Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Valóban egy tökkelütött,még egy ilyen embert nem ismerek -szerencsére, mivel belőle egy is elég bőven-varga tamás írta:PERRERO PEDIG KÉRDEZZE MEG A SZÜLEIT A TISZTESSÉGRŐL, HA MÁR EDDIG NEM TANULTA MEG. SZOMORÚ, HOGY TE ILYET KÍVÁNSZ EMBERTÁRSADNAK. IMÁDKOZOM AZ ÚRHOZ, HOGY KÍVÁNALMAD VISSZASZÁLLJON RÁD.
Jaja, aki ismeri Csongort, az tudja róla, hogy Ő már csak ilyen bunkó...antiimperialista írta:Ugyan, Tamás, látszik, hogy nem ismered Csongort... Ez nála tényleg nem komoly, egyetlen esetben sem! Ilyen a stílusa, kész, így kell szeretni
Semmi gond nem volt vele! A Dühöngőben helye van az afféle hozzászólásnak. Aztán kicsit dühöngtünk páranSzandi írta:Ha nem írtam volna be azt az orvosos dolgomat, akkor nem lett volna ez az egész. Szal mindenkitől bocs.
Azzal szerintem semmi probléma nem volt. Csak a reagálásnál pár emberrel elszaladt a ló...Szandi írta:Ha nem írtam volna be azt az orvosos dolgomat, akkor nem lett volna ez az egész. Szal mindenkitől bocs.
Bocsánatkérés elfogadva - de nagyon komolyan-Perrero írta:tényleg sorry, priviben ezt leirtam hosszabban, 1 a lényeg, NEM GONDOLTAM KOMOLYAN, fekete humort akartam a hsz végére, csak már tele lett a tököm a hsz irásokkal, meg ugy az egész napommal, és nem öntöttem megfelelő formába, nem szokásom ilyeneket az ember fejéhez vágni -komolyan nem-
ment 1 pü, olvasd el pls, és bocsánatot kérek -ezt komolyan-
Ja, meg egy időben az övé volt a legjobb mottó:Saviola írta:Zsolti meg mindig is emberséges volt..csak nagy a haja és sikítozós metált hallgat..egyébként ovóbácsinak készül..![]()
[Zsolti csak poén,le ne akarj kaszabolni miatta..
]
EZ NEM FEKETEHUMOR, HANEM NAGYFOKÚ BUNKÓSÁG, ALJASSÁG, SZEMÉTSÉG. EMBER NEM KÍVÁNJA EMBERTÁRSA HALÁLÁT. ÉS NE MAGYARÁZD MEG, HOGY NEM EZT ÍRTAD, MERT CSAK A HÜLYE NEM EZT OLVASSA KI BELŐLE. SZÉGYELLHETED MAGAD - MÉLYSÉGESEN.Perrero írta:csak fekete humor, sztem nincs ember aki iet kiván... -komolyan-Zsolti írta:azért ebből kicsit teis visszább vehetnél...ez durva volt.Perrero írta:
röviden: hogy voltál képes rászokni a levegőreMost jöhetnék a cápa <->magzatviz, taposóakna<->jároka poénokkal is...
Tamást így kell szeretni,ahogy van!
azért ebből kicsit teis visszább vehetnél...ez durva volt.Perrero írta:
röviden: hogy voltál képes rászokni a levegőreMost jöhetnék a cápa <->magzatviz, taposóakna<->jároka poénokkal is...