Primitive írta:Nem tom hová tartozik ez a téma, de én ide írom
Tegnap fejeztem be egyik kedvenc íróm könyvének az olvasását. P. Howard ( Rejtő Jenő) - Piszkos Fred a Kapitány című regényét. Nagyon jó könyv, tök humoros, és élvezetes, csak ajánlani tudom az összes Rejtő művet mindenkinek! Eddig sikerült kiolvasnom a Texas Bill a fenegyerek, és a Bradley Tamás visszaüt című regényt. Most kezdek bele a Piszkos Fred közbelép Füllig Jimmy őszinte sajnálatára címú művet. Már nagyon várom, hogy belekezdjek.
No, szóval ösztönzök mindenkit, hogy olvasson Rejtő Jenőt, nagyon király

Én anno olvastam valamennyi vadnyugati történetét (elég jók, sztem kb egy szinten vannak a Karl May könyvekkel), az összes légiós könyvét (ezek a legjobbak), valamint az egyéb könyvei nagy részét (Fülig Jimmy, 14 karátos autó...) ezek között van pár jó meg unalmasabb is.
A zabhegyezőt is olvastam

- jó a történet, bár a nyelvezetet elég nehéz volt megszokni.
Ha én is ajánlhatok valamit, akkor az az Alapítvány sorozat Asimovtól. Akit tényleg érdekel, és jól akarsz szórakozni, az ne a megjelenés, hanem a történet sorrendjében olvassa el a könyveket! (Az Alapítvány elött - Az Alapítvány - Alapítvány és Birodalom - Második Alapítvány - Az Alapítvány pereme - Alapítvány és a Föld.....plusz van még egy ide tartozó könyv - Előjáték az Alapítványhoz -, de én ezt a végére hagynám! Elég hosszúak, de egyiket se mondanám unalmasnak!

Akinek tetszett az Én, a Robot című film (ami szintén Asimov adaptáció) az nyugodtan belevághat!