Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igazad van. Roni mostani (remélhetőleg újravirágzásának kezdete) játéka előtt valóban kispadot ért, és valóban igazságtalan Olit kezdőszintnek beállítani. Ki is vonulok ebből a vitából.Zozzy 5 írta:
Nehogy már Olihoz kelljen viszonyataniAki jobb Olinál, annak irány a kezdő? Annó ez egy elég szerteágazó vita volt, amiben Tamás annyit sem engedett meg nekünk, hogy kritikát fogalmazzunk meg Ronnieról vagy, hogy szerintünk a padon lehessen a helye, mert akkor az már fikázás és gyűlöljük őt. Erről szólt a történet köbö.
Ha jól tudom, akkor Boixos itt a korelnök a maga 37 (?) évével, de ez nem biztos.Tim írta:Általában nem szólok bele vitákba,de most hogy tisztázódott a félreértéés Henrik és Tamás közt abba kellene hagyni a vagdalkozást mindannyiunk nyugalma érdekében! A politikát pedig tényleg ne hozzuk be a fórumra,legalább ide ne!
Egyébként most hogy kiderült Tamás életkora követelem magamnak az Eurobarca legidősebb fórumozója címet!
Ádást,Békességet kíván nektek öregapátok!
Nehogy már Olihoz kelljen viszonyataniVIII.Henrik írta: Mea culpa, mea culpa, de ezesetben szerinetm is elég nyílvánvaló Tamás véleménye.
A két ember nemhogy játékinteligenciájában, de emberileg sincs egy szinten. Erről mit lehet vitáznotok?! Már megint Te Tamás!![]()
Szerintem Krojf és Mypeter rádvernek... Bár nem tudhatom, de nem tűntél nekem negyvenesnek...Tim írta:Általában nem szólok bele vitákba,de most hogy tisztázódott a félreértéés Henrik és Tamás közt abba kellene hagyni a vagdalkozást mindannyiunk nyugalma érdekében! A politikát pedig tényleg ne hozzuk be a fórumra,legalább ide ne!
Egyébként most hogy kiderült Tamás életkora követelem magamnak az Eurobarca legidősebb fórumozója címet!
Ezen azért filózz egy pöppet. Nem érdekel, hogy madridista, nem érdekel hogy irritált. Engem is. Mégsem kell elküldeni az anyjába, mert ezzel is csak az oldalt minősíted. Mert nem az fogják odaát mondani, hogy VT lekrvanyázott (bár már lehet ott is jól ismernek), hanem azt, hogy az eurobarcán. Aztán jöhet az általánosítás.varga tamás írta:4. soha senkit nem küldtem el a qvaanyjába - ezért ezt vissazutasítom.
Mi már nem vitázunk, most már új szálon fut a történet.Tim írta:Általában nem szólok bele vitákba,de most hogy tisztázódott a félreértéés Henrik és Tamás közt abba kellene hagyni a vagdalkozást mindannyiunk nyugalma érdekében! A politikát pedig tényleg ne hozzuk be a fórumra,legalább ide ne!
R10 esetében semvarga tamás írta:R10 esetében nem, és nem is fogunk.Zozzy 5 írta:Jólvan, úgylátom azóta sem jutottunk 1ről a 2re.varga tamás írta:Zozzy!
R10-ről az a véleményem, ami - ebben megingathatatlan vagyok. Túl sokat tett ő a Barcáért, hogy eladjuk, lefikázzuk stb. Ha Oleguer elfér a csapatban, akkor Ronaldinhónak bérelt helye kell, hogy legyen a csapatban, a kezdőben.
Mea culpa, mea culpa, de ezesetben szerinetm is elég nyílvánvaló Tamás véleménye.Zozzy 5 írta:Jólvan, úgylátom azóta sem jutottunk 1ről a 2re.varga tamás írta:Zozzy!
R10-ről az a véleményem, ami - ebben megingathatatlan vagyok. Túl sokat tett ő a Barcáért, hogy eladjuk, lefikázzuk stb. Ha Oleguer elfér a csapatban, akkor Ronaldinhónak bérelt helye kell, hogy legyen a csapatban, a kezdőben.
R10 esetében nem, és nem is fogunk.Zozzy 5 írta:Jólvan, úgylátom azóta sem jutottunk 1ről a 2re.varga tamás írta:Zozzy!
Jólvan, úgylátom azóta sem jutottunk 1ről a 2re.varga tamás írta:Zozzy!
varga tamás írta:Nálad pedig a viselkedés és az illem legalapvetőbb formáival.grecki írta:Zozzy, szerintem a Barca most a legkevesebb. Itt alapvető emberi problémákkal van gond.
Nálad pedig a viselkedés és az illem legalapvetőbb formáival.grecki írta:Zozzy, szerintem a Barca most a legkevesebb. Itt alapvető emberi problémákkal van gond.
Nyilvánvaló. De minek vitatkozzak, úgyis kapok egy olyan választ, mint Te. Egy olyan következeteset...Viszont ez a "mindenben nekem volt igazam" eléggé megszúrta a szemem.grecki írta:Zozzy, szerintem a Barca most a legkevesebb. Itt alapvető emberi problémákkal van gond.
Ok, látom a fatális tévedést! Ez teljesen komoly. Rosszul fogalmazhattam meg a hozzászólásomat. Arra gondoltam, hogy a Bokros-cs. idején azért elég negatív jövőkép állt a többség szeme előtt, így lehet, hogy rosszul érhezhette akkor magát a baloldali szavazó, vagyis megrázhatta őket egy olyan változás amit a csomag váltott ki a későbbiekben.varga tamás írta:Henrik!
Nem néztem messzebb, mint ami a mondatodban szerepelt. Ami kb. úgy szólt, hogy azért nem háborogtak, mert Horn Gyulára szavaztak, és lehet, hogy emiatt szégyellték magukat. Erre írtam én, hogy semmi okuk nincs szégyenkezni. Csak tudod, a legegyszerűbb minket lekommunistázni, lehazaárulózni stb. Csak gondolkodni nehéz. Épp ezért nem értettem, hogy Te honnan tudod, hogy a szüleim hogyan vélekedtek erről a kérdésről, akkor és akár ma is. Egyet értettek vele akkor is, és ma is. És nem szégyenkeznek.
Az előzőekkel csak azért nem vitázok, mert úgysincs értelme.varga tamás írta:Mert az általam leírtakat - a Barcával kapcsolatban - még soha senkinek nem sikerült érdemben megcáfolni. Max lehurrogni, az meg nem vélemény. Ahhoz nem kell ész.