HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.12.07. 13:05:15

Basszameg! Eltört az orrom. :evil: :evil: Megbotlottam és nekiestem a szekrénynek. Irány a fül-orr gégészet! :evil: :evil: :(
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2007.12.04. 20:51:03

Szandi írta:Most úgy megvernék valakit! :twisted: :twisted: :twisted:
Akkor a zene miatt ne gyere most megpuszilni a lábujjam, le ne harabd a végén! :D
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Dawe
Jugador d'estrella

2007.12.04. 20:25:54

Szandi írta:Most úgy megvernék valakit! :twisted: :twisted: :twisted:
Hajrá!!
Barca...Barca...BAAAAAAARCA
Ronaldinho: Nyerjen mindent a barca - úgy legyen - és úgy is lett :D
Messi?Igen, Ő a világ legjobbja, ez teljesen megkérdőjelezhetetlen, mert senki nem játszik és gondolkozik olyan gyorsan, mint ő. : Partik Kluivert
Torres told the press, "Barcelona are clearly the best side in Europe!"
Szandi
Főnökasszony

2007.12.04. 20:20:30

Most úgy megvernék valakit! :twisted: :twisted: :twisted:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.02. 12:07:04

Wáááá, tegnap nyomatták a TV2-n a Horrorra Akadva 2-t én meg lemaradtam :cry: :evil:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.01. 22:40:10

elprat írta:Véletlenül nem a Semmelweis-en műtötték a Szabolcs utcában?
Apukámat ott tették rendbe pár éve(bypass).
Az a kórház nagyon korrekt sztem-a dokikkal 1ütt.
De igen. Lónyay professzor úr már nyugdíjba ment a '90-es évek végén, meg Sugár tanár úr is, a műtétet végzők Közül már csak Dudás dr. lehet ott, ő akkor nagyon fiatal volt.
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.01. 21:06:41

Aprieto írta:Munkaerőre szükség van /lenne/, csupán minimálbéren. Gondolom én... bár nem tudom mennyit keres egy nővér vagy ápoló, de sokkal többet nem vihet haza szvsz :roll:
Egyébként meg minden tiszteletem az övéké, esztelenül kemény munka.
Háááát, mesélhetnék, de inkább nem teszem meg.. Ha valaki tudja, hogy milyenek is az orvosok, akkor én azt tudom, minden másnap atlálkozom velük, hát meg is van a véleményem róluk. Tisztelet a kivételnek, mert vannak.

Jellemző, a " ki vagyok mi vagyok" jellem. Az übermensch felfogás, amitól hányni tudok. Elismerem az iskolázottságukat, de azért ami sok az sok. Szvsz , a kemény munka a miénk...
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Aprieto

2007.12.01. 21:02:54

Munkaerőre szükség van /lenne/, csupán minimálbéren. Gondolom én... bár nem tudom mennyit keres egy nővér vagy ápoló, de sokkal többet nem vihet haza szvsz :roll:
Egyébként meg minden tiszteletem az övéké, esztelenül kemény munka.
Primitive
Entrenador del Barça

2007.12.01. 20:59:56

Aprieto írta:Apámnak nyáktömlő gyulladása van a jobb könyökén.

Pénteken bevittük, ha nem látom nem hiszem el: Toltak neki egy ágyat a folyosóra, hozták az éjjeliszekrényt és lehet feküdni. Igen, a folyosón.
Ugyanis minden szoba dugig van, nővér alig, hely nincs. Megyei kórházban, 2007-ben, Magyarországon.

Mit lehet ehhez hozzátenni? :idea:
Azt, hogy megyek hozzátok dolgozni, ha már nincs elég munkaerő. Én is "nővérke" vagyok :D Én azért felelőségteljesen végzem a munkám... Igaz, még a gyakornokit csinálom a kórházban, de tetszik a dolog. Ha, pedig megjön a magyar állampolgárság, akkor megyek hozzátok dolgozni, számításaim szerint :D
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Aprieto

2007.12.01. 20:50:05

Apámnak nyáktömlő gyulladása van a jobb könyökén.

Pénteken bevittük, ha nem látom nem hiszem el: Toltak neki egy ágyat a folyosóra, hozták az éjjeliszekrényt és lehet feküdni. Igen, a folyosón.
Ugyanis minden szoba dugig van, nővér alig, hely nincs. Megyei kórházban, 2007-ben, Magyarországon.

