Ronaldinho Gaúcho #3
Nem a hozzáértéssel van ott a gond, hanem azzal, hogy még mindig az ókorban élnek, és azt hiszik a Madrid az isten! Méghogy kegyetlen csapat a Barca...legalább a Barca nem játékostemető, ahová mindenki már csak sztárként érkezik, de rossz lesz....
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
-
- Entrenador del Barça
ezen kiakadtam én is! Gyorsan jöttem is ide, esetleg lemaradtam a hírről?! Honnan a forrás? Hihetetlen Várhidi is! Kegyetlen, csak mert néhány sztár a több száz focista közül rossz szájízzel hagyta el a klubbot?! Tehet egy szivességet! Persze nem kell megvédenem a Klubbunk, érdemei magáért beszélnek. Volt néhány félreértés az évek során, de hol nem?!
Vissza Ronihoz: Mégegyszer: Honnan a hír?
Ja, a másik: ok, hogy eb, de tényleg, az Aranylabda kapcsán Messi és Kaka neve volt a a levegőben a szavazásig, erre elkezdenek a selyemfiúról beszélni. Valóban, lehetséges, hogy kijön neki a lépés az eb-n, de azért, hogy egy szó erejéig se tegyenek megemlítést Messiről?
Komolyan, ha nincs Nyilasi vagy Zombori a Zh-ban, Több szakértő kerül a Heti Helyzetbe. Azt szívesebben is nézem.
Vissza Ronihoz: Mégegyszer: Honnan a hír?
Ja, a másik: ok, hogy eb, de tényleg, az Aranylabda kapcsán Messi és Kaka neve volt a a levegőben a szavazásig, erre elkezdenek a selyemfiúról beszélni. Valóban, lehetséges, hogy kijön neki a lépés az eb-n, de azért, hogy egy szó erejéig se tegyenek megemlítést Messiről?
Komolyan, ha nincs Nyilasi vagy Zombori a Zh-ban, Több szakértő kerül a Heti Helyzetbe. Azt szívesebben is nézem.

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- albicelesteX
- A Vadász
Annyire értenek hozzá akkor miért nem lendítenek a magyar focin?egyik se barca szurkoló az aranylabda témával kapcsolatban messit meg sem említették csak kakát meg c ronaldot!nevetséges!én megmondom őszíntén ronaldot nem kamálom egy beképzel köcsögnek tartom!jah meghogy a barca nem ért el annyit meg ilyen dumákSaint Germain írta:A Zuhanyhíradóban éppen most "adták el" (képletesen) Ronaldinho-t. Sajnos nem láttam a beszélgetés elejét. Hegyi Iván szerint mennie kéne, akkor se maradjon, ha marasztalják. Várhidi "a Barcelona egy kegyetlen klub. Nem értem miért bánnak így a sztárjaikkal". Én meg nem értem, hogy miért alkot úgy véleményt, hogy nem tudja a hátterét a problémának.
Asszem felhúztak ezek a nagyokos egy kicsit.
Szerintem meg egyáltalán nem kéne R10-nek elmennie (remélem nem is fog), habár Hegyi Iván nyilvánvalóan habfehérben szeretné látni leginkább.

-
- Jugador del Barça
A Zuhanyhíradóban éppen most "adták el" (képletesen) Ronaldinho-t. Sajnos nem láttam a beszélgetés elejét. Hegyi Iván szerint mennie kéne, akkor se maradjon, ha marasztalják. Várhidi "a Barcelona egy kegyetlen klub. Nem értem miért bánnak így a sztárjaikkal". Én meg nem értem, hogy miért alkot úgy véleményt, hogy nem tudja a hátterét a problémának.
Szerintem meg egyáltalán nem kéne R10-nek elmennie (remélem nem is fog), habár Hegyi Iván nyilvánvalóan habfehérben szeretné látni leginkább.
- home
- Jugador d'estrella
lehetséges h jól jött ez a kispadozás!
aki olvasta a deco sértődéséről szóló cikket, és végigolvasta, az utolsó mondatban az volt: amíg eto'o és jorquera szabadrúgáslövéseket gyakoroltak, addig ronaldinho futóedzést tartott!!!!
ez azért mégis jó hír nem? + edzés (mint annak idején)
aki olvasta a deco sértődéséről szóló cikket, és végigolvasta, az utolsó mondatban az volt: amíg eto'o és jorquera szabadrúgáslövéseket gyakoroltak, addig ronaldinho futóedzést tartott!!!!

