HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.11.15. 19:50:09

Senki nem írta hogy Oli kezdőszintű (sőt :!: ), csak VT szokta belekeverni. Itt csak is Ronnie felé billenő hatalmas elfogultság a vita témája. :wink:
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.11.15. 19:41:40

Zozzy 5 írta:
Nehogy már Olihoz kelljen viszonyatani :wink: Aki jobb Olinál, annak irány a kezdő? Annó ez egy elég szerteágazó vita volt, amiben Tamás annyit sem engedett meg nekünk, hogy kritikát fogalmazzunk meg Ronnieról vagy, hogy szerintünk a padon lehessen a helye, mert akkor az már fikázás és gyűlöljük őt. Erről szólt a történet köbö.
Igazad van. Roni mostani (remélhetőleg újravirágzásának kezdete) játéka előtt valóban kispadot ért, és valóban igazságtalan Olit kezdőszintnek beállítani. Ki is vonulok ebből a vitából. :D
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.15. 19:30:56

Tim írta:Általában nem szólok bele vitákba,de most hogy tisztázódott a félreértéés Henrik és Tamás közt abba kellene hagyni a vagdalkozást mindannyiunk nyugalma érdekében! A politikát pedig tényleg ne hozzuk be a fórumra,legalább ide ne!
Egyébként most hogy kiderült Tamás életkora követelem magamnak az Eurobarca legidősebb fórumozója címet!
Ádást,Békességet kíván nektek öregapátok! :lol:
Ha jól tudom, akkor Boixos itt a korelnök a maga 37 (?) évével, de ez nem biztos. :)
in to exile
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.15. 19:30:08

VIII.Henrik írta: Mea culpa, mea culpa, de ezesetben szerinetm is elég nyílvánvaló Tamás véleménye. :D
A két ember nemhogy játékinteligenciájában, de emberileg sincs egy szinten. Erről mit lehet vitáznotok?! Már megint Te Tamás! :) :wink:
Nehogy már Olihoz kelljen viszonyatani :wink: Aki jobb Olinál, annak irány a kezdő? Annó ez egy elég szerteágazó vita volt, amiben Tamás annyit sem engedett meg nekünk, hogy kritikát fogalmazzunk meg Ronnieról vagy, hogy szerintünk a padon lehessen a helye, mert akkor az már fikázás és gyűlöljük őt. Erről szólt a történet köbö.
Tim
Mezei fórumozó

2007.11.15. 19:24:52

Na el is pirultam Grecki koma :oops: De tudod az alkohol konzervál.. :wink:
Utána nézek mindjárt ki mennyi idős,nem mintha lenne jelentősége csak a kíváncsiság,ugye :lol:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.11.15. 19:13:45

Tim írta:Általában nem szólok bele vitákba,de most hogy tisztázódott a félreértéés Henrik és Tamás közt abba kellene hagyni a vagdalkozást mindannyiunk nyugalma érdekében! A politikát pedig tényleg ne hozzuk be a fórumra,legalább ide ne!
Egyébként most hogy kiderült Tamás életkora követelem magamnak az Eurobarca legidősebb fórumozója címet!
Szerintem Krojf és Mypeter rádvernek... Bár nem tudhatom, de nem tűntél nekem negyvenesnek... :D

Amúgy meg igazad van, tényleg nem kell személyeskedni, csak már annyira kikívánkozott belőlem. Meg is könnyebültem...
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.15. 19:09:14

varga tamás írta:4. soha senkit nem küldtem el a qvaanyjába - ezért ezt vissazutasítom.
Ezen azért filózz egy pöppet. Nem érdekel, hogy madridista, nem érdekel hogy irritált. Engem is. Mégsem kell elküldeni az anyjába, mert ezzel is csak az oldalt minősíted. Mert nem az fogják odaát mondani, hogy VT lekrvanyázott (bár már lehet ott is jól ismernek), hanem azt, hogy az eurobarcán. Aztán jöhet az általánosítás.

Az anti-következetességedet meg úgy látszik, nem csak én vettem észre.

Ps.: Ismered az a viccet, amikor bemondják a rádióba, hogy az autópályán egy örült szemben közlekedik a forgalommal? Mire az egyik autós megszólal: -Egy?! Az összes!

