Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sokat nemtévedett..közbe meg micsoda helyzetek...Replay írta:alvilági szerint Márquez-t az Atlas-tól vettük...
dehogynem csak azér irtam nehogy azon kezdjünk el veszekedni hogy lemadridistáztalakkovinho írta:Nem értem mit kéne magamra vennem?![]()
Én nem mondhatom ezt vagy mi?Nem értem még mindig...
ja csak arra gondoltam hogy mikor a madrid kap nagy golt a madridosok szokták mondani mint lejjeb olvashato hogy "noname játékostol nagy gol kapni".... há evvan nem tunk micsinálni ilyenek ellen sajnos...rem nem vetted annyira magadra..kovinho írta:fejtsd már ki bővebben...
Gondolom úgy értette, hogy a noname embereknek ellenünk "szokása" olyan gólt lőni, amilyet valószínűleg soha többet még edzésen sem fog...lásd Keita, stb, mi szoktunk általában panaszkodni emiattFejtsd már ki bővebben...
Értelemszerűen nem csinált még sokat, de már most többet mutatott mint HenryBuitre írta:azért ellenünk is elsült 1-2 noname játékos lába... írjátok lécci, hogy nyomja Eto'o, kíváncsi vagyok h sikerül a visszatérése. Amúgy lenyomjátok a Deport...
Hát nem volt, Depor nagyon letámad, 1 emberre mindig jut 2 depor-os.Varga írta:ezt nem hiszem el ezt nem hiszem el eddig egy normális kapuig eljutó támadásunk se volt