Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Dawe
Jugador d'estrella

2007.11.29. 16:16:37

La Pulga írta:
Dawe írta:
Saviola írta:Az Espanyol vezetők mekkora tahó parasztok,hihetetlen. :roll:
Mért?
Az eurobarca híreket szoktad olvasni? :roll:
Képzeld szoktam! De ettől még nem parasztok hanem mocskok.!!!
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.11.29. 16:12:58

Dawe írta:
Mért?
Az eurobarca híreket szoktad olvasni? :roll:
Dawe
Jugador d'estrella

2007.11.29. 15:54:40

Mért?
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.11.29. 15:33:11

Az Espanyol vezetők mekkora tahó parasztok,hihetetlen. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Seth
Barça C

2007.11.28. 15:53:04

Szerintem végre rendet kellene tenni az öltözőben. A játékosok motiválatlanok. Főleg az idegenbeli meccseken. Pedig idén mindenhonnan el kell hozni legalább az 1 pontot!!!

De ugyanazok a "betegségek" jönnek elő mint tavaly!
Sztem a szakmai stáb nem akarkikből áll.
Miért nem képesek megoldást találni erre a problémára???
Már több mint egy éve ez a helyzet!

ui.:

Nem vagyok pesszimista, de ha bajnokságot, sőt BL-t akarunk nyerni, akkor idegenben nagyon oda kell a csapatnak magát tenni!
Grege
Capitá del Barça

2007.11.26. 22:43:10

cruyff írta:
chi omega írta:henry mindenképpen a kétcsatáros rendszerhez szokott. meg kellene próbálni. henry-eto'o brutális tengely lenne elől, ehhez fogható az elmúlt 10 évben nem nagyon volt. talán a yorke-cole még az MU-ban. persze henry-t egy kicsit hátra kéne húzni balra. messi pedig teljes szabadságot kapna, azt csinálna a pályán amit akar, és oda menne ahova akar.
természetesen a jelenleg semmiresemjó ronaldinho kerülne ki.
Hát igen... nálam is ő kerülne ki Eto'o visszatérésével! Egy Henry-Eto'o-Messi tengely nagyon ütős lenne, de lehet, hogy egy Iniesta-Eto'o-Messi összeállítást is kipróbálnék elől. Iniesta nagyon ütős csatárként!
Iniesta kétszer-háromszor tényleg jó volt csatárként, de egyáltalán nem mindig, elég csak a legutóbbi meccsünkre gondolni, vagy a Villareal ellenire... Henrynak a helye Ronnie helyén lenne, sztm Ronnieval kéne kezdeni, ha nem elég, jöjjön a három csatár leggyengébbike helyére Henry...De kerdjünk minnél hamarabb (amint Eto olyan állapotban van) a klasszkius támadóhármassal...
cruyff
Entrenador del Barça

2007.11.26. 22:33:57

chi omega írta:henry mindenképpen a kétcsatáros rendszerhez szokott. meg kellene próbálni. henry-eto'o brutális tengely lenne elől, ehhez fogható az elmúlt 10 évben nem nagyon volt. talán a yorke-cole még az MU-ban. persze henry-t egy kicsit hátra kéne húzni balra. messi pedig teljes szabadságot kapna, azt csinálna a pályán amit akar, és oda menne ahova akar.
Hát igen... nálam is ő kerülne ki Eto'o visszatérésével! Egy Henry-Eto'o-Messi tengely nagyon ütős lenne, de lehet, hogy egy Iniesta-Eto'o-Messi összeállítást is kipróbálnék elől. Iniesta nagyon ütős csatárként!
VISCA EL BARCA!
chi omega
Entrenador del Barça

2007.11.26. 22:24:34

henry mindenképpen a kétcsatáros rendszerhez szokott. meg kellene próbálni. henry-eto'o brutális tengely lenne elől, ehhez fogható az elmúlt 10 évben nem nagyon volt. talán a yorke-cole még az MU-ban. persze henry-t egy kicsit hátra kéne húzni balra. messi pedig teljes szabadságot kapna, azt csinálna a pályán amit akar, és oda menne ahova akar.
Danka00792
Director del Fútbol

2007.11.26. 21:54:20

Los Banditos írta:
Andrisveres írta:Henry és Eto együtt isjól játszottak
Egy-két barátságos meccset leszámítva hol? Ketten pláne nem férnének el a csapatba. Ha Eto'o visszatér a keretbe, akkor Henrynek irány a kispad, és onnan próbálja magát beverkedni a kezdő 11-be. :roll:
Igy van! Eto'o sokkal többet tett a csapatért, és szerintem Eto'o-ban még benne van 1-2 aranycipö, HEnry-ben már nincs.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.11.26. 21:00:37

Andrisveres írta:Henry és Eto együtt isjól játszottak
Egy-két barátságos meccset leszámítva hol? Ketten pláne nem férnének el a csapatba. Ha Eto'o visszatér a keretbe, akkor Henrynek irány a kispad, és onnan próbálja magát beverkedni a kezdő 11-be. :roll:
in to exile
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.11.26. 20:53:52

