Ronaldinho Gaúcho #3
- Primitive
- Entrenador del Barça
De, csak nem gondoltam, hogy Frankie megmeri ezt lépni. Ez nekem kicsit dúrva azért. Szegény Bojant csépelteti 17 évesen a favágók között, ez kicsit felelőtlen. Nekem mindenesetre R10 kezdő lett volna, ha máskor nem is, de legalább most igen! Meglátjuk, nemtom, Bojan hogy fog szerepelni! OFF off 

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Andris
- Adminisztrátor
Bojan... és Guddy megy a kp-ra.Primitive írta:Hát, azért ez így érdekes lesz.. Én most nem ültettem volna le.. Akkor hogy lesz?
Ini................Guddy.................Messi ??
Én nemtom, senki nem nézett mostanában Barca meccset?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Primitive
- Entrenador del Barça
Hát, azért ez így érdekes lesz.. Én most nem ültettem volna le.. Akkor hogy lesz?
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Akkor Gudi kezdőben? Hol lehet megnézni?lionelmessi19 írta:Frank úgydöntött, hogy ismét csüccs a padra.
Am meg sztem kicsit későn kezdi ezt Frank lehet előbb kellett volna nem most amikor kezd magához térni ( legalább láccik rajta h néha küzd )
OFF: Először elkéne olvasnod amiket írnak mások. Meg nem teleoffolni a topicot.okos666 írta:Ezt hogy érted?????Milyen szitu??Capon írta:grege-t kérjük fáradjon a giotinhoz(egyébként én is így képzelem a szitut)
ON: Luis Enrique olyan természetességgel mondta h feltámad. hogy el is hittem

- La Pulga
- Atomico
- Kapcsolat:
okos666 írta: Ezt hogy érted?????Milyen szitu??
Olvass vissza!Elmondom akkor neked, h történt(na jó 99% biztonságra):
-Tisztelt Senior Rijkaard, lehetségesnek tartja, h elhagyja a csapatot a szerződése vége előtt?
-Köszönöm a kérdést, bár nem tervezem, de megtörénhet, h ha a két fél nem ért egyet a továbbiakban, még 2009 vége előtt elhagyom a csapatot, ez természetesen lehetséges.
10 perccel később:
-heyheyehy, jelentessétek meg holnap, h Rijkaard azt mondta, lehetséges, h elhagyja a csapatot 2009 előtt.
Ennnnnnnyi, ez volt a szitu, nyakamat tenném rá (...talán...) Wink

ronaldinho-nak meg kéne ráznia magát és fociznia!egy egész embertömeg tart ki mellette,szal ideje lenne vmit produkálni!varázsolj ma ronnie

.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Scolari elég borúsan látja Ronaldinho jövőjét és nem hinném, hogy áltatná magát az, aki még hisz a feltámadásban, hanem egyszerűen bízunk benne, hogy nemsokára újból a régi lesz. Mert megvan erre az esély. Igaz arra is hogy nem.
- okos666
- Jugador del Barça
Nem akarom,hogy Rijjkard elmenjen.Szerintem nagyon jó edző,csak kéne neki egy Den Cate klón vagy valami olyasmi.
Én szurkolok,hogy a csapat idegenben is végre eredményt mutasson fel!
Én szurkolok,hogy a csapat idegenben is végre eredményt mutasson fel!
Imádlak BARCA!!!
- okos666
- Jugador del Barça
"Én nem vagyok igazolt játékos. Ettöl senki lennék?"
Én nem akartam senkit megsérteni és ezért bocsánatot kérek,csak vannak olyan emberkék akik azt hiszik hogy tudnak v.mit a fociról,de pedig egy sz*rt sem tudnak!!!
Szóval bocs!!!
BARCA,BARCA!!!!!!!!!!!!
Én nem akartam senkit megsérteni és ezért bocsánatot kérek,csak vannak olyan emberkék akik azt hiszik hogy tudnak v.mit a fociról,de pedig egy sz*rt sem tudnak!!!
Szóval bocs!!!
BARCA,BARCA!!!!!!!!!!!!
Imádlak BARCA!!!
Elmondom akkor neked, h történt(na jó 99% biztonságra):Etooka írta:akkor is érdekes dolog,rijkaard nem szokta igy hangoztatni ,hogy lehet,hogy elmegy!remélem nem!
-Tisztelt Senior Rijkaard, lehetségesnek tartja, h elhagyja a csapatot a szerződése vége előtt?
-Köszönöm a kérdést, bár nem tervezem, de megtörénhet, h ha a két fél nem ért egyet a továbbiakban, még 2009 vége előtt elhagyom a csapatot, ez természetesen lehetséges.
10 perccel később:
-heyheyehy, jelentessétek meg holnap, h Rijkaard azt mondta, lehetséges, h elhagyja a csapatot 2009 előtt.
Ennnnnnnyi, ez volt a szitu, nyakamat tenném rá (...talán...)

akkor is érdekes dolog,rijkaard nem szokta igy hangoztatni ,hogy lehet,hogy elmegy!remélem nem!
.
lehet hogy ő azt hiszi hogy vicces, pedig nem.. de szerintem komolyan gondolta.
Előtte két hsz-szel küldtem el neked a forrásukat, a goal.com-ról vették a hírt...Ilúvatar írta:kamu...Etooka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=161966
ezt nem tudom mire venni?valaki megerősítené vagy megcáfolná?
A lényeg az, h két teljesen általános hírt összegyúrtak, h nagynak tűnjön, a Ronaldinho "vallomás" tényleg csak poén volt, az meg, h 2009 előtt elmehet Rijkaard, nahát, ez se újság. Aki már egy ici-picit is otthon van a fociéletben, annak ez nem újság, nézd meg a Realt, hány edzőt fogyasztottak el, mióta Bosque elment, persze, h megvan a sansz, h Rijkaard nem marad 2009-ig, neki is lehet jobb ajánlata, a klub is elküldheti, ez egy teljesen általáűnos duma, amit a sajtó próbált a konkrét helyzetre vetíteni.
-
- Barça B
Énis most láttam sajnos

- Deus
- Boixos Nois
kamu...Etooka írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=161966

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2007.11.30. 19:06:21-kor.

http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=161966
.