Ronaldinho Gaúcho #3
Sztem ronaldinho-nak jót tenne egy környezetváltás pl: a Chelsea-ben és rijkaard-nak kell 1 jó segítő v rjkaard helyett egy olyan menedzser aki egyedül is tud dolgozni pl:M.Lippi
- home
- Jugador d'estrella
etoo oké mindig látom de zambinak most volt egy hosszabb sérülése mégsem volt ott vagyis nem mutatták...sőt messinek tavaly volt elég hosszú és őt sem láttam...de mindegy zárjuk le ezt a témát sztem
,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ráadásul Eto'o mindig ott van. 

Ha arra gondolsz, hogy a sérült , vagy épp pihentetett játékosok ott vannak-e személyesen a meccsek alatt, akkor igen.
Mint tegnap is láthattad, Eto'o is ott ücsörgött Santossal.
Mint tegnap is láthattad, Eto'o is ott ücsörgött Santossal.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- home
- Jugador d'estrella
én másképp látom de mindegy...és messi tavaly? én nem láttam, de most tényleg
vagy zambrottát, nemrég sérült volt,,,mégsem volt ott
vagy zambrottát, nemrég sérült volt,,,mégsem volt ott
,,EVERYBODY LIES."
- Mihu
- Director del Fútbol
A csapategység abban is megmutatkozik hogy egy játékos otthon a 3 m magas fekete kutyájával és az anyjával, vagy a stadionban a csapattársaival nézi a meccset.home írta:jah és ezt is olvastam, hogy ha sérült vagy pihen, otthon nézi meg a meccset, és úgy pihen
egyébként nem értem mért baj ha nem éőben nézi...igazából szinte ugyanazt látja, sőt mindig lát mindent a tv-ből élőben ha olyan helyen ül akkor nem...

Nem csak azzal van a baj, hogy otthon nézi 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szandi 2007.11.25. 17:50:33-kor.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
- home
- Jugador d'estrella
jah és ezt is olvastam, hogy ha sérült vagy pihen, otthon nézi meg a meccset, és úgy pihen
egyébként nem értem mért baj ha nem éőben nézi...igazából szinte ugyanazt látja, sőt mindig lát mindent a tv-ből élőben ha olyan helyen ül akkor nem...
,,EVERYBODY LIES."
- home
- Jugador d'estrella
szerintem motivációnak az apukája kellene...biztosan mondana egy két szót hozzá a teljesítményéről.....
nem hiszem h így hagyná...
de egyébként feltöltöttetek több videót is, ahol szinte mindegyiken akcióból lő gólt, most ezeket azért nem teszi, mert megváltozott a átékszerepe, többször is olvastam interjúban ahol azt mondta, az ő feladata kiszolgálni a társait, és azt meg is teszi a halálpontos passzokkal...
egyébként is van elég csatár...
amúgy ha ronnie olyan sz*r akkor attól függ honnan nézzük, ha tőle akkor igen nemtúl jó, viszont még így is jobb mint néhény másik "sztár"....
és hozzáteszem én még mindig hiszek benne
nem hiszem h így hagyná...
de egyébként feltöltöttetek több videót is, ahol szinte mindegyiken akcióból lő gólt, most ezeket azért nem teszi, mert megváltozott a átékszerepe, többször is olvastam interjúban ahol azt mondta, az ő feladata kiszolgálni a társait, és azt meg is teszi a halálpontos passzokkal...
egyébként is van elég csatár...
amúgy ha ronnie olyan sz*r akkor attól függ honnan nézzük, ha tőle akkor igen nemtúl jó, viszont még így is jobb mint néhény másik "sztár"....
és hozzáteszem én még mindig hiszek benne
,,EVERYBODY LIES."
- okos666
- Jugador del Barça
Teljesen jogos..bíznunk kell benne..
Ami most hiányzik Ronnie-ból az most megvan Messiben.De mi hajtja úgy Messi-t????? Én nem tudom,dehogy Ronnie-nak is kéne belőle az biztos.
Ami most hiányzik Ronnie-ból az most megvan Messiben.De mi hajtja úgy Messi-t????? Én nem tudom,dehogy Ronnie-nak is kéne belőle az biztos.
Imádlak BARCA!!!
Sokat kritizáljátok Ronit, teljesen jogosan. Az tény, hogy valami eltűnt belőle, pedig most, hogy Messi is jól nyomja, kicsit róla megfeledkeznek a védők. Viszont azt is vegyük észre, hogy őt faragják a LLigában a legjobban. Lesz ő jobb is, kell neki egy impulzus, egy intő jel. Ronaldot is mindig bántották a reálosok, de mégis rúgott 10x gólt a madridisták kedvére, de ez nem volt elég ...
Mi ne legyünk ilyen türülemetlenek Ronival, fog nekünk még varázsolni. Remélem Roni ezt te is meghallottad
Mi ne legyünk ilyen türülemetlenek Ronival, fog nekünk még varázsolni. Remélem Roni ezt te is meghallottad

