Én is hozzászólok a témához, mert ez egy nyílvános fórum, magánügyeket privátban, telefonon, stb. kell intézni, ami be van ide írva, arra lehet válaszolni, ahoz lehet véleményt fűzni.
Az előzőekhez én se szívesen szólnék, mindössze annyit, hogy el kellene gondolkozni kedves Tamás, hogy az összes ember hülye, hozzá nem értő, vagy esetleg benne is van valamennyi hiba....
A Barçás részen először jót nevettem, de azért ez már mégiscsak túlzás. Ezek szerint te valami Uefa licenszes edző vagy, esetleg te oktatod ott az embereket, hogy ennyire képben vagy a focit illetően. Nem tartozom az idősebb szurkolók közé(18 éves vagyok), de azért már 10 éve vagyok csakis Barca szurkoló, és közel 7 éve napi rendszerességgel a csapat körüli eseményeket, spanyol lapokat olvasok, majdnem minden meccsünket láttam(ami fogható volt számomra) már jópár éve, több évet fociztam viszonylag magas szinten, és én még itt ezen a fórumon sem rúghatok labdába pár idősebb fórumozótársunkkal szemben, de vhogy tőlük sose "hallom", hogy ők mondják csakis a frankót.
Félreértés ne essék, sok mindenben egyetértek a Barcával kapcsolatban a véleményeddel, sokban nem, de ez normális, viszont az hogy ennyi emberrel volt már "összetűzésed" jelenthet valamit. Szerintem kicsit nézz magadba mielőtt valaki személyes sértegetésébe kezdesz.
Mondom ezt a vitán kívülállóként, de ezt már rég le akartam írni.