,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Sokan képzelték el tavaly Decot is mint már a Barca múltja! Aztán idén meg már nélküle nehéz ezt a csapatot elképzelni (én ezzel nem vagyok így, nyáron se problémáztam volna ha eladjuk, most se pattogok, hogy húú de jó hogy nem adtuk el, de ez másik topic), ugyhogy én nem írnám le Dinhot se, és kezelném már mint a múlt. Egyetértek viszont azokkal is, akik azt mondják, hogy mi kell még neki hogy rendesen formába lendüljön?? Talán másik edző? Nem tudom. Viszont szerintem ha régi formájának csak 70%-át tudja majd, akkor is mesze a világ egyik legjobbja lesz a posztján! Én még adnék neki esélyt. Azok is meggondolhatnák ezt akik Rijkaardnak még adnának, neki már nem. Akinek inge, az vegye magára!
Várom a reakciókat!
G.
Várom a reakciókat!
G.
California Love
California Love
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Édes Istenem..ez egyre rosszabb lesz..nem csak az a baj,hogy nem tudsz írni,hanem még hatalmas baromságokat is írsz,teljes meggyőződéssel,sajnálom,hogy ez a véleményed...s van aki egyetért..hová tart ez a fórum.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Barça B
Hu öreg gratulálok!!!Salems írta:Bergio írta:Ronaldinho egy kituno jatekos es mindig az is marad. Az egy dolog hogy most nincs formaban es szerintem Reijkard jol csinalta hogy padon hagyta.
Igy gndolkodhatott hogy miert nem megy es ez meg is latszott az Espanyol elleni katalan rangadon. 5 perc alatt tobbet focizott mint az egesz Barca egy mecs alatt. Tehat szerintem ott a helye a kezdoben!! :lol:
Ezzel teljesen 1-et értek. És nem tudom mit kellet arol magyarázni hogy mien jól megy a játék R10-nélkül amikor sérült volt [auto_cenzúra] csapatok ellen játszottunk 1 komoly ellenfelünk volt attol is kikaptunk.Most viszont hogy ő padozik csak szenvedünk döntetlen, döntetlen után ez aztán nagyon király télleg. Hogy miért van ez így? Azért mert: hiába vannak a többiek
szenzációs formában és ő rossz paszban akkor is többet ér mivel ő 1-fajta
lelki erőt ad a csapatársainak (ien játékos még például Puyol) mindenki higattaban játszik mikor ő pályán van, és ha nincs is nála a labda ő akkor is játékba van mert legaláb 2 védő rá ügyel. És hiába csillog itt Messi meg lő golt 1-edül ő kevés. És ha továbra is padozik akkor nem javul semmit a játékunk mert nehogy azt mondjátok hogy jó a játékunk, nem is szép, csak néha, néha, és ráadásul eredménytelen isÉn nem ezt a Barcát
sazerettem + sehol sem vagyunk a régi önmagunkhoz képest és nem is leszünk így könyű elverni R10 minden port de nem miatta vagyunk ijen messze régi önmagunktól nem csak miatta ő is romlott de mindenki. Puyol is már csak halvány fénye a régi csillogásának őt miért nem cseszegeti mindenki tudom mert sérült volt + csapatkapitány + ízig vérig katalán de ez marhaság attol még nem javul semmi. Ja + hogy jol játszottunk a Lyon
ellen baromira téleg nagyon frankók voltunk örülhetünk hogy nem kaptunk
ki az egéyz csapat csak szenvedett mindenki. Tudom tudom most biztos nagy szencségtörést tetem azzal hogy ijet irtamde nyugi még fojtatom...
Itt van ez a szavazás látom itt is megy minden a maga módján minden ami rossz az R10 hol ott véleményem szerint a Barca legnagyobb csalódása Henry kicsit többet vártunk tőle mint 3-4 gol(csak hasonlat) és hogy kidöljön sérültként enyi pénzér megvehetünk volna inkáb valaki mást is.
De persze tudom ez hülyeség R10 a legnagyobb csalódás. Hogyne nehogy má nekem valaki azt mondja hogy úgy gondolta hogy ebbe az évben csillogni fog mint régen. Ez a vélemény sok kritikát fog kapni vagy nem is fog érdekelni. 2 okból mert: még keveset írtam a fórumba, és mert nem R10 hibáztatok mindenért. Ez van. De erre is + van az okom: nemazért nem írtam mert nem volt netem vagy mert nem tudtam volna mit, hanem
azért mert szőrnyen csalodtam mindenkiben és az igasság az hogy nem is
érdemelitek + azt a csodát amit R10 csinált ti a nagy paci hímvesszőt azt
érdemlitek azt barátaim. Szégyeljétek magatokat hogy ienek irtatok R10-ről aki a Barcelóna nevét ismét nagyá tete és kiemelte abbol a sz@rból amit előte játszottunk még ő nem jött ide. Biztos véletlen egybe esés hogy idejön kiváló formában van + nyerünk mindent elöte viszont kb 10 helyet előre ugrunk a bajnokságba, majd ki jön a formájából 2. leszünk és BL-ben is csúnyán lebőgünk. Lehetnek itt tini zsenik, + Messi, R10-nélkül ebbe az évbe is ugyan azt fogjuk elérni mint múlt évbe. Ez van.
És mindenben egyetértek veled!
Nem akarom ismételni a mondandódat,csak abban bízok hogy ezt a sok kritikát meg blamázst amit kapot R 10 azt megtudja cáfolni csak akkor lennék olyan helyzetben hogy lássam a sok okos és kritikus ember arcát
Forcabarca
-
- Llegenda del Barça
Tudom, hogy mindenkinek szabad véleménye lehet, de ez a hozzáállás nevetséges. Barca volt, van és lesz is nélküle. Úgylátszik lassan eljön a 'lesz' korszak, ennyi...Etooka írta:Ronaldinho a lelki erő,nlküle [auto_cenzúra] se ér a Barca!akárki akármit mond,ő a lelke mindennek!mert én még nem láttam ugy jol játszani a barcát,ha ő nem játszott jol(és most nem arra gondolok,hogy 5:0ra nyerünk)!az már egy más kérdés,hogy fizikálisan most egy csődtömeg!ez igy van!visszalökik a saját térfelére!ezért kéne eddzenie,ezért is örültem a mostani cikknek,hogy még ott maradt sprintelgetni!mert tudásából nem veszített,csak hát kondizni kéne!és akkor megint 6 cselt csinálnia!mert biztos nem azért nem indul meg most 4 cselle,mert nem szeretne nyerni,hanem azért,mmert nem érzi magában az erőt,a kondicíót!szal keményen kéne eddzenie és akkor meg lesz az eredménye!
előtte milyen élet volt?14 hely+Malaga:Barca 3:0!!ja taps a csapatnak!utána biztos lesz élet,de nem rögtön,ha nem siklerül potolni!egyébként Messi meg Iniesta nem volt sérült ebben a szezonban....
.

