2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
szabadságMichaaBee írta:Azt nem tudom felfogni emberi ésszel, hogy madridisták mi francot keresnek egy BARCELONA fórumon? Most őszíntén? Nem tudtok olvasni, hogy ez itt Barcelona?
Lenyilatkozta Calderon, hogy hülyeség az egész, röpke kitaláció. Nem tudtad? Most már tudod.És mennyivel jobb, hogy nyáron olyanokat veszünk, akiket télen eladunk?
Divatdrukker...Amit te csinálsz az kb. olyan mintha régen Fradi drukker lettél volna és most mivel nb2be vannak átáltál Újpest, Debrecen fannak. Ezt a gondolkodást teljesn mértékben elítélem. Mindig vannak jó periódusok és rosszak, de mivel most eléggé nem megy a szekér nem leszek hirtelen reál drukker.Poreko írta: Ti mit gondoltok?
Kokemény!!!!!!!!Zozzy 5 írta:Remek, akkor valszeg lesz közös meccsnézés Pesten!![]()
Madridisták, Ti nem gyűltök össze valahol? Mondjatok egy címet, és majd lehet véletlen arra járunk, és az eredmény függvényében kisebb ökölharc alakul ki![]()
öö, bocs h ezt mondom, de nem hiszem h Racing szurkolók voltak...A santanderi szurkolók a Barca himnuszt énekelték a Bernabéu-ban![]()
![]()
![]()
![]()
azért ez nem az általános hozzáállás odaát, egy-két fallosz becsúszhat a párezer normális közé.varga tamás írta:Tudom, hogy nem szokás az ellen oldaláról idézgetni, de most - megint - megteszem. Egyik értelmes madridista azt írta, hogy reméli valaki lerúgja Messit a következő két meccsen, hogy ne tudjon játszani az El Classicó-n, s így nekik is több esélyük lesz. Ennyit az ellen sportszerűségéről.
Ilyenkor mindig az jut eszembe, h ezek szoktak visszaütni, amikor az ember ilyeneket kíván. Nézzék meg Calderont a 12 pontos kívánságával, hát, csak nehogy mínuszba kelljen számolni azokat a pontokat, Valencia nincs jó formában, Deport sztm lenyomjuk, egyedül az Espanyoltól tartok igazán, de az meg bármi lehet, mi is nyerhetünk éppúgy, ahogyan ők is...varga tamás írta:Tudom, hogy nem szokás az ellen oldaláról idézgetni, de most - megint - megteszem. Egyik értelmes madridista azt írta, hogy reméli valaki lerúgja Messit a következő két meccsen, hogy ne tudjon játszani az El Classicó-n, s így nekik is több esélyük lesz. Ennyit az ellen sportszerűségéről.