Nekem is kijött, hogy sokminden nulla, és utána már mindenre a nulla jött ki, de azt gondoltam az nem lehet és én romntottam el valahol de ezekszerint nem.Értelmes egy feladat...Harusz írta:F=R=Ő=C=S=A=0(nulla)
S ebből levonva a konzekvenciákat, minden nulla...
Nem biztos, ez sikerült... Ha nem találsz más megoldást, esetleg add le eztÉn sokmindent megpróbáltam, ennyire futotta...
Segítség kéne
-
- Eurobarca Staff
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Jugador del Barça
Szenvedtem vele egy sort, de nekem kijött egy olyan, hLa Pulga írta:Lenne még egy kérésem:
Kaptunk egy feladatot, amire ötöst lehet kapni. Próbáltam így, próbáltam úgy megoldani, de nem sikerült. Felhívtam az osztálytársaimat, de ők se tudták. Most Titeket kérlek meg:
fenyő akác juhar szil kőris
+nyár +nyár +hárs +hárs +cser
=fasor =fasor =fasor =fasor =fasor
Mindegyik betű helyére egy számot, kell írni, de pl: ha a f az 5, akkor mindenhol f az 5.
Mindehol ugyanannyinak kell kijönnie. Holnapra, kell, segítsetek!Itt van egy kép,ha az ábra nem segít!
http://img49.imageshack.us/img49/2239/i ... 334ln7.png
Z=N=K=H L=R Y=Á A=I L=E=R
F=R=Ő=C=S=A=0(nulla)
S ebből levonva a konzekvenciákat, minden nulla...
Nem biztos, ez sikerült... Ha nem találsz más megoldást, esetleg add le ezt

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
Lenne még egy kérésem:
Kaptunk egy feladatot, amire ötöst lehet kapni. Próbáltam így, próbáltam úgy megoldani, de nem sikerült. Felhívtam az osztálytársaimat, de ők se tudták. Most Titeket kérlek meg:
Mindegyik betű helyére egy számot, kell írni, de pl: ha a f az 5, akkor mindenhol f az 5.
Mindehol ugyanannyinak kell kijönnie. Holnapra, kell, segítsetek!Itt van egy kép,ha az ábra nem segít!
Barca Koma! ITT az ígért link,ezen a fórumon szinte mindent megtalálsz a témáról,ha vissza olvasol egy kicsit,illetve itt is találsz linkeket,persze kérdezhetsz is..
Ha hdd-ről játszol nemcsak a töltési idő lesz rövidebb,hanem a gép élettartalma is mivel a fejet,meg a mechanikát nem is használod
Vannak még első szériás gépek amik vidáman működnek vinyóval!
Fernando!
Remélem még nem adtad fel
Tegnap azért nem sikerült kiírni a cuccot mert elindítottál egy ellenőrzést egy tömöritett fájlon max.sebességgel,ettől a gép kiakadt. Írd ki szimplán 4szeres sebességgel,és nem kell ellenőrzés,úgy működni fog!
Ha hdd-ről játszol nemcsak a töltési idő lesz rövidebb,hanem a gép élettartalma is mivel a fejet,meg a mechanikát nem is használod

Fernando!
Remélem még nem adtad fel

Nekem is a régi van.
Vaterán láttam Network Adaptert 6000-ért, két nap múlva rászántam magam, hogy megveszem, erre levették/elkelt/eltűnt/etc.
Jó lenne bele egy 200as vinyó is...
állítólag radikálisan lecsökken a töltési idő.
linket adhatsz

Jó lenne bele egy 200as vinyó is...

linket adhatsz

Nekem még a régi van 39-es széria
Ehez kéne network adapter,ami szinte beszerzhetetlen..Pedig jó lenne,a vinyós gépek marha drágák sajnos,még használtan is.A slimeknél nem tom hogy oldják meg ugye abban alapból benne van az adapter..ha érdekel a téma küldök linket.

GTA-ból az összes kilőve.
Másik kettő meg nem nagyon érdekel. Talán a Killzone. Te vinyóval nyomod?

Másik kettő meg nem nagyon érdekel. Talán a Killzone. Te vinyóval nyomod?

GTA széria? Nagyon jó csak sokat pörgeti a lemezt,ha vinyóról játszol akkor nagyon király!Killzone,Medal of Honor esetleg?barca99 írta:Nekem 8, csak jó legyen.![]()
Bully, Hitman: Blood Money - eléggé bejött.![]()
Leszedtem még nyáron vagy 2 Splinter Cellt (talán a 3-at és a 4-et) meg még pár játékot, de aztán vmiért nem játszok velük...Pedig biztos jók.
Fernando! Ne add fel próbáld újra,és figyelj mit írtam lejjebb

Persze ha sérült a fájl nem sokat tehetsz..