Nyáron nem volt a Copán, végigcsinálta az alapozást, eddz mindig... akkor miért nem jó fizikálisan? Iniesta, Messi miért van rendben fizikálisan?
Ilyen hülyeségeket meg rossz olvasni, hogy nélküle "csúnyát próbáltam írni" sem ér a Barca. Előtte is volt élet, utánna is lesz.
Ronaldinho a lelki erő,nlküle [auto_cenzúra] se ér a Barca!akárki akármit mond,ő a lelke mindennek!mert én még nem láttam ugy jol játszani a barcát,ha ő nem játszott jol(és most nem arra gondolok,hogy 5:0ra nyerünk)!az már egy más kérdés,hogy fizikálisan most egy csődtömeg!ez igy van!visszalökik a saját térfelére!ezért kéne eddzenie,ezért is örültem a mostani cikknek,hogy még ott maradt sprintelgetni!mert tudásából nem veszített,csak hát kondizni kéne!és akkor megint 6 cselt csinálnia!mert biztos nem azért nem indul meg most 4 cselle,mert nem szeretne nyerni,hanem azért,mmert nem érzi magában az erőt,a kondicíót!szal keményen kéne eddzenie és akkor meg lesz az eredménye!
.
1., Bocsi Főnök, nem értek veled egyet. Azért mert miket csinált a múltban... a jelenben kell bizonyítani. Itt volt az elmúlt év, a mostani év. Meddig is kellene pontosan várnunk? Miért van az, hogy nem tud egy védőt megverni, hátat fordít, hogy rúgdoshassák, nem fut?
2., Henryval senki sem elégedett, de ő is csinált dolgokat a múltban, tehát ha az egyiknek bizalmat szavazol, légyszíves... Henry-nak formába kell lendülnie, ez nem a PL.
3., Te komolyan elhiszed, hogy az használ vkinek is, ha azt érzi, hogy akármit csinál úgyis kirobbanthatatlan a kezdőből? A pénzét megkapja, a kezdőcsapatban benne van, mire fel törje magát?
2., Henryval senki sem elégedett, de ő is csinált dolgokat a múltban, tehát ha az egyiknek bizalmat szavazol, légyszíves... Henry-nak formába kell lendülnie, ez nem a PL.
3., Te komolyan elhiszed, hogy az használ vkinek is, ha azt érzi, hogy akármit csinál úgyis kirobbanthatatlan a kezdőből? A pénzét megkapja, a kezdőcsapatban benne van, mire fel törje magát?
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Azért ez a padozás nem fog örökké tartani, erre Laporta is rávilágított már nyilatkozatában, nem sok meccsnek kell eltelnie ahhoz, hogy újból a kezdőben kapjon helyet Ronnie, és akkor fogja igazán megmutatni, hogy nem kell őt még leírni.
- noname
- Llegenda del Barça
Igenis padoznia kell!
Nem azért nem megy a játék, mert ő nem játszik, sőt, amikor idén nem játszott, legalább volt sebesség a támadásainkban.Deco padoztatása után Ronié volt Frank 2. jó ötlete az idei szezonban, előbbinél valósággal csodákat művelt(remélem a sérülése után ott folytatja, ahol abbahagyta, mert mióta sérült, irányító hiányában eléggé szétesett a táémadójátékunk)
.Roninak nem megy, Henrynak nem megy és még le is sérült,Guddyról ne is beszéljünk....Most visszatér Etoo, szóval sztem egy Ini-Etoo-Messi trióval ellesz a csapat, Gio és Krkic pedig fognak elég lehetőséget kapni.
Nem azért nem megy a játék, mert ő nem játszik, sőt, amikor idén nem játszott, legalább volt sebesség a támadásainkban.Deco padoztatása után Ronié volt Frank 2. jó ötlete az idei szezonban, előbbinél valósággal csodákat művelt(remélem a sérülése után ott folytatja, ahol abbahagyta, mert mióta sérült, irányító hiányában eléggé szétesett a táémadójátékunk)

