Segítség kéne
Az a probléma hogy elkezdi betölteni a videót gyorsan, utána megáll megint tölt egy kicsit és így tovább 

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nem feltétlenül. Nekem 10mb van, de ha nagyon levan terhelve a net (torrent, letöltések, csúcsforgalom, stb.), akkor úgyanolyan lassú tud lenni...Shorty írta:3mb-os netem van az csak elég nem?
- Marci
- Capitá del Barça
A Pajzs a résen! Köszi!Tim írta:Ha arra a filmre gondolsz amiben John Candy játszott akkor az a Pajzs a résen lesz. Ha viszont rajzolt figurák szerepeltek benne akkor az a South Park mozi változata..Marci írta:hali,
van egy film, egy vígjáték, amiben idióta amerikaiak támadják meg kanadát, néha adják a tévében. meg tudnátok mondani a címét?
Barca 99, konkrétan nem tudom megoldani a problámádat, csak azt tudom ajánlani, hogy használj forefox-ot, és más lejátszót... divx player, media player classic, valami![]()

Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
Esetleg a betárcsázós netet kellene adsl-re lecserélni.Szandi írta:új és gyorsabb gépShorty írta:Az lenne a gondom hogy nemrég vettem (szüleim) egy új számítógépet
és baromi lassan tölti be a netes videókat. Nem tudna valaki rá valami megoldást?![]()
![]()
![]()
![]()

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

új és gyorsabb gépShorty írta:Az lenne a gondom hogy nemrég vettem (szüleim) egy új számítógépet
és baromi lassan tölti be a netes videókat. Nem tudna valaki rá valami megoldást?

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Ha arra a filmre gondolsz amiben John Candy játszott akkor az a Pajzs a résen lesz. Ha viszont rajzolt figurák szerepeltek benne akkor az a South Park mozi változata..Marci írta:hali,
van egy film, egy vígjáték, amiben idióta amerikaiak támadják meg kanadát, néha adják a tévében. meg tudnátok mondani a címét?
Barca 99, konkrétan nem tudom megoldani a problámádat, csak azt tudom ajánlani, hogy használj forefox-ot, és más lejátszót... divx player, media player classic, valami

- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Hello Mindenki!
Múlthét péntek óta keresek egy linket, lehetőleg torrent linket, amellyel letölthetem a nov 9.-i Odaát részét. Az o.társamnak aznap az Alba Volánnak szurkolt este, én meg megígértem neki hogy felveszem majd azt a részt, de elfelejtettem...Azóta nem találtam linket, valaki tudna nekem olyan odlalt, ahol az epizód részeit, vagy konkrétan ezt a részt le tudbám tölteni, lehetőleg magyar szinkronnal...
előre is köszz
Múlthét péntek óta keresek egy linket, lehetőleg torrent linket, amellyel letölthetem a nov 9.-i Odaát részét. Az o.társamnak aznap az Alba Volánnak szurkolt este, én meg megígértem neki hogy felveszem majd azt a részt, de elfelejtettem...Azóta nem találtam linket, valaki tudna nekem olyan odlalt, ahol az epizód részeit, vagy konkrétan ezt a részt le tudbám tölteni, lehetőleg magyar szinkronnal...

-
- Eurobarca Staff
Helyes, egyébként nekem volt fenn a 11-es de néhány használat után visszaraktam a 10-est, szerintem az sokkal jobb, a 11-es nagyon nem jött be nekem, lehet, mert pont azok a funkciók nincsenek benne, amiket én kihasználok/kihasználnék, és ezek a 10-esben benne vannak.barca99 írta:Egyébként beértem 10-essel is.
Igaz azóta JetAudiót használok, az sokkal jobb

