Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez most elsősorban nem Neked fog szólni, hanem az összes örökoptimista - néha csőlátású - szurkolónak!!!barca99 írta:Sztem meg a görögök ezután a meccsünk után kicsit nagy arccal fognak jönni, mert 1., nekik már mindegy 2., "még egy Moldova is 3-at ver nekik"
Szvsz egy erősen B válogatott fog jönni, akit lehetőségünk lesz meglepni, főleg ha eleve azzal a taktikkal megyünk ki, ami a 2-ős csere után volt.
Hibázott, de belátta őket, ezért is cserélt kettőt az első félidőben. Nem volt benne a pakliban, mert akkor nem így állt volna fel a csapat az első percektől kezdve, a moldávok nagyon kemények voltak, minden játékosunkra legalább két hazai jutott, nem tudom hogy Juhásszal és Vassal mennyire lettünk volna előrébb.Oleguer írta:Meccs közben kicsit elragadtattam magam, mikor irtam hogy [auto_cenzúra] az egész..
Utolag végiggondolva benne volt a pakliban, főleg két ekkora óriási edzői hibával.
- Tőzsér nem kell oda, ottvan Buzsáky akkor a meccs embere volt a csapatból.
- Csizmadia szélsőnek se a legjobb de belül, róla kaptuk a gólokat.
- Vass és Juhász pedig a legfontosabbak! Hiányoztak ez van
De továbbra is Hajrá Magyarok!
Ronaldinho?varga tamás írta:Azt meg párszor már leírtam, hogy a 'meghalnak a pályán' az nálam nem jelent semmit, az az alap, anélkül nincs miről beszélni. Csakhogy ez ma már édeskevés.
Sztem meg a görögök ezután a meccsünk után kicsit nagy arccal fognak jönni, mert 1., nekik már mindegy 2., "még egy Moldova is 3-at ver nekik"antiimperialista írta:Most nem fűzök sok reményt a görögök elleni meccshez és a kedvező kiemeléshez a vb-selejtezőkre, majd lesz valami...
Láttad Király mekkora potyákat kapott mind a válogatottban, mind a klubcsapataiban? Kevés az, hogy pár meccsen a legnagyobb világsztárok lövéseit is kivédi, ha aztán meg egy lassan guruló labdát nem tud megfogni és ráfeküdni, hanem átgurul a lábai között be a kapuba...antiimperialista írta: Csizmadiáról kaptuk az első gólt, ott el is ment a meccs... Bár abban a gólban Fülöp Marci is vastagon benne volt, simán védhető lett volna az a lövés. A harmadik pedig óriási potya volt - ennyit arról, hogy sokan Fülöpért voltak megőrülve, szerintem Király még mindig jobb kapus.
Törökök ellen nem jáccotunk jól a kiállításig? Ha azt mondod nem, te vagy az aki szemüvegen keresztül figyeli a valóságot.varga tamás írta:közül. Tétmeccsen továbbra is xvrok és értékelhetetlenek vagyunk. Aki mást lát, az más szemüvegen keresztül figyeli a valóságot.
Nem, sosem te vagy a hunyóvarga tamás írta:Kicsit vissza kéne olvasnod a korábbi vitára, és ha jól olvasod, rájössz: ezúttal nem én voltam a hunyó.
Mert nem én estem hasra az olaszok és lengyelek elleni barátságos győzelem után, hanem Te és még sokan a hozzád hasonlók közül.