Henry és Eto együtt isjól játszottak , sztem Rijkard nem jiába kísérletezett ezzel! és igenis nem lenne rossz tatika , a kis betömörülő csapatok ellen úggy jáétszani h Eto és Henry a két középcsatár valamint ronnie és messi is játszik!!!! eto és henry középen akkora zavart tudna csinálni h messinek nagyobb tere jusson , és a két csodacsatár is jobban érvényesülhetne!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.11.26. 20:43:18

Danka00792 írta:Ja, és Lyon- Barca 1-3

Juninho
Messi, Messi, Roni :lol: :D
hmm én kiegyeznék egy ilyen eredménnyel.. de 0 3 is leeht :) BL-ben még nemkaptunk gólt.. :)

Holnap a Viasat3 élőben adja majd a meccset ami akkor azt jelenti hogy Hajdú B lesz a kommentátor :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Danka00792
Director del Fútbol

2007.11.26. 18:49:43

Ja, és Lyon- Barca 1-3

Juninho
Messi, Messi, Roni :lol: :D
Danka00792
Director del Fútbol

2007.11.26. 18:14:18

bocs az OFF-ért:

Az eurobarca-n a forum (ezt már korábban leirták) Varga Tamás vs Eurobarca többi forumozoi-rol szol. Néha 1-2 ember kiáll Tamás mellé. Én tisztelem Varga Tamás-t, még ha valamikor az én véleményemmel is szembeütközik az övé. De ö mindig kiáll a saját véleményéért, és ez szerintem nagy dolog. Sok ember általában csak azt irja le, (még ha legbelül mást is gondol) amit a többség is gondol, mert nem meri megvédeni magát és a véleményét. Szal respekt :D :D

hogy teljesen ne is legyen OFF a mostani témához annyit: Ronaldinho sokat tett a Barca-ért, ez tény, de a mostani játékát lehet kritizálni. De ne gondolja senki se azt, hogy ha most kritizáljuk, akkor már szivböl utáljuk, megvetjük, eladnánk fünek fának (szal az elsö vevönek) Roni-t. Mi is ugyan ugy akarjuk hogy ujra a Régi formáját hozza, de sajnos ezt most enyhén szolva nem lehet elmondani rola.

U.I.: Hu de sok VÉLEMÉNY szot irtam :lol:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.26. 17:37:47

barca99 írta:
varga tamás írta:Lenne egy őszinte kérdésem: ezen a mondaton kívül mást is ismersz? Bármit írtam az elmúlt hétben, te mindenre ezt válaszoltad. Nem zavar különösebben, csak úgy érdeklődöm. És csak a tény kedvéért: R10 kérdésében MINDIG, MINDENKOR, MINDVÉGIG következetes voltam. De, a véleményed hidegen hagy.
Azért emlékszem ennyira, mert még vagy 3 embertől olvastad. :wink: És nem a Ronaldinhos dolog itt a lényeg. Hanem az, hogy mindig más mércét használsz. Ezért nem vagy következetes.
Mint már tegnap is írtam egy hsz-re, nem vagyok hülye, vissza tudok emlékezni, és te már vagy tucatszorra írod ezt, de lehet hogy csak tizedszerre. És igen, itt a Ronaldinhó-s dolog a lényeg, mert erre válaszoltál, ha jól emlékszem, bár ki tudja, lehet hogy azóta megbuggyantam. Legalábbis, szerinted. De, mindegy, ha téged ez a mondat boldoggá tesz, nyugodtan írogasd csak, a papír mindent elbír.
Kép
MESSIás(z)
Barça B

2007.11.26. 17:28:46

Remény hal meg utoljára,utána a Barcelona :D :D :!: :!: :wink: :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.26. 17:26:57

varga tamás írta:Lenne egy őszinte kérdésem: ezen a mondaton kívül mást is ismersz? Bármit írtam az elmúlt hétben, te mindenre ezt válaszoltad. Nem zavar különösebben, csak úgy érdeklődöm. És csak a tény kedvéért: R10 kérdésében MINDIG, MINDENKOR, MINDVÉGIG következetes voltam. De, a véleményed hidegen hagy.
Azért emlékszem ennyira, mert még vagy 3 embertől olvastad. :wink: És nem a Ronaldinhos dolog itt a lényeg. Hanem az, hogy mindig más mércét használsz. Ezért nem vagy következetes.
home
Jugador d'estrella

2007.11.26. 17:25:56

Dawe írta:
home írta:mert mindenhol kritizálják, és többségben vagytok...de ellenvéleméynt írni senki nem mer pedig vannak akik velem értenek egyet,,,egyébként csak leírom a véleményemet
Szerintem teljes mértékben igazad van! Gondolom te is hiszel még Ronnie feltámadásában mint én ugye?
én hiszek benne!
igazából egy barca szurkoló jobbat nem tud tenni, rosszabbat (kritizálni) nem érdemes, mert mit érnek vele???egyébként a remény hal meg utoljára
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.26. 17:24:07