Mit lehet ehhez hozzátenni? :idea:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.01. 20:49:33

Mihu írta:Itt Nyíregyházán az ellátás borzalmas.
Hát azt megtapasztaltam én is. :D
Osztálykiránduláson volt egy kis balesetem, és kb. 2 órát vártam arra, hogy ellássanak, voltak olyan 3-an betegek össz-vissz... :roll:
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.01. 20:46:14

Itt Nyíregyházán az ellátás borzalmas. Az egyik ismerősünk nem akart hálapénzt fizetni egyik orvosnak sem. A gyerekével járt a kórházba mert fájt a füle a kicsinek. Akkor volt a gyerek 1 éves. Nagyon sokáig járkáltak a kórházba, mindig adogattak nekik papírokat, meg mondták hogy majd jöjjenek vissza később. Aztán gondoltak egyet és elmentek Debrecenbe. Ott kivizsgálták a gyereket, kérdezték hogy miért nem voltak a gyerekkel kórházban? Mondták hogy már mióta Nyiregyre járnak. Az orvos meg közölte az ismerősünkkel hogy a gyerek a bal fülére valószinűleg sohasem fog hallani. :roll:

Apának gerincsérve volt. Járt vele sokáig Nyiregyre. Aztán elment ugyan úgy Debrecenbe, ahol az orvos úgy fogadta hogy: Azt ne mondja hogy mi baja van mert azt látom. Azt mondja hogy mióta.... már egy ideje....miért nem volt orvosnál....doktor úr orvos kezében voltam.... :roll: Megműtötték, azóta egész jól van...már amennyire egy gerincsérves ember jól lehet...

Aztán volt olyan (mondjuk ez műhiba) hogy keresztanyámnak becsípődött a dereka. Anya bent volt vele a kórházban. Jött két nővér, vitték el keresztanyámat hogy akkor borotválják a fejét. Mondta anya hogy minek borotválják a fejét ha egyszer a derekával van baj? És akkor megvoltak lepődve hogy neki nem agyműtétje lesz? :roll:

Anyát műtötték a mandulájával. Bennt voltunk nála Debrecenben. Jött egy orvos, karba tett kézzel, megállt az ágy mellett, anya már vette elő a pénzt, a csávó végig vigyorgó arccal csak oldalra fordult hogy anya bele tudja tenni a zsebébe a pénzt, annyit mondott hogy további szép napot és kiment. Én akkor néztem egy olyat....pofátlanságnak is van határa :evil:

Nagyapám súlyos beteg volt. Sajnos már csak napjai voltak hátra. Apa akkor épp katona volt. Mondta hogy doktor úr, itt van X forint, én katona vagyok, nem tudom mikor fogok tudni hazajönni az édesapámhoz. A doki azt mondta hogy rakja csak el nyugodtan. Magának nagyobb szüksége lesz arra mint nekem.

Vannak rendes orvosok, csak az a baj hogy nagyon ritka :roll:
Kép
elprat
Capitá del Barça

2007.12.01. 20:28:16

Véletlenül nem a Semmelweis-en műtötték a Szabolcs utcában?
Apukámat ott tették rendbe pár éve(bypass).
Az a kórház nagyon korrekt sztem-a dokikkal 1ütt.
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.27. 20:06:40

Zozzy!
Részvétem! Hasonlót én is átéltem már. Édesanyán súlyos szívbeteg (két szívműtét+műszívbillentyű). 2002 áprilisábaninfarktust kapott, én ekkor Pécsett voltam, és csak 2 nap múlva tudtam bemenni hozzá. Megyek a folyosón, szembejön velem az osztályvezető főorvos, PhD, 5 szervezet vezetője, egy 160cm-es, kisebbségi érzésekkel megáldott mitugrász. Megállítom, bemutatkozom, elmondom ki vagyok, és anyukám állapota felől szeretnék érdeklődni. Erre a válasza: neki erre nincs ideje. Na, az agyamat elfutotta a lila köd, és azt mondtam neki: "Ha lerugom a lépcsőn, akkor lesz?" A kis majom megszeppent, köpni-nyelni nem tudott, aztán mikor magához tért, beinvitált az irodájába, hellyel kínált, és kb. 10 percet tudott rám szánni. Pedig nekem elég lett volna fél perc is, amíg elmondja, hogy ez történt, ezt csinálták vele, és ne aggódjak, jól van, a szíve jól működik és a műbillentyűnek sem esett baja. Nem sok hiányzott, hogy elfusson a méreg.
Persze, van jó emlékem is. Pesten, aki műtötte - Isten áldja meg a két kezét - egyik alkalommal sem fogadott el tőle pénzt. Megérdemli, hogy a nevén nevezzem: prof. dr. Lónyay Tihamér. És a műtét után naponta 4-5-ször bement hozzá, megmérte a vérnyomását, ránk is volt ideje. Egyszóval: törődött a betegeivel, és édesanyámmal is.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.25. 10:14:35

