Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért 4-támadóval játszani megsemisítő és egyben veszéyles és fölösleges..Messinho87 írta:Igaz hogy kezd javulni, látszik hogy ki akar lábalni az elmúlt másfél éves formájából, mostanában jó passzokat ad, és közben ismét cselez úgy mint régen. Majd meglátjuk mi lesz.
Jó lenne ha Eto'o is felépülne, mert ha fantasztikus 4-esünk játszana egyszerre a pályán, akkor retteghetne egész Európa, és Spanyolország.
Szerintem a csapat bajnok lesz a szezon végén, ha Rijkaard lesz a kispadon, ha nem.
A mondandódban csak az a vicces, hogy szerinted Mourinhonak nem volt nehéz dolga a cselszinél a sztárokkal. Ez érdekes, mert Frank még erre a "könnyű" feladatra sem képes, mint láthatjuk. Itt van neki Európa legjobb állománya, amit meg kihoz belőle az egy rakás...Hogy is van ez akkor?Messinho87 írta:Szerintem felesleges elküldeni Frank Rijkaardot a csapattól, meg felesleges helyette új ezdő. Neki köszönhetjük, hogy a Barcelona egy olyan csapat, amelyet az egész világ szeret. Lehet, sőt biztos, hogy a csapat most nem úgy játszik idegenben ahogy kellene, de nem kell temetni. Rijkaard képes lesz arra, hogy a csapat idegenben is közönségszórakoztató játékot játsszon. Másrészt: Ki az a Mourinho??? Igaz el kell ismerni, hogy a Portóval Bajnokok Ligáját nyert. De amit a Chelseanél tett, nem mondanám, hogy csak magának köszönheti. Melyik edző nem tudott volna Abramovics milliárdjaiból kiépíteni egy csapatot???? Még Csank János, Mészöly Géza is tudna ennyi pénzből bevásárolni. Másrészt Mourinho tényleg nem megy a közönségszórakoztató játékra, nem hiszem el, hogy olyan játékosokkal mint Sheva, Lampard, vagy Joe Cole, nem tudott volna szép játékot csinálni.
Egy a lényeg, én olyan Barcelonát akarok továbbra is látni, amelyik szépen játszik, nem pedig egy olyat, amelyet Mourinho irányítana, és anti-focit játszana.
Felőlem jöhet MOurinho, éppen ezért. Mert a csapatunk tele van olyan egyéniségekkel, akik nem tudnak egyszerűen csúnyán focizni. De ha nem kapnánk gólt és eredményesek lennénk, akkor egy idő után még tovább fejlődne a játékunk, tavaly azért a Chelsea sem egy meg kettő nullákra nyert folyton, hanem szép számmal lődözték agólokatZsolti írta:Én úgy vagyok vele,hogy inkább játtszunk csúnyán,de nyerjünk,minthogy játtszunk szépen,de nem megyünk vele semmire sem.....ilyen kerettel meg csúnyán úgysem lehetne játszani,de eredményesen annál inkább.....2-0-nál már el lehet kezdeni sarkazgatni a saját térfeleden,miután megdolgoztál érte,hogy kicsit lazsáljál!
Mourinho szellemi hadviseléséről már leírtam a véleményem. Viszont nekem ez is szúrja a szemem, nem tudom, a többiek hogy vannak vele.jelwaz írta:Most komolyan Murinhót akarjátok? Szerintem azért nem csak az eredmény számít, egy ilyen nagy történelmű klub, mint a Barca, azzal is foglalkozzon, hogy a tagjai, személyzete és játékosai tükrözzék a klub felfogását. Murinho stílusa meg (habár remek szakember) eléggé útszéli és alpári, ezzel nem azonosítható a Barca (ellenben a Chelseavel). Nekem a pofámról lesülne a bőr, ha olyan megjegyzéseket tenne, mint, amilyeneket a londoni kék érája alatt. Capello meg egy csődtömeg. Ő kb. annyit tett hozzá a Real Madrid tavalyi sikeréhez, mint akárki erről a fórumról. A fővárosiaknak az ölébe pottyant a bajnokság, mert az egész liga vak volt, bármely csapat kenterbe verhette volna őket, rosszul játszottak, ellenben az idei szezonnal, úgyhogy gyors cselekvésre lesz szükség, amibe szerintem nem fér bele egy edzőváltás. talán, ha Rijkaard hozzáállása javulna, akkor a fiúké is (másrészről már kiismerték, ideje változtatni a berögzült szokásain, szerintem).
