Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Képzeld szoktam! De ettől még nem parasztok hanem mocskok.!!!La Pulga írta:Az eurobarca híreket szoktad olvasni?Dawe írta:Mért?Saviola írta:Az Espanyol vezetők mekkora tahó parasztok,hihetetlen.
Mért?Saviola írta:Az Espanyol vezetők mekkora tahó parasztok,hihetetlen.
Iniesta kétszer-háromszor tényleg jó volt csatárként, de egyáltalán nem mindig, elég csak a legutóbbi meccsünkre gondolni, vagy a Villareal ellenire... Henrynak a helye Ronnie helyén lenne, sztm Ronnieval kéne kezdeni, ha nem elég, jöjjön a három csatár leggyengébbike helyére Henry...De kerdjünk minnél hamarabb (amint Eto olyan állapotban van) a klasszkius támadóhármassal...cruyff írta:Hát igen... nálam is ő kerülne ki Eto'o visszatérésével! Egy Henry-Eto'o-Messi tengely nagyon ütős lenne, de lehet, hogy egy Iniesta-Eto'o-Messi összeállítást is kipróbálnék elől. Iniesta nagyon ütős csatárként!chi omega írta:henry mindenképpen a kétcsatáros rendszerhez szokott. meg kellene próbálni. henry-eto'o brutális tengely lenne elől, ehhez fogható az elmúlt 10 évben nem nagyon volt. talán a yorke-cole még az MU-ban. persze henry-t egy kicsit hátra kéne húzni balra. messi pedig teljes szabadságot kapna, azt csinálna a pályán amit akar, és oda menne ahova akar.
természetesen a jelenleg semmiresemjó ronaldinho kerülne ki.
Hát igen... nálam is ő kerülne ki Eto'o visszatérésével! Egy Henry-Eto'o-Messi tengely nagyon ütős lenne, de lehet, hogy egy Iniesta-Eto'o-Messi összeállítást is kipróbálnék elől. Iniesta nagyon ütős csatárként!chi omega írta:henry mindenképpen a kétcsatáros rendszerhez szokott. meg kellene próbálni. henry-eto'o brutális tengely lenne elől, ehhez fogható az elmúlt 10 évben nem nagyon volt. talán a yorke-cole még az MU-ban. persze henry-t egy kicsit hátra kéne húzni balra. messi pedig teljes szabadságot kapna, azt csinálna a pályán amit akar, és oda menne ahova akar.
természetesen a jelenleg semmiresemjó ronaldinho kerülne ki.
Igy van! Eto'o sokkal többet tett a csapatért, és szerintem Eto'o-ban még benne van 1-2 aranycipö, HEnry-ben már nincs.Los Banditos írta:Egy-két barátságos meccset leszámítva hol? Ketten pláne nem férnének el a csapatba. Ha Eto'o visszatér a keretbe, akkor Henrynek irány a kispad, és onnan próbálja magát beverkedni a kezdő 11-be.Andrisveres írta:Henry és Eto együtt isjól játszottak![]()
Egy-két barátságos meccset leszámítva hol? Ketten pláne nem férnének el a csapatba. Ha Eto'o visszatér a keretbe, akkor Henrynek irány a kispad, és onnan próbálja magát beverkedni a kezdő 11-be.Andrisveres írta:Henry és Eto együtt isjól játszottak
hmm én kiegyeznék egy ilyen eredménnyel.. de 0 3 is leehtDanka00792 írta:Ja, és Lyon- Barca 1-3
Juninho
Messi, Messi, Roni![]()
Mint már tegnap is írtam egy hsz-re, nem vagyok hülye, vissza tudok emlékezni, és te már vagy tucatszorra írod ezt, de lehet hogy csak tizedszerre. És igen, itt a Ronaldinhó-s dolog a lényeg, mert erre válaszoltál, ha jól emlékszem, bár ki tudja, lehet hogy azóta megbuggyantam. Legalábbis, szerinted. De, mindegy, ha téged ez a mondat boldoggá tesz, nyugodtan írogasd csak, a papír mindent elbír.barca99 írta:Azért emlékszem ennyira, mert még vagy 3 embertől olvastad.varga tamás írta:Lenne egy őszinte kérdésem: ezen a mondaton kívül mást is ismersz? Bármit írtam az elmúlt hétben, te mindenre ezt válaszoltad. Nem zavar különösebben, csak úgy érdeklődöm. És csak a tény kedvéért: R10 kérdésében MINDIG, MINDENKOR, MINDVÉGIG következetes voltam. De, a véleményed hidegen hagy.És nem a Ronaldinhos dolog itt a lényeg. Hanem az, hogy mindig más mércét használsz. Ezért nem vagy következetes.