Amikor éppen van kedve játxani egy kicsit, akkor azért még hasznára van a csapatnak, de már nem nélkülözhetetlen. Az meg, h Ronaldinho=Barca már rég megdőlt.knor írta:Ö már nemkell ebbe a csapatba!
Ö már nemkell ebbe a csapatba!
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
mademan írta:azért kíváncsi lennék hogy hol volt a meccs alatt!!! elég gáz hogy nincs kinnt mert ezzel újjabb támadásoknak ad alapot!!!

Ezen én is gondolkoztam. Eto'o asszem ugye minden mérkőzésen kint van és álltalában a többi kimaradó is, de én még Ronaldinhora nem emléxem, hogy a nézők között láttam volna 1x is.
Lehet jobban szereti otthon csipszet zabálva a 2-300cm-es tv-n nézni a mérkőzéseket.

-
- Capitá del Barça
azért kíváncsi lennék hogy hol volt a meccs alatt!!! elég gáz hogy nincs kinnt mert ezzel újjabb támadásoknak ad alapot!!!
Forca Barca!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
Xavi a kedvenc, de MESSI a legjobb!!!
Mert nekem tényleg TÖBB MINT 1 KLUB!!!
- barcelinho_5
- Jugador d'estrella
vagy a motiváció ahhoz hogy új csapat után nézzen.Mihu írta:Én meg pont azon gondolkoztam hogy teljesítményarányossá kellene tenni a fizetését. A mostanihoz képest alacsony alapfizu, gólonkénti esetleg még gólpasszonkénti prémium, és a trófeák után járó jutalom. Na így szerintem bőven meglenne a motívációokos666 írta:Vagy egy fizetésemelés!!!
bár lehet hogy személy szerint én ennek is örülnék:)
- Mihu
- Director del Fútbol
Én meg pont azon gondolkoztam hogy teljesítményarányossá kellene tenni a fizetését. A mostanihoz képest alacsony alapfizu, gólonkénti esetleg még gólpasszonkénti prémium, és a trófeák után járó jutalom. Na így szerintem bőven meglenne a motívációokos666 írta:Vagy egy fizetésemelés!!!

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem is. Úgyis ő keresi a legkevesbbet a csapatból, és ő hajt, kűzd a legjobban.okos666 írta:Vagy egy fizetésemelés!!!

in to exile
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
igen fizetés emelés csak nem dinhonak hanem valdesnek vagy messinek....okos666 írta:Vagy egy fizetésemelés!!!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
seggbetetoválás kéne neki..........okos666 írta:Ronnie-nak lehet hogy valami plusz tét kéne,vagy nemtom mi...
Én azt mondom:Ronaldinho a világ egyik legjobb játékosa,és szerintem képes lehet a megújulásra...Én drukkolok neki.