Nem feltétlenül biztos, hogy 20-30 emberben van a probléma.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.11.15. 19:06:08

Mi már nem vitázunk, most már új szálon fut a történet. :D
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2007.11.15. 19:04:21

Általában nem szólok bele vitákba,de most hogy tisztázódott a félreértéés Henrik és Tamás közt abba kellene hagyni a vagdalkozást mindannyiunk nyugalma érdekében! A politikát pedig tényleg ne hozzuk be a fórumra,legalább ide ne!
Kép
Szandi
Főnökasszony

2007.11.15. 18:57:33

varga tamás írta:
Zozzy 5 írta:
varga tamás írta:Zozzy!
R10-ről az a véleményem, ami - ebben megingathatatlan vagyok. Túl sokat tett ő a Barcáért, hogy eladjuk, lefikázzuk stb. Ha Oleguer elfér a csapatban, akkor Ronaldinhónak bérelt helye kell, hogy legyen a csapatban, a kezdőben.
Jólvan, úgylátom azóta sem jutottunk 1ről a 2re.
R10 esetében nem, és nem is fogunk.
R10 esetében sem :lol:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.11.15. 18:57:29

Zozzy 5 írta:
R10-ről az a véleményem, ami - ebben megingathatatlan vagyok. Túl sokat tett ő a Barcáért, hogy eladjuk, lefikázzuk stb. Ha Oleguer elfér a csapatban, akkor Ronaldinhónak bérelt helye kell, hogy legyen a csapatban, a kezdőben.
Mea culpa, mea culpa, de ezesetben szerinetm is elég nyílvánvaló Tamás véleménye. :D
A két ember nemhogy játékinteligenciájában, de emberileg sincs egy szinten. Erről mit lehet vitáznotok?! Már megint Te Tamás! :) :wink:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.15. 18:56:42

Zozzy 5 írta:
R10 esetében nem, és nem is fogunk.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.15. 18:51:24

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.15. 18:50:00

Zozzy!
Kép
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.11.15. 18:48:07

Én is hozzászólok a témához, mert ez egy nyílvános fórum, magánügyeket privátban, telefonon, stb. kell intézni, ami be van ide írva, arra lehet válaszolni, ahoz lehet véleményt fűzni.
Az előzőekhez én se szívesen szólnék, mindössze annyit, hogy el kellene gondolkozni kedves Tamás, hogy az összes ember hülye, hozzá nem értő, vagy esetleg benne is van valamennyi hiba.... :roll:

A Barçás részen először jót nevettem, de azért ez már mégiscsak túlzás. Ezek szerint te valami Uefa licenszes edző vagy, esetleg te oktatod ott az embereket, hogy ennyire képben vagy a focit illetően. Nem tartozom az idősebb szurkolók közé(18 éves vagyok), de azért már 10 éve vagyok csakis Barca szurkoló, és közel 7 éve napi rendszerességgel a csapat körüli eseményeket, spanyol lapokat olvasok, majdnem minden meccsünket láttam(ami fogható volt számomra) már jópár éve, több évet fociztam viszonylag magas szinten, és én még itt ezen a fórumon sem rúghatok labdába pár idősebb fórumozótársunkkal szemben, de vhogy tőlük sose "hallom", hogy ők mondják csakis a frankót.
Félreértés ne essék, sok mindenben egyetértek a Barcával kapcsolatban a véleményeddel, sokban nem, de ez normális, viszont az hogy ennyi emberrel volt már "összetűzésed" jelenthet valamit. Szerintem kicsit nézz magadba mielőtt valaki személyes sértegetésébe kezdesz.