A Fifa egy szégyen
Bergio írta:Ronaldinho egy kituno jatekos es mindig az is marad. Az egy dolog hogy most nincs formaban es szerintem Reijkard jol csinalta hogy padon hagyta.
Igy gndolkodhatott hogy miert nem megy es ez meg is latszott az Espanyol elleni katalan rangadon. 5 perc alatt tobbet focizott mint az egesz Barca egy mecs alatt. Tehat szerintem ott a helye a kezdoben!! :lol:
Ezzel teljesen 1-et értek. És nem tudom mit kellet arol magyarázni hogy mien jól megy a játék R10-nélkül amikor sérült volt [auto_cenzúra] csapatok ellen játszottunk 1 komoly ellenfelünk volt attol is kikaptunk.Most viszont hogy ő padozik csak szenvedünk döntetlen, döntetlen után ez aztán nagyon király télleg. Hogy miért van ez így? Azért mert: hiába vannak a többiek
szenzációs formában és ő rossz paszban akkor is többet ér mivel ő 1-fajta
lelki erőt ad a csapatársainak (ien játékos még például Puyol) mindenki higattaban játszik mikor ő pályán van, és ha nincs is nála a labda ő akkor is játékba van mert legaláb 2 védő rá ügyel. És hiába csillog itt Messi meg lő golt 1-edül ő kevés. És ha továbra is padozik akkor nem javul semmit a játékunk mert nehogy azt mondjátok hogy jó a játékunk, nem is szép, csak néha, néha, és ráadásul eredménytelen is