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Firefoxot használok én is, csak a WMP11 mellett az IE7 telepítésekor jelzett nekem, hogy az eredetiségét meg fogja viszgálni. Itthon azért kellett IE, mert a 6-osnál elment vmi proxybeállítás, ami úgy javult meg hogy feltettem egy 7-t (IE csak anyáméknak kell). Az albiban akartam felrakni a legújabb mediaplayert, csak nem eredeti a Windows. Ezért érdeklődtem utána, az IE-t csak azért hoztam példának, mert valszeg ugyanazt csinálja, mint a WMP11.
Egyébként beértem 10-essel is.
Egyébként beértem 10-essel is.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Nekem semmi nm használt, rendszervisszaállitást végeztem, használom a firefoxot meg a media player 1Oet, egyébként tüzroka a legjobbbarca99 írta:Van itt olyan, akinek nem eredeti a Vindóza van és mellette IE7-et és/vagy WMPlayer11-et használ? Mert az telepítéskor meg akarja vizsgálni a szoftver erdetiségét, és nem tudom ilyenkor mi történik, ha nem eredeti a cucc. Otthon eredetim van, de nem találtam, így ide egy másoltat tettem fel. És most nem szeretném, ha reinstallt kellene nyomnom, csak ezért mert egy 11-es Media Playert akarok feltenni...

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Marci
- Capitá del Barça
hali,
Barca 99, konkrétan nem tudom megoldani a problámádat, csak azt tudom ajánlani, hogy használj forefox-ot, és más lejátszót... divx player, media player classic, valami
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Van itt olyan, akinek nem eredeti a Vindóza van és mellette IE7-et és/vagy WMPlayer11-et használ? Mert az telepítéskor meg akarja vizsgálni a szoftver erdetiségét, és nem tudom ilyenkor mi történik, ha nem eredeti a cucc. Otthon eredetim van, de nem találtam, így ide egy másoltat tettem fel. És most nem szeretném, ha reinstallt kellene nyomnom, csak ezért mert egy 11-es Media Playert akarok feltenni... 

Motorola V6-os mobilomra szeretnék játékokat telepíteni... Próbáltam már Bluethooth-al és adatkábellel is, de nem sikerül vmiért rételepítenem a játékot. JAVA játékot telepítenék rá, gondolom nem az a baj. Remél tud vki segíteni, thx...
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Eurobarca Staff
Sztem kezdheted,mert
1.,
xnégyzet+2/x+3:
Behelyettesítesz
(-1)négyzet +2/-1+3,azaz
3(1+2)/2, ha nem jó, akkor én megyek újra
De nem értem, hogy mit írtál, sztem Te mást számolsz
2., 4 jó megoldás van -14, -4, -2, 8
A következők miatt:
A lényeg, hogy akkor lesz egész a tört, ha a felsőt elosztod az osztóival (soha nem tudtam melyik a nevező számláló, egyszerűen nem bírom megjegyezni
).
Na mármost ehez a következő kell:
Nem tudod kiszámolni pontosan így az összes osztót, ezért egyszerűsíteni kell, hogy felülről eltűnjön az x-es tag, ehez kiemelsz (X+3)(x-3)-at, azért x+3-at, mert azzal tudsz egyszerűsíteni, hiszen alul x+3 van, azért (x-3), mert így az x-es tagok kiütik egymást és csak xnégyzet lesz. Azaz lesz xnégyzet-kilenc, ami oszthaó (x+3)-mal, hiszen xnégyzet-kilencből ki tudsz emelni (x+3)-azt és az osztható (x+3)-mal (az 1 lenne!!!) és ha azt szorzod bármilyen egész számmal, akkor az is osztható lesz, gondolom ezt nem kell magyaráznom.
Tehát Xnégyzet-kilenc kilőve foglalkozhatunk a maradékkal!Muszáj hozzáadni 11-et, hiszen az xnégyzet-kilenc 11-el kevesebb, mint az xnégyzet+2, vagyis ami felül van, tehát azt kell vizsgálnunk, hogy 11 mikor osztható x+3-mal, felírod 11 osztóit (-11,-1,1,11) ha ezeket a számokat veszi fel az (X+3) kifejezés, akkor egész számot kapunk, ebből X számolható úgy, hogy az osztókból kivonsz 3at és voálá kijön a -14,-4,-2,8
Na milyen vagyok, ha valami nem világos nyugodtan szólj.
Már értem, hogy mi okozott félreértést, sztem a feladat:
(xnégyzet+2)/(x+3), ha xnégyzet +(2/(x+3) lenne, akkor az x négyzetnek nem lenne értelme, hiszen ha x egész, akkor a négyzete is. Én azért gondoltam arra, mert kismillió ilyen példát csináltunk érettségire készülve.
Szóval nem kell újra érettségiznie senkinek, csak ez a fórum nem egyenletek felrására való.
1.,
xnégyzet+2/x+3:
Behelyettesítesz
(-1)négyzet +2/-1+3,azaz
3(1+2)/2, ha nem jó, akkor én megyek újra
De nem értem, hogy mit írtál, sztem Te mást számolsz
2., 4 jó megoldás van -14, -4, -2, 8
A következők miatt:
A lényeg, hogy akkor lesz egész a tört, ha a felsőt elosztod az osztóival (soha nem tudtam melyik a nevező számláló, egyszerűen nem bírom megjegyezni