Már bocsánat, de ami nem úgy van ami szerinted ideális, az nem lehet jó? Csak az a tökéletes amit Te úgy látsz? Mindenki más meg bekaphatja? Kedves...varga tamás írta:Kicsit vissza kéne olvasnod a korábbi vitára, és ha jól olvasod, rájössz: ezúttal nem én voltam a hunyó.antiimperialista írta:Te mikor voltál reális vagy objektív??? Ezt pont te mondod, aki a legszubjektívebb, a földtől sok esetben a leginkább elrugaszkodott a fórumon? Eddig csendben maradtam, mert értelmes embernek tartottalak, de a múltkori, greckit (aki velem együtt nagyon sokáig védett a többiek előtt) "köpködő" hsz-ed óta nekem is elegem van belőled! Neked a magyarfoci nem foci, tehát ne írj ide! Ez egy focifórum, úgyhogy ebben a topicban nincs helyed! Semmi szükség arra, hogy itt verd a melled, ha kikapunk, és fanyalogj, ha nyerünk! Te vagy a leggyengébb láncszem, viszlát!varga tamás írta:Igen, ez a baj ebben az egész országnak nevezett romhalmazban. Hogy aki reálisan, objektívan, és esetleg kritikusan szemléli a dolgokat - pl. a magyarfocit - azt egyszerre lehúzzák, leszólják, lesajnálják.
Ennyit rólad, a meccset pedig értékelem a következő hsz-ben...
Attól meg, hogy nem esek hasra a magyar focisták teljesítményétől, jogom van megnézni a meccset, és jogom van róla véleményt alkotni. Szólás- és véleményszabadság van. Ha neked ez nem tetszik, nem kötelező elolvasni, vagy reagálni rá. Mert ez egy fórum.
Ja, és soha nem kértem senki védelmét, meg tudom én védeni magam, ha támadnak. Mert nem én estem hasra az olaszok és lengyelek elleni barátságos győzelem után, hanem Te és még sokan a hozzád hasonlók közül. Tétmeccsen továbbra is xvrok és értékelhetetlenek vagyunk. Aki mást lát, az más szemüvegen keresztül figyeli a valóságot.
Kicsit vissza kéne olvasnod a korábbi vitára, és ha jól olvasod, rájössz: ezúttal nem én voltam a hunyó.antiimperialista írta:Te mikor voltál reális vagy objektív??? Ezt pont te mondod, aki a legszubjektívebb, a földtől sok esetben a leginkább elrugaszkodott a fórumon? Eddig csendben maradtam, mert értelmes embernek tartottalak, de a múltkori, greckit (aki velem együtt nagyon sokáig védett a többiek előtt) "köpködő" hsz-ed óta nekem is elegem van belőled! Neked a magyarfoci nem foci, tehát ne írj ide! Ez egy focifórum, úgyhogy ebben a topicban nincs helyed! Semmi szükség arra, hogy itt verd a melled, ha kikapunk, és fanyalogj, ha nyerünk! Te vagy a leggyengébb láncszem, viszlát!varga tamás írta:Igen, ez a baj ebben az egész országnak nevezett romhalmazban. Hogy aki reálisan, objektívan, és esetleg kritikusan szemléli a dolgokat - pl. a magyarfocit - azt egyszerre lehúzzák, leszólják, lesajnálják.
Ennyit rólad, a meccset pedig értékelem a következő hsz-ben...
Te mikor voltál reális vagy objektív??? Ezt pont te mondod, aki a legszubjektívebb, a földtől sok esetben a leginkább elrugaszkodott a fórumon? Eddig csendben maradtam, mert értelmes embernek tartottalak, de a múltkori, greckit (aki velem együtt nagyon sokáig védett a többiek előtt) "köpködő" hsz-ed óta nekem is elegem van belőled! Neked a magyarfoci nem foci, tehát ne írj ide! Ez egy focifórum, úgyhogy ebben a topicban nincs helyed! Semmi szükség arra, hogy itt verd a melled, ha kikapunk, és fanyalogj, ha nyerünk! Te vagy a leggyengébb láncszem, viszlát!varga tamás írta:Igen, ez a baj ebben az egész országnak nevezett romhalmazban. Hogy aki reálisan, objektívan, és esetleg kritikusan szemléli a dolgokat - pl. a magyarfocit - azt egyszerre lehúzzák, leszólják, lesajnálják.