Mondom ezt a vitán kívülállóként, de ezt már rég le akartam írni.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.15. 18:46:10

Szandi!
Köszi a jótanácsot, de nincs bennem semmi harag, semmi méreg, csak nem szeretem ha személyeskednek, és kéretlenül beleszólnak mindenbe. Én sem szoktam minden hsz-re válaszolni, mindenbe belekotyogni - főleg nem személyeskedve. Nem tartom magam hiba nélkül valónak.
Ja, 31 éves vagyok. :lol: :lol: :lol:
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.15. 18:42:22

Úgy látom, azon a személyen kívül, akivel a vitám volt, senki nem értette a lényeget. Ez elég fájdalmas és érdekes. De már megszoktam, meg sem lepődök rajta! hajrá fiúk, csak így tovább!
Henrik :arrow: minden oké, örülök, hogy értetted azt, ami nekem nem tetszett, és felháborított.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.11.15. 18:41:17

varga tamás írta:
grecki írta:Zozzy, szerintem a Barca most a legkevesebb. Itt alapvető emberi problémákkal van gond.
Nálad pedig a viselkedés és az illem legalapvetőbb formáival.
:D:D:D:D
Erről csak ez jut eszembe, bagoly mondja...
Szandi
Főnökasszony

2007.11.15. 18:40:12

Nem akarok személyeskedni, de hány éves vagy Varga Tamás?
Nemtom, télleg csak jó szándékkal, de a barátnőddel, barátoddal :roll: :lol: sztem utazz el egy kicsit, töltődj fel, nyeld le, vagy add ki magadból ezt a mérhetetlen sok haragot, felgyülemlett mérget, amit magadban hordasz, és itt a fórumon, más szerencséseken töltesz le itt.
Vagy egy kicsit gondolj bele.
Télleg mindenki ekkora gyökér, vagy esetleg benned, a tökéletes mintaemberben is akad egy-két hiba?
:roll:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Vito
Llegenda del Barça

2007.11.15. 18:40:03

Urak!
a pártpolitikát mellőzzük plz.
(fórumszabályzat)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.15. 18:39:57

grecki írta:Zozzy, szerintem a Barca most a legkevesebb. Itt alapvető emberi problémákkal van gond.
Nálad pedig a viselkedés és az illem legalapvetőbb formáival.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.15. 18:38:10

Nyilvánvaló. De minek vitatkozzak, úgyis kapok egy olyan választ, mint Te. Egy olyan következeteset...Viszont ez a "mindenben nekem volt igazam" eléggé megszúrta a szemem.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.11.15. 18:37:55

varga tamás írta:Henrik!
Nem néztem messzebb, mint ami a mondatodban szerepelt. Ami kb. úgy szólt, hogy azért nem háborogtak, mert Horn Gyulára szavaztak, és lehet, hogy emiatt szégyellték magukat. Erre írtam én, hogy semmi okuk nincs szégyenkezni. Csak tudod, a legegyszerűbb minket lekommunistázni, lehazaárulózni stb. Csak gondolkodni nehéz. Épp ezért nem értettem, hogy Te honnan tudod, hogy a szüleim hogyan vélekedtek erről a kérdésről, akkor és akár ma is. Egyet értettek vele akkor is, és ma is. És nem szégyenkeznek.
Ok, látom a fatális tévedést! Ez teljesen komoly. Rosszul fogalmazhattam meg a hozzászólásomat. Arra gondoltam, hogy a Bokros-cs. idején azért elég negatív jövőkép állt a többség szeme előtt, így lehet, hogy rosszul érhezhette akkor magát a baloldali szavazó, vagyis megrázhatta őket egy olyan változás amit a csomag váltott ki a későbbiekben.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.11.15. 18:36:41

Zozzy, szerintem a Barca most a legkevesebb. Itt alapvető emberi problémákkal van gond.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.15. 18:32:11

varga tamás írta:Mert az általam leírtakat - a Barcával kapcsolatban - még soha senkinek nem sikerült érdemben megcáfolni. Max lehurrogni, az meg nem vélemény. Ahhoz nem kell ész.
Az előzőekkel csak azért nem vitázok, mert úgysincs értelme.
De ez... :shock: Mire vagy ennyire nagyra magaddal a Barcával kapcsolatban? Arra, hogy elküldted volna Franket a nyáron? Mert ezt legalább 10en megtették vna rajtad kívül. Vagy mi volt az a magasröptű gondolatod, amivel senki sem értett egyet, és végül neked lett igazad? Emlékszem, Decot is elküldet a francba tavaly, hszeken keresztül vitáztam veled, hogy kapjon még1 esélyt. Kinek lett igaza? Andrisnak barátodnak...Erről ennyit. és akkor még nem is beszéltünk az óriási Ronnie védelemről...
Lezárt