Jogosan állította ki. :roll:

Az más tészta, hogy tényleg az, mivel már korábban megfoghatta volna a rúgdosódó Getafét egy-két sárgával.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.26. 17:23:32

barca99 írta:
varga tamás írta:Vagyunk páran, akik vállalva a rendszeres piszkálást, kiállunk Ronnie mellett. Én már sok, eredménytelen és kilátástalan harcot megvívtam, elküldtek melegebb éghajlatra, lehülyéztek, lebarmoztak, de eltántorítaniuk nem sikerült a kárrogóknak. Én most is vallom, és vallani is fogom: R10 a legjobb, legtöbbet érő játékosunk, aki nélkül még mindig a Gaspart-éra nihilje lenne nálunk az úr. Remélem, Barcelonából megy nyugdíjba, mert a vezetőknek több eszük lesz, mint néhány itteni szurkolónak.
Forca Ronnie, Veled vagyok, Te vagy a legnagyobb :!: :wink:
És ezt mind a hatalmas következetességednek köszönheted. :wink:
Lenne egy őszinte kérdésem: ezen a mondaton kívül mást is ismersz? Bármit írtam az elmúlt hétben, te mindenre ezt válaszoltad. Nem zavar különösebben, csak úgy érdeklődöm. És csak a tény kedvéért: R10 kérdésében MINDIG, MINDENKOR, MINDVÉGIG következetes voltam. De, a véleményed hidegen hagy.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.26. 17:20:48

2007. 12. 01. 22h:
Espanyol - FC Barcelona
vezeti: Alfonso Pérez Burrull (ő vezette a tavalyi Barca-Getafe meccset, amin Ronnie-t kiállította, egy hülye barom)
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.11.26. 17:18:17

varga tamás írta:Vagyunk páran, akik vállalva a rendszeres piszkálást, kiállunk Ronnie mellett. Én már sok, eredménytelen és kilátástalan harcot megvívtam, elküldtek melegebb éghajlatra, lehülyéztek, lebarmoztak, de eltántorítaniuk nem sikerült a kárrogóknak. Én most is vallom, és vallani is fogom: R10 a legjobb, legtöbbet érő játékosunk, aki nélkül még mindig a Gaspart-éra nihilje lenne nálunk az úr. Remélem, Barcelonából megy nyugdíjba, mert a vezetőknek több eszük lesz, mint néhány itteni szurkolónak.
És ezt mind a hatalmas következetességednek köszönheted. :wink:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.11.26. 17:16:12

varga tamás írta:Én most is vallom, és vallani is fogom: R10 a legjobb, legtöbbet érő játékosunk, aki nélkül még mindig a Gaspart-éra nihilje lenne nálunk az úr. Remélem, Barcelonából megy nyugdíjba, mert a vezetőknek több eszük lesz, mint néhány itteni szurkolónak.
Senki nem állította az ellenkezőjét, egy hsz-t mutass nekem ai erről szólt... Mi csak a mostani teljesítményét kritizáltuk, és valóban iagz, ha ő nem lett volna bizony nem biztos h kikászálódTUNK VOLNA a gödörből... a hangsúlya a múlt időn van, azért mert már töb mint egy éve nem találja a formáját, csak 1-1 meccs erejéig, de valóban, ha feljavul, vagy csak a kétharmadát mutatja amit tud, akkor már a legjobb játéksounk, ezt nem vitatom! Egy jó Ronnie nál nincs jobb... Szeritem a világ valah élt 2. legjobb játékosa Pelé után...
:!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.26. 17:07:11

varga tamás írta:Én most is vallom, és vallani is fogom: R10 a legjobb, legtöbbet érő játékosunk, aki nélkül még mindig a Gaspart-éra nihilje lenne nálunk az úr. Remélem, Barcelonából megy nyugdíjba, mert a vezetőknek több eszük lesz, mint néhány itteni szurkolónak.
Senki sem a múltbeli teljesítményét vonta kétségbe, hanem a mostanit :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.26. 16:59:24

home írta:mert mindenhol kritizálják, és többségben vagytok...de ellenvéleméynt írni senki nem mer pedig vannak akik velem értenek egyet,,,egyébként csak leírom a véleményemet
Vagyunk páran, akik vállalva a rendszeres piszkálást, kiállunk Ronnie mellett. Én már sok, eredménytelen és kilátástalan harcot megvívtam, elküldtek melegebb éghajlatra, lehülyéztek, lebarmoztak, de eltántorítaniuk nem sikerült a kárrogóknak. Én most is vallom, és vallani is fogom: R10 a legjobb, legtöbbet érő játékosunk, aki nélkül még mindig a Gaspart-éra nihilje lenne nálunk az úr. Remélem, Barcelonából megy nyugdíjba, mert a vezetőknek több eszük lesz, mint néhány itteni szurkolónak.
Kép
Lezárt