Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Grat neki egyébként az a meccs most 2-2 re állPrimitive írta:Hajnal Tamás újabb gólt szerzett a Karlshurerben![]()
![]()
Szerintem tévedszbarca99 írta:Riberyvel mi van mostnában? Sajnos nem igazán követem a német eseményeket, de amekkora igazolásnak be volt harangozva... nem hallom, hogy megváltaná a világot.Vagy tévedek?
Hát ha a világot nem is váltja meg,de asszem most lőtt egy gólt...barca99 írta:Riberyvel mi van mostnában? Sajnos nem igazán követem a német eseményeket, de amekkora igazolásnak be volt harangozva... nem hallom, hogy megváltaná a világot.Vagy tévedek?
Nyártól a Bundesliga-rivális Borussia Dortmundnál folytatja pályafutását Hajnal Tamás, a Karlsruher SC és a magyar-labdarúgó válogatott középpályása. Ezt Rolf Dohmen, a KSC menedzsere jelentette be.
Hajnalnak 2010-ig szól a szerződése az élvonal újoncánál, de a kontraktus egyik pontjának megfelelően a Borussia most 1,3 millió euróért (331 millió forint) megvásárolhatta őt.
A 26 éves játékos, akit a Bundesliga játékosai az idény felfedezettjének választottak, a mostani szezon előtt érkezett Karlsruhébe a másodosztályú 1. FC Kaiserslauterntől.
A Karlsruhe remekelt a német bajnokság őszi szezonjában, épp Hajnal Tamás remeklésének (is) köszönhetően jelenleg hatodik, míg az 1996-ban BL-győztes Borussia a 10. helyen "telel" a tabellán.
A klubváltás a táblázaton elfoglalt pozíciók ellenére is óriási előrelépés Hajnal Tamás számára, hiszen a Dortmund Németország egyik legnépszerűbb csapata.
Diegonak is van ám, h sorozatban 3-4 meccsen semmit sem csinál..meg aztán, elősször bizonyitson egy nagy csapatban, aztán éehet Decohoz hasonlitani, a bundás liga mostanában sajnos nem tul acélosPrimitive írta:Néztem a meccset. Werder kapusa kirúgta a labdát, pontosan Van der Vaart lábára, az meg átemelte, ezzel volt 1-1.La Pulga írta:Forduló rangadója :
Werder Bremen - Hamburger SV 2 - 1
Aztán, meg a Passanen be akarta adni a zsugág, Kompany beleért, és így esett a második gól. DIEGO mekkora király emberek.... Mint Deco, csak azért, megkockáztatom, hogy jobb?!
Hát, elég érdekesen írtam le. Szal, Passanen beadásába Kompany ért bele, és így balül sült el, mert saját kapujába talált, szvsz öngólt toltLa Pulga írta:Mondjuk az nem értem, hogy Kompany nézhette el.
Diego meg no comment.
Néztem a meccset. Werder kapusa kirúgta a labdát, pontosan Van der Vaart lábára, az meg átemelte, ezzel volt 1-1.La Pulga írta:Forduló rangadója :
Werder Bremen - Hamburger SV 2 - 1
Jó meccs volt,Wolfsburgnak nem volt elég acélos védelme,Ribery tényleg jól játszott.Diego igazoljon már elPrimitive írta:
Bayern Munich 2 - 1 VfL Wolfsburg (1 - 0) :arrow: Hát, Ribery megint nagyot alkotott. Gól, gólpassz, ügyes fiúAzért a Farkasok se tolják rosszu... (Krzinowek, meg Marcelinho papa:D).