Nekem 8, csak jó legyen.
Bully, Hitman: Blood Money - eléggé bejött.
Leszedtem még nyáron vagy 2 Splinter Cellt (talán a 3-at és a 4-et) meg még pár játékot, de aztán vmiért nem játszok velük...
Pedig biztos jók.

Bully, Hitman: Blood Money - eléggé bejött.

Leszedtem még nyáron vagy 2 Splinter Cellt (talán a 3-at és a 4-et) meg még pár játékot, de aztán vmiért nem játszok velük...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Azzal se jo :S Vmiylen hiba történt blablablabarca99 írta:Próbáld Alcohollal.Legefeljebb én is jövök egy DVD-vel.

Hát nemtudom, vmi tanács?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2007.11.19. 21:52:33-kor.
Milyen játékokat szeretsz? Sport,akció,rpg?barca99 írta:Ja...
csak nincs felrakva semmilyen iso kezelő programod, ezért jelöli tömörített fájlként... elvégre az is.![]()
Egyébként milyen játék?![]()
Tim te is nyomod ps-sel? Ajánljatok már vmi jó játékot.
Fernando!
Vigyázz mert az írási sebesség maxon van az nem lesz jó!És pipa ki a verify elől, nem ellenőrizni akarod..max 4szeresen írd!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tim 2007.11.19. 21:49:34-kor.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Korai az öröm... :SFernando írta:Valami nemjo: :S peidg ugy csináltam
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Amugy Jackass nemkell mást mondai arról h milyen a játék

Próbáld Alcohollal.
Legefeljebb én is jövök egy DVD-vel. 

Ja...
csak nincs felrakva semmilyen iso kezelő programod, ezért jelöli tömörített fájlként... elvégre az is.
Egyébként milyen játék?
csak nincs felrakva semmilyen iso kezelő programod, ezért jelöli tömörített fájlként... elvégre az is.

Egyébként milyen játék?

Hát nem én mondtam..
De innen sínen vagy!
Vedd ki a pipát a verify elől!

Vedd ki a pipát a verify elől!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tim 2007.11.19. 21:45:22-kor.

Na ezt próbáld kiírni amit most küldtél képen,kicsomagolás nélkül,img burn-nel ahogy mondtamFernando írta:
Ez lett abból h kicsomagoltam az 1.-t. ÉS ezt ha kicsomagaolom akkor ottlesz egy uyganilyen nevű mappába (mint a rar file a képen) a data, irx, disk.map, SLUS_216.27, SYSTEM.CNF file-ok

- Fernando
- Llegenda del Barça

Ha ez jobban segít
Ugyanaz csak kétszer rákattintva
- Fernando
- Llegenda del Barça

Ez lett abból h kicsomagoltam az 1.-t. ÉS ezt ha kicsomagaolom akkor ottlesz egy uyganilyen nevű mappába (mint a rar file a képen) a data, irx, disk.map, SLUS_216.27, SYSTEM.CNF file-ok
Dobj egy képet róla..

- Fernando
- Llegenda del Barça
De nekem nemlesz belőle iso fileTim írta:Ne add fel,közel a cél! Amit belinkeltél képet azon látszik egy olyan fájl hogy jtg-dgr part01 ezt megkeresed,és winrarral,vagy amilyen tömörítőd van kicsomagolod valahová,és akkor ebből a sok fájlból lesz 1 db iso,és azt kell kíirni az img burn-nel,ahogy írtam
B99 beelőzött megint..Lassan pötyögök!

Ne add fel,közel a cél! Amit belinkeltél képet azon látszik egy olyan fájl hogy jtg-dgr part01 ezt megkeresed,és winrarral,vagy amilyen tömörítőd van kicsomagolod valahová,és akkor ebből a sok fájlból lesz 1 db iso,és azt kell kíirni az img burn-nel,ahogy írtam
B99 beelőzött megint..
Lassan pötyögök!
B99 beelőzött megint..

Ezt a kva sok rar-t, aminek számok a kiterjesztése, ezeket kell WINRARRAL kicsomagolni. Abból lesz egy iso. Az isot kell IMG BURN-nel kiírni.Fernando írta:Bocs h ilyen hüye vagyok nemértemTim írta:Na most látom,mi a helyzet..Megkersed az 1-es számút,winrar,kibontás ide(ahova akarod..) és az első húzza maga után a többit..Olyat fogsz kapni hogy jtg-dgr.iso na AZT kell kiírni ahogy mondtam.Ezt most az imgburn progival csináljam? Szal ittvan ez a rakat fájl, h kapok ebből iso file-t?
- Fernando
- Llegenda del Barça
Bocs h ilyen hüye vagyok nemértemTim írta:Na most látom,mi a helyzet..Megkersed az 1-es számút,winrar,kibontás ide(ahova akarod..) és az első húzza maga után a többit..Olyat fogsz kapni hogy jtg-dgr.iso na AZT kell kiírni ahogy mondtam.