A szurkolást nem az egész országra értettem. Most sincsenek olyan rengetegen a meccseken, max. többen. De attól senki sem divatdrukker, hogy most bízik ebben a csapatban. Hogy mi a realitás? Azt teljesen biztosan egyenlőre senkisem tudhatja, mivel ez egy teljesen új keret, majd leglátjuk, mire lesznek képesek. Az eddigi győztes meccseinkről lehet más a véleménye az embereknek, lehet mondani, hogy Ő biza a barátságos meccsektől nem ájul el. Nekem az szúrja a szemem, hogy Tamás semmibe veszi a mostani keretet is, elkönyveli őket is a magyar "focigyár" kijött selejtjeként.LG írta:Ha mindenki szurkolt akkor is, akkor miért voltak üresek a lelátokAmugy meg ha nem ez a raelitás, akkor mi
Tamásnak teljesen igaza van, a két barátságos mérkőzés nem ér semmit, Málta ellen kötelező volt, és bosnyákok is harmat gyengék voltak. Most meg Moldova beboritott. A görögöket lehet azért megverjük, nekik mer nem semmi tétje nincs a meccsnek. Amugy meg messze a legkönnyebb csoportot kaptuk, a csoportelső görögök jo pár csoportban a 4. helynek is örülhettek volna, de mind1, cimvédő legyen ott.
Szurkolj, én is szurkolok, de se többre, se kevesebbre ne értékeld a csapatot.
Nem neked címeztem.LG írta:Ez nagyon nem igazbarca99 írta:Ha jók vagyunk meg nem említenéd, ha rosszak vagyunk egyből itt vagy...![]()
![]()
Várhidi előtt, mikor még ennél is sokkal lejjebb voltunk, akkor azok, akik most reménykednek, bizakodnak, és szurkolnak
![]()
olyanokat irkáltak, h minek nekünk válogatott, soha többet nem nézek magyar focit, gyunyt üztek a játékosokbol stb...Akkor ezeket-ha visszaolvasol láthadot-rendesen meg is találtam
![]()
Én csak reálisan probálom nézni a válogatottat, se nem jobbnak, se nem rosszabbnak![]()
Félreértés. Lehet valakinek az a véleménye, hogy mostantól ismét gyengébb meccsek következnek, azt szólják le, aki akkor sem ismer el semmit, amikor nyerünk, ha meg veszítünk, akkor rögtön jön villogni az igazával. De mind1, csak azt nem értem, hogy minek ülsz le ilyen hozzáállással magyar meccset nézni.varga tamás írta: Igen, ez a baj ebben az egész országnak nevezett romhalmazban. Hogy aki reálisan, objektívan, és esetleg kritikusan szemléli a dolgokat - pl. a magyarfocit - azt egyszerre lehúzzák, leszólják, lesajnálják.
A hazádnak szurkolni mióta divatdrukkerség? És elmondanám, hogy nagyon sokan leültek régebben is megnézni a meccseket, SZURKOLTAK!, csak akkor azt mondták el, ami a valóság volt. Akkor szégyenteljes volt, amit műveltek sokszor, de attól még ugyan úgy szurkoltunk (legalábbis én). Mikor egymás után jöttek a vereségek, mit kellett volna mondani? Hogy ezazz, nem baj, így tovább. Akkor az volt a realitás, hogy nem nagyunk bízunk bennük (de szurkolunk!). Most viszont nem az a realitás, hogy egy vereség után elkezdjünk károgni!LG írta: DivatdrukkerSajnos a forumon is nagyon sokan vannak, de az egész országban is. Az olaszok elleni meccs előtt a kutya se ment ki meccsre, meg senkit nem érdekelt a válogatott, mindenki gunyz üzött belőlük, röhögött rajuk. Azota meg mindenki fanatikus drukker lett. Ez nagyonnagy képmotatás
Akinek nem ige, ne vegye magára, a többi meg ássa el magát jo mélyre, betonba, h még fü se nőjön rajta, mert ilyen jellemtelen [auto_cenzúra] emberekre nincs szükség. Vagy joban roszban kitartassz a csapat mellett(pl antiimperialista), vagy soha ne szurkolj nekik(pl. Tamás)
Én is előbbi csoportba tartozom, ne tévesszen meg senkit, h kritikus voltam nagyon, csak a mostani sikereket reálisan értékeltem. Perxe nem mondom, h nem javult a csapat, DE nem annyit mint itt sokan gondolnák.