Na pont az a baj, hogy ilyen a hozzáállás a vezetőségben is. Mégegy mindentbele akció? Az ultimátum mi volt akkor? Unom már az elpocsékolt esélyeket, amiket kap Frank. A játékosokkal meg már tavaly is beszélni kellett. Egyrészt ez nem normális, másrészt akkor is addig tartott a Betis ellen, amíg tugtunk egy gólt, utánna szépen leültünk, és elment a bajnokság. Másodszor: Ha másfél év alatt nem sikerült új taktikát kitalálnia, akkor mi a...áhh, mind1...barca0417 írta:meg előbb ki kéne próbálni, az újfajta felállásokat, formációkat, meg Laportának még egy "mindentbele" akciót kéne véghez vinnie, hogy beszéljen Rijkaarddal, meg a játékosokkal. jelenleg sztem ő az egyetlen reményünk, (eddigi ciklusa alatt 2 hibája volt sztem: Davids eladása, és guddy megvétele Larsson helyére) de a lényeg hogy sztem hosszú idő óta ő a legjobb elnökünk.
Nem hiszem, hogy az EB előtt közvetlen otthagyná az eddigi munkáját. Habár egy próbát megérne, ahogy Hidding is.Rivaldinho írta:Ja, végülis klubot európában nem irányított.. meg nem is edzett hosszabb távon, ez igen, ellene szól.. De mért nem jöhet nyárig ? addig van szerződése ? ..?Zozzy 5 írta:Scolarival a legnagyobb probléma az, hogy csak a nyáron tudna jönni. Legalábbis nekem ez már késő. Most kék. A többi meg, hogy nem irányított klubcsapatot stb. újabb kérdőjeleket idéz elő. Hiddinggel köbö ugyanez a helyzet. Még mindíg ott van Lippi is, ha Mou. nem...
Ja, végülis klubot európában nem irányított.. meg nem is edzett hosszabb távon, ez igen, ellene szól.. De mért nem jöhet nyárig ? addig van szerződése ? ..?Zozzy 5 írta:Scolarival a legnagyobb probléma az, hogy csak a nyáron tudna jönni. Legalábbis nekem ez már késő. Most kék. A többi meg, hogy nem irányított klubcsapatot stb. újabb kérdőjeleket idéz elő. Hiddinggel köbö ugyanez a helyzet. Még mindíg ott van Lippi is, ha Mou. nem...
Nekem nem hiányzik, hogy minden test-test párharc után fetrengjünk a földön.varga tamás írta:Az az okádék színész válogatott 4. lett a VB-n, teljesen megérdemelten. És az elődöntőben is ők játszották a futballt, csak nem volt szerencséjük. Bárcsak mi játszanánk olyan szinten, mint a portugál válogatott a 2006-os VB-n.barca99 írta:Scolari sokáig a No. 1 volt nálam, de attól egy kicsit tartok, hogy komolyabban nem foglalkozott klubokkal. Meg 2006-ban a portugálok okádék színész válogatottja...
Az az okádék színész válogatott 4. lett a VB-n, teljesen megérdemelten. És az elődöntőben is ők játszották a futballt, csak nem volt szerencséjük. Bárcsak mi játszanánk olyan szinten, mint a portugál válogatott a 2006-os VB-n.barca99 írta:Scolari sokáig a No. 1 volt nálam, de attól egy kicsit tartok, hogy komolyabban nem foglalkozott klubokkal. Meg 2006-ban a portugálok okádék színész válogatottja...
Javier Clemente a '80-as évek egyik legeredményesebb edzője, kétszeres bajnok a Bilbaova, 1988-94-igspanyol szövetségi kapitány. Edzőként a mai kollégáit nézve a legtöbb meccsel rendelkező tréner. Én mindig bírtam, és elismertem a tudását.barca0417 írta:én azt szeretném, ami a csapatnak a legjobb, de őszintén szólva nem vagyok elájulva a felsorolt edzőktől....Mourinho nagyon nem szimpatikus, volt pár érdekes húzása ellenünk amikor összekerültünk a chelsea-vel. Capello stílusa sztem nem illik ehhez a kerethez, Van basten pedig .....hát szerintem hollandia európa egyik legerősebb csapata volt, de mióta ő a szöv. kap. azóta nem az igaziak. Clementét pedig azt se tudom kicsoda.
szóval szerintem ha már (esetleg) leváltjuk Frankie-t akkor már valaki olyanra , aki tényleg JÓ.