Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A pályáról ne is beszéljünk.Boixos írta:ez bárkivel előfordulhatott volna. a többiek is estek, keltek a pályán.Xavi írta:... Xavi egy kicsit a valós tudása alatt játszott (lásd 1.gól)...
Mit néztél??? Iniesta rúgott egy kapufát, azonkívól észrevehetetlen volt... Deco agresszíven játszott, labdákat szerzett, megjátszható volt, sokat melózott.Rapika írta:Roni Eto'o és Iniesta is jobb volt nála!
És végre eltalálta szabadrúgásból a kaput![]()
Dinho, Iniesta, Deco... Xavi egy kicsit a valós tudása alatt játszott (lásd 1.gól)...nb.nb.nb írta:Eto'o? Iniesta? Jobb volt nála? Milyen meccset néztél? Deco tök jól játtszott, tőle indultak a helyzetek, meg XavitólRapika írta:Roni Eto'o és Iniesta is jobb volt nála!
Eto'o? Iniesta? Jobb volt nála? Milyen meccset néztél? Deco tök jól játtszott, tőle indultak a helyzetek, meg XavitólRapika írta:Roni Eto'o és Iniesta is jobb volt nála!
En nem vettem fel.Rapika írta:Felvetettem az osztálytársammal a meccset,ma megnéztem még1x,és direkt figyeltemLG írta: Azért annyira rosz nem volt, legalább annyi jo labdát is adott.![]()
Nézd meg te is sztem...
Azért annyira rosz nem volt, legalább annyi jo labdát is adott.Rapika írta:Sajnos a chelsea ellen most nagyon rosszul játszott!![]()
Egy lövése volt,amit Terry fejelt ki.
Nagyon sok labdát adott el!![]()
Persze h voltak, de a jelenlegi helyzetben el kell igazolnia. Más út nincs.Zsolti írta:Azért voltak jó meccsei már Dortmundban.De nagyobb csapatba való szerény véleményem szerint.Enrique írta:Feleslegesen vitatkoztok...
Szerintem mind2 nagyon jó játékos, én Rosickyt is kedvelem, elismerem, de amíg nem igazol el máshova, addig nem tudunk reálisat mondani.
Azért voltak jó meccsei már Dortmundban.De nagyobb csapatba való szerény véleményem szerint.Enrique írta:Feleslegesen vitatkoztok...
Szerintem mind2 nagyon jó játékos, én Rosickyt is kedvelem, elismerem, de amíg nem igazol el máshova, addig nem tudunk reálisat mondani.
Azért mert gyenge felépitésu még lehet nagyon jo játékos mint ahogy az is, max. nem utkozik annyitBlasko írta:Rosicky nagyon jó játékos, az egyetlen hátránya a gyenge testfelépítése és ebből adódóan serülékenysége.
![]()
![]()
BARCELONA -ruszkicsapat 10-0![]()
![]()
![]()
![]()
Védekező-középpályást játszott amikor Nedved is a pályán volt. Ilyen testalkattal, mint az övé nehéz is kiemelkedőt alkotni. Viszont amikor a görögök ellen lesérült Nedved, után Roscky az ő helyét vetté át és fantasztikusan játszott.Anonymous írta:Szerintem, Deco és Riq is kreatívabb játékos! Rosicky az eb-n nem nyújtott igazán nagy teljesítmény, mert a csapatot nedved, pobor és baros vitték!
Deco-t pedig szinte a középpálya összes posztján tudjuk használni!
Rosicky lehet, hogy a bundesligában jól játszik ,de a spanyol bajnokság jóval erősebb