Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Komp akart lenni, de nem komplett....sniffles írta:Ez a csapat úgy jó ahogy van! Se Ronaldinhonak se Rijkaardnak nemkell távoznia!volt egy tavalyi rossz év, és most a bajnokságba idegenbe még nem nagyon akar menni, de ez meg fog változni! És idén szerintem BL-be döntőt fogunk játszani!
Álmodj csak sajnos én ezt már nem hiszem de ne legyen igazam.sniffles írta:Ez a csapat úgy jó ahogy van! Se Ronaldinhonak se Rijkaardnak nemkell távoznia!volt egy tavalyi rossz év, és most a bajnokságba idegenbe még nem nagyon akar menni, de ez meg fog változni! És idén szerintem BL-be döntőt fogunk játszani!
szégyennek semmiképpen sem szégyen, csakhát túl nagy a kontraszt ahhoz képest, ahogyan két éve hoztuk a meccseket.Rivaldo11 írta:....de nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy ha ők nyernek így akkor az a küzdőszellem dícsérete, ha meg mi, akkor az szégyen...
Ez a Depor a kzépmezőnybe való-előbb utóbb oda is ér. A madridot én is les.zarom, de nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy ha ők nyernek így akkor az a küzdőszellem dícsérete, ha meg mi, akkor az szégyen...Saviola írta:A 18. helyzett ellen küzdünk otthon,s erre kéne büszkének lenni?Akkor itt nagy bajok vannak..![]()
Emellett meg kummára lesz.rom a madridot.
sop://202.190.75.149:3912/1009home írta:bednád a linket??
légyszi
Nekem van, én a True1 nevű csatornát nézem.home írta:aki sopcaston nézi!
nektek van már kép???