A Barcánál nyugodtan kijelnthetjük, hogy most minőségi játékosok vannak, de minőségi futball? ...
A Real minőségi futballt játszik, még akkor is, ha nem az a sziporkázó, szemkápráztató játék, mint a Madrid legnagyobb fénykorában, de nem lehetünk telhetetlenek...
Amúgy a helyzet hasonló: A Real nagyon jó csapat most, de a Zidane féle Real mércéje nagyon magas, még természetesen nem ér fel ahhoz a mostani.
A Barca is alakul szerintem, de ők most meg sem közelítik a fénykorukat (legalábbis nem látványos a fejlődés, HA van). Én őszintén szólva nem tudom, milyen irányba fejlődik a Barca, mert egy bizonyos szint körül ingadoznak. Ennek oka az lehet, hogy kezdik megismerni egymást a játékosok, de szerintem semmi több.
Nem hiszem, hogy az El Clasico fogja ez eldönteni, a szezon fogja eldönteni, a Barca drukkereknek most nem/sem fogok örömet szerezni:
A Real meg fogja nyerni az Osasuna elleni meccset a "real"itás szerint

, de ha nem, akkor is csak egy ponttal előzitek majd meg a Madridot a klasszikus után, és az idény végén jön a visszavágó a Bernabeuban ...
De az esélyek azt mondják, hogy még egy estleges győzelemmel is csak 1 pontra jöhettek fel majd a Real ellen (ha nyer a Real), és még nem is számítottuk a Valencia-Barca meccset. Szóval most a Barcán van a nyomás, meglátjuk, mi lesz.
Én kiegyeznék azzal a Clasicon, ha a Real lejátszaná a színről a Barcát (vagy legalábbis ők dominálnának), és a Barca meg megnyerné a meccset, mert ez nekem fontosabb, mint a győzelem.
Hala Madrid! Hala "szép játék"!