Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerencse hogy Deco és Eto'o is visszatér csak meccsek kérdése a dolog.R10aKIRÁLY írta:Na igen itt kiedrül, hogy mit tudunk! És sokinden eldőlhet ezeken a meccsekenLa Pulga írta:Nagyon nehéz meccsek jönnek:
Kedd 27 Nov 20:45 O. Lyon - FC Barcelona
Szombat 01 Dec 22:00 RCD Espanyol - FC Barcelona
Vasárnap 15 Dec --:-- FC Barcelona - Deportivo
Vasárnap 16 Dec --:-- Valencia CF - FC Barcelona
Vasárnap Dec --:-- FC Barcelona - Real Madrid
Szerintem a HA-val ezdödő mondatot nincs miért kimondani
Na igen itt kiedrül, hogy mit tudunk! És sokinden eldőlhet ezeken a meccsekenLa Pulga írta:Nagyon nehéz meccsek jönnek:
Kedd 27 Nov 20:45 O. Lyon - FC Barcelona
Szombat 01 Dec 22:00 RCD Espanyol - FC Barcelona
Vasárnap 15 Dec --:-- FC Barcelona - Deportivo
Vasárnap 16 Dec --:-- Valencia CF - FC Barcelona
Vasárnap Dec --:-- FC Barcelona - Real Madrid
Akkor se rugják ki, ha kikapunkZsolti írta:a mutatott játék,meg a játékosok lelkesedése alapján,ha most nem rugják ki rijkaardot,akkor soha...
R10aKIRÁLY írta:
Értem én mit mondassz, de lehet ha te nem érted annyira, hogy én mit akartam ezzel mondani! Az elmult években a csapatot majd hogynem a hátán vitte Ronaldinho,, lehet ha az elkövetkezendő 3 év Messire vár, hogy cipelje a csapatot! A Barca játékstilusa, taktikája nem tudom menyi ideje mindig arra ment, hogy mindig volt a csapatnál egy Hiper sztár és sok meccsen az ő kivételes teljesítménye, tehetsége hozta a 3 pontot! De ettől még a Barca az Barca és egy nagyon jó csapat!
Szerintem a HA-val ezdödő mondatot nincs miért kimondani
Értem én mit mondassz, de lehet ha te nem érted annyira, hogy én mit akartam ezzel mondani! Az elmult években a csapatot majd hogynem a hátán vitte Ronaldinho,, lehet ha az elkövetkezendő 3 év Messire vár, hogy cipelje a csapatot! A Barca játékstilusa, taktikája nem tudom menyi ideje mindig arra ment, hogy mindig volt a csapatnál egy Hiper sztár és sok meccsen az ő kivételes teljesítménye, tehetsége hozta a 3 pontot! De ettől még a Barca az Barca és egy nagyon jó csapat!Zsolti írta:persze..de ez nem így működik...hogy ilyen statikus a játék....na mindegy.van aki érti,van aki nem...R10aKIRÁLY írta:Szerintem a HA-val ezdödő mondatot nincs miért kimondani, mert semmi értelme, szóvala Barca ma nyert 3-0 ra Ha nélkül ezt már igazán nincs mit osztani, hogy ha igy akkor úgy... Persze ez az én véleményem!
Nem! Felőlem maradhatott volna! Nagyonis!Szandi írta: Zozzy, nem te kritizáltad Scorpiót?![]()
![]()
![]()
bocs az offért.
persze..de ez nem így működik...hogy ilyen statikus a játék....na mindegy.van aki érti,van aki nem...R10aKIRÁLY írta:Szerintem a HA-val ezdödő mondatot nincs miért kimondani, mert semmi értelme, szóvala Barca ma nyert 3-0 ra Ha nélkül ezt már igazán nincs mit osztani, hogy ha igy akkor úgy... Persze ez az én véleményem!
Zozzy 5 írta:Én se.Zsolti írta:Ha nem lett volna Messi megnézhetnénk magunkat..ahhoz képest,hogy mennyire fogadkoztak semmit nem látok...
Messinek az első két gólhoz pl. köze sem volt kis túlzással...Zsolti írta:Ha nem lett volna Messi megnézhetnénk magunkat..ahhoz képest,hogy mennyire fogadkoztak semmit nem látok...
Gondolom csak az első félidőt néztedAprieto írta: Ha ez a játék folytatódik még ennél is szomorúbb leszek. Borzasztó, hogy ezek a játékosok így is tudnak -vagy inkább nem tudnak- játszani. Undormány, alibipasszok, alibi játék. Tisztelet a kivételeknek.
Félek, hogy nem lesz változás... mert mitől is lenne ha semmi nem változik?![]()