sazerettem + sehol sem vagyunk a régi önmagunkhoz képest és nem is leszünk így könyű elverni R10 minden port de nem miatta vagyunk ijen messze régi önmagunktól nem csak miatta ő is romlott de mindenki. Puyol is már csak halvány fénye a régi csillogásának őt miért nem cseszegeti mindenki tudom mert sérült volt + csapatkapitány + ízig vérig katalán de ez marhaság attol még nem javul semmi. Ja + hogy jol játszottunk a Lyon
ellen baromira téleg nagyon frankók voltunk örülhetünk hogy nem kaptunk
ki az egéyz csapat csak szenvedett mindenki. Tudom tudom most biztos nagy szencségtörést tetem azzal hogy ijet irtamde nyugi még fojtatom...
Itt van ez a szavazás látom itt is megy minden a maga módján minden ami rossz az R10 hol ott véleményem szerint a Barca legnagyobb csalódása Henry kicsit többet vártunk tőle mint 3-4 gol(csak hasonlat) és hogy kidöljön sérültként enyi pénzér megvehetünk volna inkáb valaki mást is.
De persze tudom ez hülyeség R10 a legnagyobb csalódás. Hogyne nehogy má nekem valaki azt mondja hogy úgy gondolta hogy ebbe az évben csillogni fog mint régen. Ez a vélemény sok kritikát fog kapni vagy nem is fog érdekelni. 2 okból mert: még keveset írtam a fórumba, és mert nem R10 hibáztatok mindenért. Ez van. De erre is + van az okom: nemazért nem írtam mert nem volt netem vagy mert nem tudtam volna mit, hanem
azért mert szőrnyen csalodtam mindenkiben és az igasság az hogy nem is
érdemelitek + azt a csodát amit R10 csinált ti a nagy paci hímvesszőt azt
érdemlitek azt barátaim. Szégyeljétek magatokat hogy ienek irtatok R10-ről aki a Barcelóna nevét ismét nagyá tete és kiemelte abbol a sz@rból amit előte játszottunk még ő nem jött ide. Biztos véletlen egybe esés hogy idejön kiváló formában van + nyerünk mindent elöte viszont kb 10 helyet előre ugrunk a bajnokságba, majd ki jön a formájából 2. leszünk és BL-ben is csúnyán lebőgünk. Lehetnek itt tini zsenik, + Messi, R10-nélkül ebbe az évbe is ugyan azt fogjuk elérni mint múlt évbe. Ez van.
-
- Entrenador del Barça
Most nincs formában - elég gyagya éretelmezése lassan 2 év fásultságának. Na és ha lesz egy jó meccse mi van, csak annyi, hogy még többen azt hiszik Ronnie a régi lehet. Nálunk biztosan nem . El kell adni, mert szarkeverés folyik állandóan körülötte és az senkinek sem jó. Eygébként rövidtávon a csapat feltámadásában sem hiszek, de ne legyen igazam. És tényleg uj edző kell, mert 5 év után Frank is kiéghetett, mi ujat tud még adni a játékosoknak. És elég gyenge keze lehet, ha pl. Decó is ilyet meg mert tenni, meg Ettó, Ronnie ügyei is büntetés nélkül maradtak. Hát nem sok edző nézne ilyesmit el.
Fecó
Ronaldinho egy kituno jatekos es mindig az is marad. Az egy dolog hogy most nincs formaban es szerintem Reijkard jol csinalta hogy padon hagyta.
Igy gndolkodhatott hogy miert nem megy es ez meg is latszott az Espanyol elleni katalan rangadon. 5 perc alatt tobbet focizott mint az egesz Barca egy mecs alatt. Tehat szerintem ott a helye a kezdoben!! :lol
:
Igy gndolkodhatott hogy miert nem megy es ez meg is latszott az Espanyol elleni katalan rangadon. 5 perc alatt tobbet focizott mint az egesz Barca egy mecs alatt. Tehat szerintem ott a helye a kezdoben!! :lol