Na mármost ehez a következő kell:
Nem tudod kiszámolni pontosan így az összes osztót, ezért egyszerűsíteni kell, hogy felülről eltűnjön az x-es tag, ehez kiemelsz (X+3)(x-3)-at, azért x+3-at, mert azzal tudsz egyszerűsíteni, hiszen alul x+3 van, azért (x-3), mert így az x-es tagok kiütik egymást és csak xnégyzet lesz. Azaz lesz xnégyzet-kilenc, ami oszthaó (x+3)-mal, hiszen xnégyzet-kilencből ki tudsz emelni (x+3)-azt és az osztható (x+3)-mal (az 1 lenne!!!) és ha azt szorzod bármilyen egész számmal, akkor az is osztható lesz, gondolom ezt nem kell magyaráznom.
Tehát Xnégyzet-kilenc kilőve foglalkozhatunk a maradékkal!Muszáj hozzáadni 11-et, hiszen az xnégyzet-kilenc 11-el kevesebb, mint az xnégyzet+2, vagyis ami felül van, tehát azt kell vizsgálnunk, hogy 11 mikor osztható x+3-mal, felírod 11 osztóit (-11,-1,1,11) ha ezeket a számokat veszi fel az (X+3) kifejezés, akkor egész számot kapunk, ebből X számolható úgy, hogy az osztókból kivonsz 3at és voálá kijön a -14,-4,-2,8
Na milyen vagyok, ha valami nem világos nyugodtan szólj.
Már értem, hogy mi okozott félreértést, sztem a feladat:
(xnégyzet+2)/(x+3), ha xnégyzet +(2/(x+3) lenne, akkor az x négyzetnek nem lenne értelme, hiszen ha x egész, akkor a négyzete is. Én azért gondoltam arra, mert kismillió ilyen példát csináltunk érettségire készülve.
Szóval nem kell újra érettségiznie senkinek, csak ez a fórum nem egyenletek felrására való.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Drigo 2007.11.13. 20:06:47-kor.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Ebben a feladatban mi tartozik a törthöz? Használj zárójeleket!Szandi írta:
4,
Hány olyan x egész szám van, amelyre X2+ 2/ x+3 (ez is tört) is egész?
X2+ 2/ x+3
(X2+ 2) / (x+3)
X2+ 2/ ( x+3)
Tehát melyik a feladat a 3 közül?

Ez a feladat:
Xnégyzet + 2/ x+3
A -1 miért nem jó?
Ha kiszámolod lesz 1+1=2 ez a feladat

-5-tel:
25+(-1)=24
-2 is oké, mert azzal lesz 4+2=6...
De akkor tényleg a 3 a vége... ha több lesz elmegyek újra érettségizni.