Ronaldinho Gaúcho #3
Ha profi játékos, akkor elviseli a kispadot. Deco, Iniesta-hányszor voltak kispadodosok, mégis tűrik, aztán beállnak, hajtanak. Ez csapatjáték. Iniesta jobb most nála a posztján-így ő kezd. Teljesen egyetértek Rijkaarddal (ebben).
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Zozzy!Zozzy 5 írta:Jaj, Nyilasi is olyan okos...Persze ha meg kezd és egy rakás trágya, akkor meg az a baja, hogy 'hova lett Ronaldinho?', és agyal, hogy mit kéne csinálni. Szomorúság volt Ronnie arcán? Nevetnem kell! Tudjátok, hogy hányszor volt szomorúság az én arcomon miatta? Erről ennyit.Rapika írta:Ahogy néztem Roni arcát a lyoni beállásakor,nem dacot lehetett felfedezni rajta,hanem inkább szomorúságot!
Ha ezt én jól láttam,akkor nem félek attól,h rossz hatása lenne rá.
Viszont most mondja Nyilasi:
"Nem ezt érdemli Roni,megalázzák a világ legjobbjának is megválasztott játékost,aki nemcsak a csapatot virágoztatta fel,hanem a várost is."
Ezzel egyet értek.
Nem tudok Veled teljes mértékben egyet érteni. Nyilasinak igaza van, és ő egyike azon szakembereknek, aki megmaradt a realitás talaján, és pozitív megnyilatkozásai vannak. Nem vagdalkozik, nem rugaszkodik el a földtől. A bizalmat pedig mindenki megérdemli, még R10 is. Ha elmenne, akkor fogjátok megérezni a hiányát, akkor tudjátok majd meg, mit is vesztünk igazán. De, akkor már késő lesz. Nem neki kellene mennie, hanem a hozzá nem értő edzőnek, Guddyval egyetemben.

Az egyik szabadrúgásnál néztem hogy mekkora durva karikái vannak a szeme alatt... Talán ha a focira koncentrálna akkor láthanánk vmit a régi Dinhoból...
-
- Llegenda del Barça
Jaj, Nyilasi is olyan okos...Persze ha meg kezd és egy rakás trágya, akkor meg az a baja, hogy 'hova lett Ronaldinho?', és agyal, hogy mit kéne csinálni. Szomorúság volt Ronnie arcán? Nevetnem kell! Tudjátok, hogy hányszor volt szomorúság az én arcomon miatta? Erről ennyit.Rapika írta:Ahogy néztem Roni arcát a lyoni beállásakor,nem dacot lehetett felfedezni rajta,hanem inkább szomorúságot!
"Nem ezt érdemli Roni,megalázzák a világ legjobbjának is megválasztott játékost,aki nemcsak a csapatot virágoztatta fel,hanem a várost is."
Ezzel egyet értek.
-
- Director del Fútbol
Nem hinném,hogy Rijkaard ezzel megalázza Ronnie-t,a legnagyobb játékosok is kerülnek néha padra.
Egyébként meg Ronaldinho néha már saját magát alázza meg a pályán mutatott nulla játékával.
Deco hogy reagálta le,hogy a kispadra került???
Na így kellene Ronaldinhonak is,nem kell őt sajnálni,inkább bizonyítson!
Egyébként meg Ronaldinho néha már saját magát alázza meg a pályán mutatott nulla játékával.
Deco hogy reagálta le,hogy a kispadra került???
Na így kellene Ronaldinhonak is,nem kell őt sajnálni,inkább bizonyítson!
- DavidsNeD
- Jugador del Barça
Nem tudom mit érezhet én sem, csak azt h mit kellene éreznie. Azt h valami nagyon nincs rendben és változtatni kell.Ronaldinho&Barca írta:teljessen egyetértek veled! A beállása nem azt a huu bizonyítani akarok.. hanem a szomorúságot tükrözte.. azt hogy egy világ elött alázzák meg.. msot nemtudom mit érezhet.. de nemlennék a helyében az biztos!Rapika írta:Ahogy néztem Roni arcát a lyoni beállásakor,nem dacot lehetett felfedezni rajta,hanem inkább szomorúságot!
Ezzel egyet értek.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
teljessen egyetértek veled! A beállása nem azt a huu bizonyítani akarok.. hanem a szomorúságot tükrözte.. azt hogy egy világ elött alázzák meg.. msot nemtudom mit érezhet.. de nemlennék a helyében az biztos!Rapika írta:Ahogy néztem Roni arcát a lyoni beállásakor,nem dacot lehetett felfedezni rajta,hanem inkább szomorúságot!
Ezzel egyet értek.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- DavidsNeD
- Jugador del Barça
Mégis mivel aláznák meg?? Attól h nem kezdő? Nevetséges.Rapika írta:Ahogy néztem Roni arcát a lyoni beállásakor,nem dacot lehetett felfedezni rajta,hanem inkább szomorúságot!
Ezzel egyet értek.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Tényleg jó motiváció a pad... ha eddig "se" ment akkor igymár minek mondhatná.. zserintem ma akár Ronaldinhon is múlhat a meccs..
Én már tényleg nemértem ezt az edzőt..
Én már tényleg nemértem ezt az edzőt..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Rapika
- Entrenador del Barça
Ahogy néztem Roni arcát a lyoni beállásakor,nem dacot lehetett felfedezni rajta,hanem inkább szomorúságot!
Ezzel egyet értek.
Ezzel egyet értek.

