Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minden nagycsapat amiatt győzZozzy 5 írta:És szerinted ez így jólvan?Asys írta:a sikeres szezonokban is a klasszisaink miatt győztünk...
ez persze egyéni vélemény én így látom
Frank erre nem képes...Most is mit nyilatkozik, csakazért sem újít...Zseniális...mrmonster írta:
Ferguson 20 éve játszatja a manchesterrel a 4-4-2-t és mindig meg tudnak újulni (2-3 éve játszottak 4-4-1-1-et, na pont ekkor nem nyertek semmit).
Már hogyne ismertek volna ki? Területek mindíg le vannak zárva, a játékosaink mozgásirányait meg már a kiscsapatok védői is kívülről fújják. Ebből következik, hogy az egyébként kreatív játékosaink a középpályán, mint Xavi vagy Iniesta sok esteben egyszerűen beleszürkülnek a játékba, és mennek az alibik...Az egész támadójátékunk az aktuálisan jó formában lévő klasszisra épül (legtöbbször Messire), ha az adott embernek nem megy, megnézhetjük magunkat. Nincs csapategység, nincsenek eredményre vezető begyakorolt figurák szögletnél, semmi...Az egy másik dolog, hogy emellé még motiválatlanok is, bár szerintem az egyik a másikból következik.Asys írta:Nem hinném hogy ki ismerték volna...Sztem a taktikával semmi gond elsősorban Ronaldinho hatalmas forma hanyatlása és a sok sérülés az ok!!!
1. Melyik csapat nem képes erre? 2. Ugyen nem azt akarod mondani, h hasonló erősségű a pool és a mi keretünk?Vito írta: az egyenes kieséses rendszerben rendre jól teljesítenek, viszont a bajnokságban nem igazán vitézkedett RB. szinte bármikor képesek kikapni egy kisebb csapattól
Ferguson 20 éve játszatja a manchesterrel a 4-4-2-t és mindig meg tudnak újulni (2-3 éve játszottak 4-4-1-1-et, na pont ekkor nem nyertek semmit).Danka00792 írta:Igen, de azért 3 évig ugyanazzal a felállással jászani merész... kiismerhetö.... és még mondhatnám a jelzöket.
Igen, de azért 3 évig ugyanazzal a felállással jászani merész... kiismerhetö.... és még mondhatnám a jelzöket.Asys írta:Hát nem hiszem hogy a taktika lenne az oka a gyengélkedésünknek idegenben...![]()
Amikor végig vertük európát akkoris mindig ugyanúgy léptünk pályára!!!
az egyenes kieséses rendszerben rendre jól teljesítenek, viszont a bajnokságban nem igazán vitézkedett RB. szinte bármikor képesek kikapni egy kisebb csapattólxatary írta:Azért a valencia nem a bunker focijáról volt híres. Benitez bajnokságot és UEFA kupát nyert velük. A liverpool-lal FA kupát nyert, kétszer volt bl döntős és az egyiket meg is nyerte!!! Azért ez nem olyan rossz eredmény, nem?Talán csak azt hogy hiába van összevásárolva a Liverpool, hiába vannak ott remek játékosok, eredményt nem nagyon tud elérni velük.
Ráadásul most egy kész csapatot kapna, amibe nem nagyon kellene vásárolgatni. (egyébként Torresért sztem nem ő adott 50 milkát, hanem a hülye amerikai tulaj)
Azért a valencia nem a bunker focijáról volt híres. Benitez bajnokságot és UEFA kupát nyert velük. A liverpool-lal FA kupát nyert, kétszer volt bl döntős és az egyiket meg is nyerte!!! Azért ez nem olyan rossz eredmény, nem?Talán csak azt hogy hiába van összevásárolva a Liverpool, hiába vannak ott remek játékosok, eredményt nem nagyon tud elérni velük.
Én is gondoltam rá, h írok róüla tegnap, azaz ember ahány csapathoz kerül, ott mindig azon sír, h mennyire nem akarnak neki elég játékost venni, miközben pl. ebben a liverpoolban szinte mindenkit ő választott, és vehetett meg, mégsem ért el velük hazai bajnokságban semmit... Ő is elsősorban a védelemből él, de a nemzetközi eredményei dacára, én nem örülnék neki.Lionel85 írta:Talán csak azt hogy hiába van összevásárolva a Liverpool, hiába vannak ott remek játékosok, eredményt nem nagyon tud elérni velük. Viszont a Valenciával elért eredményei tiszteletre méltók. De pl. nemzetközi szinten ott sem tudott alkotni, ha jól emlékszem. Rijkaard pedig már nyert egy BL-t.xatary írta:Érdekes cikk a nemzeti sport online-on:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=161560&
Tudom, h az angol lapokra sem lehet sokat adni, de azért el lehetne játszani a gondolattal, nem? A sztárok adva vannak, a fegyelem és a rend jönne, pedagógia jönne, taktika jönne. Kihagytam vmit ?
Talán csak azt hogy hiába van összevásárolva a Liverpool, hiába vannak ott remek játékosok, eredményt nem nagyon tud elérni velük. Viszont a Valenciával elért eredményei tiszteletre méltók. De pl. nemzetközi szinten ott sem tudott alkotni, ha jól emlékszem. Rijkaard pedig már nyert egy BL-t.xatary írta:Érdekes cikk a nemzeti sport online-on:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=161560&
Tudom, h az angol lapokra sem lehet sokat adni, de azért el lehetne játszani a gondolattal, nem? A sztárok adva vannak, a fegyelem és a rend jönne, pedagógia jönne, taktika jönne. Kihagytam vmit ?
Azért nem aggódnám ezt túl, az már nagyjából most is megvan, csak az első helyért kell drukkolni...Marci írta:Nem örülök neki, hogy várhatóan pont a Lyon ellen akarják majd megmutatni, hogy tudnak igazán nagyot alkotni idegenben is... kár hogy nem a Stuttgart meccs van hamarabb, akkor már meglenne a franciaországi meccsre a továbbjutás