tudunk elmenni. Ugyanaz, mint tavaly. Nevetségesek vagyunk.
basszus, nagyon kellene egy új edző...nagyon-nagyon. ha most nem Riijkaard lenne simán vezetnénk a tabellát 6-7 ponttal mert nincsenek az idegenbeli bakikZozzy 5 írta:...és az a legviccesebb, hogy hiába gyengus a Madrid is, mi akkor sem tudunk elmenni. Ugyanaz, mint tavaly. Nevetségesek vagyunk.
ugyan ezt gondolom énis...LG írta:Sajnos én már ennek sem tudok örülni amig mi ilyen gyatrák játxunk. Elegem van, h imádkozni kell, h ne nyerjen a madrid, különben esélyönk nem lenne a bajnokágra. A fax ki van..