Megint ezek a magyar orvosok... :evil:
Nagymamámnak már vagy 4 hete be van dagadva a könyöke. Valami gyógytornás gyakorlaton eröltette túl a gyógytornász annyira, hogy mára szinte semmit nem tud a jobbkezével csinálni...De ez még semmi. Azóta hetente legalább 3szor megy orvoshoz, és még mindíg nem voltak hajlandóak elmondani, hogy tulajdonképpen akkor mi is van, hogy is van, meg hogy mit kéne vele csinálni. Mindegyik orvos flegmán meg nagypofával beszél, volt olyan, hogy nagyanyám ült a rendelőbe, azt közbe az orvos a spanjával pofázott. Persze nem akar nekik hálapénzt adni, azt addig is így fognak hozzáálni. Kérdem én, így mire legyen hálás? Rohadt kis senkiházik. Azóta csinátak egy ultrahangot, kiderült, hogy be van gyulladva az ínszalag. De kenőpénz nélkül még a kórházban sem hajnaldók normális ellátást adni! Csak a fájdalomcsillapítós tűkkel döfködik.
Ez egész egyszerűen felháborító, itt tartunk. Elmehet az összes ilyen a jó kumma annyába, már bocsánat. Minek meg az ilyen orvosnak? Takardjon akkor betont fúrni, oda nem kell jóérzés.
Szandi
Főnökasszony

2007.11.20. 15:07:28

varga tamás írta:Azért, ne örüljetek annyira, mert csak viccnek szántam. Nem veszek búcsút Tőletek, annál jobban szeretlek Benneteket! Még maradok, ha sokaknak ez nem is tetszik :wink:
Továbbra is Veletek ugyanitt :D :D :D
Szeretsz? :| :| 8-[ :oops: :-s :roll: :oops:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Kralo
Entrenador del Barça

2007.11.20. 02:19:36

Halihó. Áá, de mérges vagyok magamra, elrontottam pár számolást, így kezdhettem elölről mindenféle rajzolásosdit, most végeztem a tanulással baffa meg. ](*,)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.18. 19:59:20

Azért, ne örüljetek annyira, mert csak viccnek szántam. Nem veszek búcsút Tőletek, annál jobban szeretlek Benneteket! Még maradok, ha sokaknak ez nem is tetszik :wink:
Továbbra is Veletek ugyanitt :D :D :D
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.11.18. 18:06:14

Rivaldinho írta:Év végén nem tartunk egy olyan szavazást hogy ami az év fórumozójával ellentétes ? vagyis h ki a leg ellenszenvesebb a fórumban ? és aki a legtöbb szavazatot kapja, jutalomként 'csak olvasni tud a fórumba és írni nem ' :?: abszolút célzás nélkül
Enyhe célzás :D
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.11.18. 17:10:26

varga tamás írta: Isten veletek :!: :lol:
Gondoltam a fekete humort picit oldaom, Riva-humorral... de ezek szerint nem volt vicces, jó akkor mind1
:oops: :P :D
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.11.18. 17:02:59

Rivaldinho írta:Év végén nem tartunk egy olyan szavazást hogy ami az év fórumozójával ellentétes ? vagyis h ki a leg ellenszenvesebb a fórumban ? és aki a legtöbb szavazatot kapja, jutalomként 'csak olvasni tud a fórumba és írni nem ' :?: abszolút célzás nélkül
Isten veletek :!: :lol:
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.11.18. 16:47:57

La Pulga írta: Az nem jó,hogy ne tudjon írni a fórumba.. :roll:
Inkább maradjon a sima év fórumozója. 8)
Arra irányult h bä.xxuk ki az fórumról.. cksa burkoltan fogalmaztam...
Lehet én nyerem el a címet.. de nem baj, így se sokt írok, csak mikor rámjön :D
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.11.18. 16:45:51

Az nem jó,hogy ne tudjon írni a fórumba.. :roll:
Inkább maradjon a sima év fórumozója. 8)
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.11.18. 16:42:59

Év végén nem tartunk egy olyan szavazást hogy ami az év fórumozójával ellentétes ? vagyis h ki a leg ellenszenvesebb a fórumban ? és aki a legtöbb szavazatot kapja, jutalomként 'csak olvasni tud a fórumba és írni nem ' :?: abszolút célzás nélkül
Lezárt