Azért emlékszem ennyira, mert még vagy 3 embertől olvastad.varga tamás írta:Lenne egy őszinte kérdésem: ezen a mondaton kívül mást is ismersz? Bármit írtam az elmúlt hétben, te mindenre ezt válaszoltad. Nem zavar különösebben, csak úgy érdeklődöm. És csak a tény kedvéért: R10 kérdésében MINDIG, MINDENKOR, MINDVÉGIG következetes voltam. De, a véleményed hidegen hagy.
én hiszek benne!Dawe írta:Szerintem teljes mértékben igazad van! Gondolom te is hiszel még Ronnie feltámadásában mint én ugye?home írta:mert mindenhol kritizálják, és többségben vagytok...de ellenvéleméynt írni senki nem mer pedig vannak akik velem értenek egyet,,,egyébként csak leírom a véleményemet
Lenne egy őszinte kérdésem: ezen a mondaton kívül mást is ismersz? Bármit írtam az elmúlt hétben, te mindenre ezt válaszoltad. Nem zavar különösebben, csak úgy érdeklődöm. És csak a tény kedvéért: R10 kérdésében MINDIG, MINDENKOR, MINDVÉGIG következetes voltam. De, a véleményed hidegen hagy.barca99 írta:És ezt mind a hatalmas következetességednek köszönheted.varga tamás írta:Vagyunk páran, akik vállalva a rendszeres piszkálást, kiállunk Ronnie mellett. Én már sok, eredménytelen és kilátástalan harcot megvívtam, elküldtek melegebb éghajlatra, lehülyéztek, lebarmoztak, de eltántorítaniuk nem sikerült a kárrogóknak. Én most is vallom, és vallani is fogom: R10 a legjobb, legtöbbet érő játékosunk, aki nélkül még mindig a Gaspart-éra nihilje lenne nálunk az úr. Remélem, Barcelonából megy nyugdíjba, mert a vezetőknek több eszük lesz, mint néhány itteni szurkolónak.
Forca Ronnie, Veled vagyok, Te vagy a legnagyobb![]()
És ezt mind a hatalmas következetességednek köszönheted.varga tamás írta:Vagyunk páran, akik vállalva a rendszeres piszkálást, kiállunk Ronnie mellett. Én már sok, eredménytelen és kilátástalan harcot megvívtam, elküldtek melegebb éghajlatra, lehülyéztek, lebarmoztak, de eltántorítaniuk nem sikerült a kárrogóknak. Én most is vallom, és vallani is fogom: R10 a legjobb, legtöbbet érő játékosunk, aki nélkül még mindig a Gaspart-éra nihilje lenne nálunk az úr. Remélem, Barcelonából megy nyugdíjba, mert a vezetőknek több eszük lesz, mint néhány itteni szurkolónak.
Senki nem állította az ellenkezőjét, egy hsz-t mutass nekem ai erről szólt... Mi csak a mostani teljesítményét kritizáltuk, és valóban iagz, ha ő nem lett volna bizony nem biztos h kikászálódTUNK VOLNA a gödörből... a hangsúlya a múlt időn van, azért mert már töb mint egy éve nem találja a formáját, csak 1-1 meccs erejéig, de valóban, ha feljavul, vagy csak a kétharmadát mutatja amit tud, akkor már a legjobb játéksounk, ezt nem vitatom! Egy jó Ronnie nál nincs jobb... Szeritem a világ valah élt 2. legjobb játékosa Pelé után...varga tamás írta:Én most is vallom, és vallani is fogom: R10 a legjobb, legtöbbet érő játékosunk, aki nélkül még mindig a Gaspart-éra nihilje lenne nálunk az úr. Remélem, Barcelonából megy nyugdíjba, mert a vezetőknek több eszük lesz, mint néhány itteni szurkolónak.
Senki sem a múltbeli teljesítményét vonta kétségbe, hanem a mostanitvarga tamás írta:Én most is vallom, és vallani is fogom: R10 a legjobb, legtöbbet érő játékosunk, aki nélkül még mindig a Gaspart-éra nihilje lenne nálunk az úr. Remélem, Barcelonából megy nyugdíjba, mert a vezetőknek több eszük lesz, mint néhány itteni szurkolónak.
Vagyunk páran, akik vállalva a rendszeres piszkálást, kiállunk Ronnie mellett. Én már sok, eredménytelen és kilátástalan harcot megvívtam, elküldtek melegebb éghajlatra, lehülyéztek, lebarmoztak, de eltántorítaniuk nem sikerült a kárrogóknak. Én most is vallom, és vallani is fogom: R10 a legjobb, legtöbbet érő játékosunk, aki nélkül még mindig a Gaspart-éra nihilje lenne nálunk az úr. Remélem, Barcelonából megy nyugdíjba, mert a vezetőknek több eszük lesz, mint néhány itteni szurkolónak.home írta:mert mindenhol kritizálják, és többségben vagytok...de ellenvéleméynt írni senki nem mer pedig vannak akik velem értenek egyet,,,egyébként csak leírom a véleményemet