Én Eto'ot betenném a kezdőbe! Asszem a tegnapi cikkben azt olvastam hogy őt 90 percre készítették föl! Szerintem játszon annyit amennyit csak bír!! Inkább kezdjen és jöjjön le mondjuk a 75. percben úgy, hogy elkészült az erejével, mintsem hogy majd beáll 15 percre és akkor gyakorlatilag leizzadni sincs ideje! Minél előbb formába kell hozni, ezt pedig csak úgy lehet elérni ha minél többet játszik!! 2 hét múlva El Clássico, remélem addig visszanyeri teljesen az erejét, és a formája is pozitív irányba fog fejlődni, hiszen nagy szükségünk lesz rá azon a meccsen, főleg így hogy Henry valószínű nem fog a csapat rendelkezésére állni!!!
Deco-nál egy kicsit másabb a helyzet, őt nem kezdetném mindenárom hétvégén, hisz most Xavi is és Iniesta is elég jó formában van, és a hétvégi meccsen kell a stabilitás a középpályára! De azért a 60. perc környékén behoznám Decot is, a stuttgart ellen pedig már kezdetném is!
Ami pedig Ronaldinhot illeti, szerintem azt kellene csinálni, hogy Frankkel szépen leülnek egy tévé elé, és megnézik ezt a videót:
http://youtube.com/watch?v=RT91ZWXDSQs
Ezekre a pillanatokra visszaemlékezve hátha fellobban benne újra a tűz, és eszébe jut hogy milyen jó is volt győzni, hogy milyen jó érzés is volt az ha fontos gólokat szerzett. Komolyan mondom én mikor megnéztem ezt a videót majdnem elkezdtem sírni, olyan jó volt felidézni ezeket a pillanatokat, és annyira szeretném még nagyon de nagyon sokszor átélni azt a boldogságot amit akkor éreztem! De szerintem ezzel nem vagyok egyedül!