- DavidsNeD
- Jugador del Barça
Az nem lenne túl szép döntés tőle, de eddig nem olyannak ismertem meg.Primitive írta:Ez úgy is elsülhet, hogy Roni megunja, és továbbáll... Amit, mondjuk, ilyen formájában nem is bánnék. De, én még reménykedem...Rapika írta:Ezzel a lépésével Rijkaard jelzi Roninak,h a lyoni padozás nem csak egy ócska megfélemlítés volt.
Bármikor kezdhet nélküle a csapat.
Így talán mégjobban motiválja Ronit.
Azt hiszem ma többet kap majd,mint 20 perc,a második félidőre felfut majd a pályára!
- Primitive
- Entrenador del Barça
Ez úgy is elsülhet, hogy Roni megunja, és továbbáll... Amit, mondjuk, ilyen formájában nem is bánnék. De, én még reménykedem...Rapika írta:Ezzel a lépésével Rijkaard jelzi Roninak,h a lyoni padozás nem csak egy ócska megfélemlítés volt.
Azt hiszem ma többet kap majd,mint 20 perc,a második félidőre felfut majd a pályára!

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Rapika
- Entrenador del Barça
Ezzel a lépésével Rijkaard jelzi Roninak,h a lyoni padozás nem csak egy ócska megfélemlítés volt.

- DavidsNeD
- Jugador del Barça
Amit eddig hiányoltunk Rijkaardtól, próbálja motiválni.Ronaldinho&Barca írta:hmm érdekes.. nekem pedig feltűnt.. ami barca meccseket játszott azokba én ugyvélem h javulni kezdett.. de h mért nem kezdő msot ezt totál nemértem.. ezt magyarázd emg ha már másikat nemérted.chi omega írta:javulni kezdett volna? érdekes, nekem nem tűnt felRonaldinho&Barca írta:Ezt totál nem értem.. Ronaldinho Barcai formája mostanába kezdett javulni erre kispad??? hogy bizonyítson így a brasil??? Nem bántom Guddyt de szerintem Ronaldinho 1000x jobb nála..
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
hmm érdekes.. nekem pedig feltűnt.. ami barca meccseket játszott azokba én ugyvélem h javulni kezdett.. de h mért nem kezdő msot ezt totál nemértem.. ezt magyarázd emg ha már másikat nemérted.chi omega írta:javulni kezdett volna? érdekes, nekem nem tűnt felRonaldinho&Barca írta:Ezt totál nem értem.. Ronaldinho Barcai formája mostanába kezdett javulni erre kispad??? hogy bizonyítson így a brasil??? Nem bántom Guddyt de szerintem Ronaldinho 1000x jobb nála..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
javulni kezdett volna? érdekes, nekem nem tűnt felRonaldinho&Barca írta:Ezt totál nem értem.. Ronaldinho Barcai formája mostanába kezdett javulni erre kispad??? hogy bizonyítson így a brasil??? Nem bántom Guddyt de szerintem Ronaldinho 1000x jobb nála..
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Tény, hogy most a kezdőben lenne a helye, ennyi sérülttel, de a lyoni 20 perce alapján... Ott az különböztette meg egy nagymamától, hogy a nagymamik nem tudnak 2 nagy keresztlabdát adni. De ez kevés.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ezt totál nem értem.. Ronaldinho Barcai formája mostanába kezdett javulni erre kispad??? hogy bizonyítson így a brasil??? Nem bántom Guddyt de szerintem Ronaldinho 1000x jobb nála..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- barca0417
- Entrenador del Barça
ronnie formája alapesetben indokolná, legalábbis "elfogadhatóvá" tenné, hogy a kispadon van, de így, hogy nem Henry vagy Eto'o, hanem guddy játszik helyette, így egy kicsit furcsa. Guddynál ez a Ronaldinho is sokkal jobb.

- Primitive
- Entrenador del Barça
Nem lepődtem meg, csak kicsit most csalódott vagyok. Úgylátszik, hogy Frenk tud még meglepetéseket okozni. Szánalmas..
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
hát nem tom,sztem most ronninak kezdenie kellett volna! a nagy meccseken azért midnig jobbat nyujtott,akármilyen formában volt!pl tavaly itthon madrid ellen,sztem messi mellett ő volt az egyik legjobb!rem,most frankie egyik taktika eszméjét huzza elő és ezzel nyerünk és akkor midnenki azt mondja majd,hogy frankie milyen jot huzott, és nem azt,hogy ronnie nem jáccot!ennek ellenére csereként beáll és lendit majda a csapaton!!!sztem!!!!!

.
- Andris
- Adminisztrátor
Oké, az aggályokat értem, sőt...nekem is megvannak.Primitive írta:De, csak nem gondoltam, hogy Frankie megmeri ezt lépni. Ez nekem kicsit dúrva azért. Szegény Bojant csépelteti 17 évesen a favágók között, ez kicsit felelőtlen. Nekem mindenesetre R10 kezdő lett volna, ha máskor nem is, de legalább most igen! Meglátjuk, nemtom, Bojan hogy fog szerepelni! OFF off
Csak azért kérdeztem h néztek e meccset mostanság

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Mihu
- Director del Fútbol
De. Néztünk. Épp azért értetlenkedünk mert így Guddy fog játszani és az már régen rosszlionelmessi19 írta:Bojan... és Guddy megy a kp-ra.Primitive írta:Hát, azért ez így érdekes lesz.. Én most nem ültettem volna le.. Akkor hogy lesz?
Ini................Guddy.................Messi ??
Én nemtom, senki nem nézett mostanában Barca meccset?

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nézzük mi, csak Guddy olyan halvány nemtudjuk eldönteni mitis akar jáccanilionelmessi19 írta:Bojan... és Guddy megy a kp-ra.Primitive írta:Hát, azért ez így érdekes lesz.. Én most nem ültettem volna le.. Akkor hogy lesz?
Ini................Guddy.................Messi ??
Én nemtom, senki nem nézett mostanában Barca meccset?