Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a gól védhetetlen volt, ne vicceljél már...FCB_gábor írta:Első félidő rendben volt, másodikra kicsit kipukkadtunk. Nem lett volna semmi gond, ha a helyzeteinket belőjük.
Valdes kapujára 2x ment lövés abból az egyik gól. VV az egyik kedvencem a csapatból, de ma feltünő volt, hogy kameni rendre megette a helyzeteinket, neki meg 1x kellett volna nagyot védenie az se jött össze.
Nagyon gyenge a kispadunk jelenleg. Nem tudom kit küldtem volna be Rijkaard helyében. Nem viztos, hogy ha Ronaldinho kezd jobban járunk.
sajnos ez van. 5 támadó Ászunkból ma csak ketten voltak, ráadásul az egyik teljesen formán kívül, plusz volt egy király párunk -Iniesta és Bojan személyében-, de ma ez kevés volt. 2 pár azért közel sem olyan nyerő, mint a royal flush.
1pont talán nem olyan rossz, ha azt nézzük, hogy a madrid még ennyit se szerzett itt.
sry a poker miatt
hát lehet, hogy szimpatikus volt a játéka, de jónak nem nevezném. jó volt, hogy a padon kezdett, egészen más arcát mutatja a csapat, ha ő nem játszik.Zsoltbarca írta:retek írta:egyszerüen szánalmas ez a rájkárd mien cseréket hajt végre.. ronaldinhot tul sokat padoztatja.. most vhogy jó volt teccett a játéka...messi kárpázatos, iniesta szintén...két legjobb. hátul puyol/abidal nagyon jó volt, és zambrottát nem szabad padoztatni!!!!!
Sziasztok!
Ne haragudj de a hozzászólásodat olvasva kénytelen voltam írni!
Puyol az idény legrosszabb meccsét játszotta,Messi tényleg nagyon jó volt,de hogy Rijkaard szánalmas volt ez nagy barom ság!Vagy te másik meccset néztél???Te kit hoztál volna be a helyében????Jorqerat???
Egyetlen hibája hogy nem hozta be R10 a félidőben!!Persze most mutogatunk rá emiatt de mikor rosszul ment R10-nek mindenki követelte na padoztatást!Akkor most mi van az is baj ha padon ül,az is ha játszik??Nekem szimpatikus volt a játéka ebben a 25 percben!
retek írta:egyszerüen szánalmas ez a rájkárd mien cseréket hajt végre.. ronaldinhot tul sokat padoztatja.. most vhogy jó volt teccett a játéka...messi kárpázatos, iniesta szintén...két legjobb. hátul puyol/abidal nagyon jó volt, és zambrottát nem szabad padoztatni!!!!!
Amíg saját maga nem fog lemondani...de ő még erre is képtelen.antiimperialista írta:Hihetetlen, hogy a világ legjobb játékoskerete tartósan nem tud eredmény elérni idegenben. Meddig hagyják még, hogy ez az idióta előnyt adjon a Madridnak???
Miért lenne ? Eto'onak legalább 4-5 meccs kell,hogy ott legyen a pályán..addig [auto_cenzúra] tovább,s végleg oda az egész?Na nehogymá'..kummára nem ezen múlik.lowride írta:remelem Eto'o visszatertevel vege ezeknek a [auto_cenzúra].
neked melyék csere nem tetszet szerintem most nagyon jó cserék voltakIlúvatar írta:nekem rohadtul mind1, mert már megvakultam a rossz játék/csere láttán...Badi írta:hányszor hallottam már hasonlókat...Bodi írta:Na de legalább van fény az alagút végén
hányszor hallottam már hasonlókat...Bodi írta:Na de legalább van fény az alagút végén