Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony-bizony kéne a gól.Anonymous írta:Eto'o itt a végén belehúzhatna,mert Forlan nagyon jön.
Tudom nem ez a legfontosabb,de annyira jó lenne,ha miénk lenne a bajnoki cím,a gólkirály,és a legjobb kapus is...
Mire "sérül rá"? Nem esetleg "sérül meg"?Pedro írta:Hogy van az, hogy ez a gyerek sosem sérül rá?pedig marha gyors és technikás, na meg akkora tempoval fut, majd' leesik a saját lába! Hihetetlen pali...
Ez neked hogy jutott pont most az eszedbe? ????Pedro írta:Hogy van az, hogy ez a gyerek sosem sérül rá?pedig marha gyors és technikás, na meg akkora tempoval fut, majd' leesik a saját lába! Hihetetlen pali...
Sajnoooooooos.Sejhaj.Bodi írta:Eto'oooo!!!Megint mit hagytál ki????!!!!!
Jo én naon szeretem, de nem kellett volna ures kapuba folé rugnia..Cooltiszo írta:Nehogy szidjuk már Eto'ot!!!! RÓla kaptun k1 tizit, és az első meccsen lőtt 1 gólt. ÉS aki ost neincs vele megelégedve az ne írja holnap egy Eto'o dupla után hogy ő az istencsászár.![]()
Rengeteget köszönhetünk neki.
Tudom, tényleg csak poén volt. De attól még jól néz ki. Szerintem ez a felira kéne a kilences fölé! Jól nézne így ki a meccsen!Enrique írta:Gondolom csak poénból írtad...Mr. Master írta:Iniestanak új neve van?![]()
A 24. szülinapjára kapta gondolom a mezt.
Semmi köze hozzá Iniestának...
E nem jóú felém.Enrique írta:Még Eto'o szülinapjához 1 kép!
Fiacskám ha síetel még eléred a hupikék törpikéket.Anonymous írta:csá!!!
kár hogy kiestetek mi akartunk kiverni.....
Eto'o egy béna, küldjük a számlát a világításért........(3 méteről üres kapu fölé) Előbb lesz bajnok a MURCIA mint ti mehettek a milannal + atöbbivel messzire.....
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kedves "vendég", ha titeket kapunk, már pár napja itt örvendeznénk a továbbjutáson! azé nagyon ne rázd magad, mert lehet, h az utolsó kanyarotok lesz a következő! legalábbis bízom benne, ha már szerdán a világ két legszemetebb csapata közül csak az egyik tudott kipörögni. a bajnokságotokat meg ne nagyon ünnepeld előre, még akármi is lehet, bár, ha már nagyon meleg lesz a pite, lazán megbundázzátok, mint már annyiszor.Anonymous írta:csá!!!
kár hogy kiestetek mi akartunk kiverni.....
Eto'o egy béna, küldjük a számlát a világításért........(3 méteről üres kapu fölé) Előbb lesz bajnok a MURCIA mint ti mehettek a milannal + atöbbivel messzire.....
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!