Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor a zene miatt ne gyere most megpuszilni a lábujjam, le ne harabd a végén!Szandi írta:Most úgy megvernék valakit!![]()
![]()
Hajrá!!Szandi írta:Most úgy megvernék valakit!![]()
![]()
De igen. Lónyay professzor úr már nyugdíjba ment a '90-es évek végén, meg Sugár tanár úr is, a műtétet végzők Közül már csak Dudás dr. lehet ott, ő akkor nagyon fiatal volt.elprat írta:Véletlenül nem a Semmelweis-en műtötték a Szabolcs utcában?
Apukámat ott tették rendbe pár éve(bypass).
Az a kórház nagyon korrekt sztem-a dokikkal 1ütt.
Háááát, mesélhetnék, de inkább nem teszem meg.. Ha valaki tudja, hogy milyenek is az orvosok, akkor én azt tudom, minden másnap atlálkozom velük, hát meg is van a véleményem róluk. Tisztelet a kivételnek, mert vannak.Aprieto írta:Munkaerőre szükség van /lenne/, csupán minimálbéren. Gondolom én... bár nem tudom mennyit keres egy nővér vagy ápoló, de sokkal többet nem vihet haza szvsz![]()
Egyébként meg minden tiszteletem az övéké, esztelenül kemény munka.
Azt, hogy megyek hozzátok dolgozni, ha már nincs elég munkaerő. Én is "nővérke" vagyokAprieto írta:Apámnak nyáktömlő gyulladása van a jobb könyökén.
Pénteken bevittük, ha nem látom nem hiszem el: Toltak neki egy ágyat a folyosóra, hozták az éjjeliszekrényt és lehet feküdni. Igen, a folyosón.
Ugyanis minden szoba dugig van, nővér alig, hely nincs. Megyei kórházban, 2007-ben, Magyarországon.
Mit lehet ehhez hozzátenni?
Hát azt megtapasztaltam én is.Mihu írta:Itt Nyíregyházán az ellátás borzalmas.
Szeretsz?varga tamás írta:Azért, ne örüljetek annyira, mert csak viccnek szántam. Nem veszek búcsút Tőletek, annál jobban szeretlek Benneteket! Még maradok, ha sokaknak ez nem is tetszik![]()
Továbbra is Veletek ugyanitt![]()
![]()
Enyhe célzásRivaldinho írta:Év végén nem tartunk egy olyan szavazást hogy ami az év fórumozójával ellentétes ? vagyis h ki a leg ellenszenvesebb a fórumban ? és aki a legtöbb szavazatot kapja, jutalomként 'csak olvasni tud a fórumba és írni nem 'abszolút célzás nélkül
Gondoltam a fekete humort picit oldaom, Riva-humorral... de ezek szerint nem volt vicces, jó akkor mind1varga tamás írta: Isten veletek![]()
Isten veletekRivaldinho írta:Év végén nem tartunk egy olyan szavazást hogy ami az év fórumozójával ellentétes ? vagyis h ki a leg ellenszenvesebb a fórumban ? és aki a legtöbb szavazatot kapja, jutalomként 'csak olvasni tud a fórumba és írni nem 'abszolút célzás nélkül
Arra irányult h bä.xxuk ki az fórumról.. cksa burkoltan fogalmaztam...La Pulga írta: Az nem jó,hogy ne tudjon írni a fórumba..![]()
Inkább maradjon a sima év fórumozója.
Az nem jó,hogy ne tudjon írni a fórumba..Rivaldinho írta:Év végén nem tartunk egy olyan szavazást hogy ami az év fórumozójával ellentétes ? vagyis h ki a leg ellenszenvesebb a fórumban ? és aki a legtöbb szavazatot kapja, jutalomként 'csak olvasni tud a fórumba és írni nem 'abszolút célzás nélkül