ennek a találgatásnak még semmi értelme nicns!ha meg kifog egy jo honapokat márc-ápr-május és szárnyalni fog,akkor meg simán marad!szal....
.
Én meg pont amiatt gondolom hogy nincs jelentősége, mert az a mitugrász tesója mondta, és nem Dinho. De természetesen lehet hogy neked van igazad. Bár nekem az is benne van, hogy reméélem nem megy el.Mihu írta:Ha emlékszel az eddigi nyilatkozatokra, akkor tudod hogy mindegyikben azt mondták hogy tuti hogy itt marad, nagyon jól érzi magát, esze ágában sincs elmenni, szeretne minél tovább ittmaradni, esetleg innen visszavonulni. És akkor most hirtelen Rijkaard levágja a padra, és utánna ezt nyilatkozza a menedzsere.....elég furcsa véletlen egybeesés
G.
California Love
California Love
- Mihu
- Director del Fútbol
Ha emlékszel az eddigi nyilatkozatokra, akkor tudod hogy mindegyikben azt mondták hogy tuti hogy itt marad, nagyon jól érzi magát, esze ágában sincs elmenni, szeretne minél tovább ittmaradni, esetleg innen visszavonulni. És akkor most hirtelen Rijkaard levágja a padra, és utánna ezt nyilatkozza a menedzsere.....elég furcsa véletlen egybeesésG-Jay írta:Má me mé? Ez számomra semmit nem jelent!Mihu írta:"...mondta Roberto de Assis, a játékos bátyja és ügynöke, aki ugyanakkor azt a lehetőséget nem zárta ki, hogy Ronaldinho nem tölti ki a 2010-ig szóló szerződését a Barcelonánál."
Na tehát a nyári átigazolási szezon első híre: Ronaldinho távozik![]()
![]()
![]()
G.

Má me mé? Ez számomra semmit nem jelent!Mihu írta:"...mondta Roberto de Assis, a játékos bátyja és ügynöke, aki ugyanakkor azt a lehetőséget nem zárta ki, hogy Ronaldinho nem tölti ki a 2010-ig szóló szerződését a Barcelonánál."
Na tehát a nyári átigazolási szezon első híre: Ronaldinho távozik![]()
![]()
![]()
G.
California Love
California Love
- Mihu
- Director del Fútbol
"...mondta Roberto de Assis, a játékos bátyja és ügynöke, aki ugyanakkor azt a lehetőséget nem zárta ki, hogy Ronaldinho nem tölti ki a 2010-ig szóló szerződését a Barcelonánál."
Na tehát a nyári átigazolási szezon első híre: Ronaldinho távozik

Na tehát a nyári átigazolási szezon első híre: Ronaldinho távozik

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ehhez annyit szólnék, csak, h nekem se jó ezt leírni, de a jövőt ne Ronaldinho-hoz mérjük, mert sztem a vezetőség nyáron eladja jó áron, amíg el lehet, jó áron.home írta:rijkaard
sztem javul a játék idegenben, murinho és a barca? murinho és etoo? murinho és ronaldinho?
nem nem, nem jó megoldás

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Mourinho.....Ezt meg azt mondta a csapatunkról.Könyörgöm, a futball egy látványos üzlet.Ha idejönne ezeket a játékosokat szeretné meg és bárkit leírni és kifigurázna.Mindenki azt és ott csinálja a dolgát, ahol megfizetik.