Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nos..Lyonban több féle variáció van.Az egyik hogy ha igaza van Militónak,és helyre áltak a dolgok akkor győzünk.Vagy csalódás,rossz játék,a védelem fut össze vissza,és jól megszórnak minket.De szerintem ti is észrevettétek,hogy a nagy csapatok ellen jobban megy.Múlt évben is győztünk a 'Pool ellen IDEGENBEN.Dawe írta:Az jó lenne4Asys írta:Itt van november 27!
Lyon-Barcelona 0-7!!!
![]()
Nekem ez a tippemde nem sok ez egy kicsit??
Az jó lenne4Asys írta:Itt van november 27!
Lyon-Barcelona 0-7!!!
![]()
Nekem ez a tippem
Szerintem teljes mértékben igazad van! Gondolom te is hiszel még Ronnie feltámadásában mint én ugye?home írta:mert mindenhol kritizálják, és többségben vagytok...de ellenvéleméynt írni senki nem mer pedig vannak akik velem értenek egyet,,,egyébként csak leírom a véleményemet
azért érdekes, h messivel akkor nincs baj ha egy meccsen ismét nagyon jó előtte viszont 3-4 mecccsen a nevét se lehet hallani, mert eddig ez volt...nem bántani szeretném, de ronniet bántjátok ezért...ős is hullámzik...Boixos írta:az eredménnyel elégedett vagyok, a játékkal viszont korántsem.
..szért kell egy órán keresztül idegesíteni az embert???
messi viszont ismét megmutatta, h benne nyugodtan meg lehet bízni.
ő tuti, h fehér bárány.
de krkics góljának is nagyon örülök. (természetesen militoénak is)
Guddy vesztes? Inkább nyertes, örüljön hogy ennyit kapott, semmit nem csinált egész végig. Többet nemmuszály pályára lépnie, első adandó alkalommal elkell adni.Messinho írta:A meccs két vesztese Guddy és Zambrotta!!!!!!!Mind ketten Frank barátunk hozzá nem értésének áldozata!!!!!
Osztom a véleményed, én is birom a srácot, de amit itt csinál, hát...Enrique írta:Jó gyerek ez a Józsi, egy másik csapatban szívesen nézném, itt viszont még mindig igen idegenül mozog - és akkor még finom voltam.
Bár biztos benne van a meccshiány is, de ez akkor sem mentség.
Ugyanarról az emberről beszélünk, akinek egy jó passza, egy labdaszerzése és gyakorlatilag egy jó momentuma sem volt?FCB_gábor írta: Bár azt írjátok Gudjohnsen halvány volt, nekem mégis talán az ő játéka tetszett a legjobban. Többször játszatnám Xavi helyett.
www.youtube.comújpestikacsa26 írta:hELLO MINDENKINEK!!
Vki tudna nekem egy linket vagy vmi HOSSZABB összefoglálót adni amibe a helyzetek is benne vannak a tegnapi meccsről?
Tom, h ott van a meccsről szoló hírbe az összefoglaló de ott a helyzeteket nem igazán mutatják...
Akit tud az lécci rakjon be vmit...Köszi
Csáó