Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
www.rojadirecta.commademan írta:hi!!!
neten hol tudnám nézni???
Eddig egész jó a napom, úgyhogy nem fogom magam felhúzni egy fogalmatlan újoncon. Hogy miért vagy hülyegyerek? Olvasd el az eddigi hozzászólásaidat, és nézz be a zene topicba.Dawe írta:Mért vagyok hülyegyerek te [auto_cenzúra]? Az pofázik mindig aki mindig a barca ellen mond mindent. Egyébként [auto_cenzúra] egy pesszimista népmuvészeti cserépedény vagy te rohadék. Ahhelyett hogy szurkolnál ""ööö nyögvenyelős győzelem vagy döntetlen lesz ööö" úgyhogy ne pofázzál.
Adok egy linket és azon az oldalon klikkelj a jobb oldali radiobarcára.farkasn írta:Mindenkit kérek, írjon minnél többet a meccsről, merrt sajnos most nem vagyok otthon és nem tudom nézni...
Legalább igaza volt?Henry írta:zambi sárgalap: beugatott a bironak...
Igazad van, nekem is hiányzik, de van elég Zsugásunk!Mihu írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele de gyenge R10 ide, gyenge R10 oda... nem úgy ültem le a meccs elé mint mikor ott van a kezdőben![]()
Mért vagyok hülyegyerek te [auto_cenzúra]? Az pofázik mindig aki mindig a barca ellen mond mindent. Egyébként [auto_cenzúra] egy pesszimista népművészeti cserépedény vagy te rohadék. Ahhelyett hogy szurkolnál ""ööö nyögvenyelős győzelem vagy döntetlen lesz ööö" úgyhogy ne pofázzál.Mihu írta:Azért nem kell egyből hülyegyerekezni szerintem :rolleyes: Szerintem is sima győzelem lesz amúgy, én 3:0-t tippeltem...Los Banditos írta:Hülyegyerek, miért szeretném? Egyszerűen elég ha ránézünk a kezdőre, vagy ugye éppen válogatott mecscek voltak, ami után enm nagyon megy a brigádnak.Dawe írta: Szertnéd! Sima 2 vagy 3:0 győzelem lesz! Messi,Bojan,Messi a gólszerző(k)
Te inkább hallgasd csak azt a jó zenét![]()