Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valószínű.Oleguer írta:Te Madridista vagy?
Még azutóbbi 1,5 évben is jobban játszott Ronaldinho, mint Oleguer. Szerintem itt a többség is így gondolja. Csakhát R10-től nagyobbak az elvárások, jogosan.Oleguer írta:ők jönnek mindig a múlttal a múltban jóvolt elismerem de most egy nagy 0, 2éve semmit se csinál, bizonyithatott volna, MEHET
Te Madridista vagy? ők jönnek mindig a múlttal a múltban jóvolt elismerem de most egy nagy 0, 2éve semmit se csinál, bizonyithatott volna, MEHETLos Banditos írta:A jelenlegi keretből ő tette le idáig a legtöbbet az asztalra, úgyhogy azért talán annyit még megérdemel, hogy legalább a keretben maradhasson. Ellenben Oleguerrel, aki eddig csak a sok sz.aron kívül mást nem igazán csinált.Oleguer írta:Dinho jácchat felőlem, csak ne a Barcelonába, ide nem valók ilyenek.Los Banditos írta:Szóval azért inkább Dinho szvsz![]()
Mondjuk a keretbe Dinho csak azért nem kéne, hogy fizessük a magas fizetését.![]()
Az nekem is jól jönne nagyon de nem tom h lehet-e viasatot neten nézni.Ákocka írta:Nem tud valaki viasat-streamet véletlenül? Nincs tévém, de szívesen nézném a Hajdú B. kommentárjával a meccset.
A jelenlegi keretből ő tette le idáig a legtöbbet az asztalra, úgyhogy azért talán annyit még megérdemel, hogy legalább a keretben maradhasson. Ellenben Oleguerrel, aki eddig csak a sok sz.aron kívül mást nem igazán csinált.Oleguer írta:Dinho jácchat felőlem, csak ne a Barcelonába, ide nem valók ilyenek.Los Banditos írta:Szóval azért inkább Dinho szvsz![]()
Azt azért te sem gondolhatod komolyan, hogy Oli hasznosabb R10-nél, ez egy hülyeség - már ne is haragudj.Oleguer írta:Ezzel most kivételesen jol húz, minek egy felesleges fő a padra, aki ugyse csinál semmit. Én idáig bíztam benne, de innen már nincs visszaút, még Oleguer is hasznosabb nála, ő legalább akar![]()
Ezzel most kivételesen jol húz, minek egy felesleges fő a padra, aki ugyse csinál semmit. Én idáig bíztam benne, de innen már nincs visszaút, még Oleguer is hasznosabb nála, ő legalább akarvarga tamás írta:Kérdezd meg azt a holland majmotIlúvatar írta:hogy a faxba maradt ki a keretből R10?![]()