Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De azért Deco jobb! Es nemhinném, h Quaresma nélkul meglehetett volna az átihazolást oldani. Bár nekem is szimpi...majd esetleg ha a szukség ugy kívánja visszahozzuk.Barcaforever írta:Nekem Quaresma is naon teccet, csak többet kellett volna játszatni.
Azért kicsit tobb lett mint 10misi...Boixos írta:deco portoi játéka nekem is nagyon bejött. örültem, amikor elkezdtük kergetni, annak viszont már kevésbe, amikor a porto elnöke a szó szoros értelmében kiröhögte a 10 milkós ajánlatunkat. akkor azt hittem, megy a paraszt után az oroszokhoz. viszont amikor kiderült, h mégis ide jön, a plafonról jöttem vissza örömömben és eddig nem is csalódtam benne.
De-de,lehet hogy direkt harcolta ki,mondjuk nem tom az esetet amiután megkapta!Mihu írta:Valamennyire szerencse hogy Deco most kapta meg az 5. sárgáját.Inkább a Depor ellen ne játszon mint az El Classicón.Nem?
Nem tom, de ez má nem az első ien mázlista gól.Bodi írta:Végülis hivatalosan Deconak adták a gólt?
Guily hány percet volt a pályán???? És Iniesta mennyit??? Erről ennyit...Rapika írta: Felvettem a meccset és másodszorra úgy néztem meg,hogy DIREKT FIGYELTEM AZ ISTEN DECÓT!
És Iniesta sokkal veszélyesebb és jobb volt a cselzi ellen,mint Giuly!
Idézd fel már légyszives mit csinált Giuly a beállása után!Labdába ért 1általán??
Felvettem a meccset és másodszorra úgy néztem meg,hogy DIREKT FIGYELTEM AZ ISTEN DECÓT!redlions írta:Mit néztél??? Iniesta rúgott egy kapufát, azonkívól észrevehetetlen volt... Deco agresszíven játszott, labdákat szerzett, megjátszható volt, sokat melózott.Rapika írta:Roni Eto'o és Iniesta is jobb volt nála!
És végre eltalálta szabadrúgásból a kaput![]()
Bár el lehetne ezt Iniestáról is... Nem véletlenül hiányoltuk Guilyt....