FCB_gábor írta:
Akik nem tudják elviselni a mostani kis hullámvölgyet és mérhetetlen csalódás nekik az előző és az idei év, azok rossz csapatot vagy sportot választottak, mert sok csalódás fogja még érni őket, ha a következő 30-40(esetleg több)évben is a Barcanak szurkolnak majd. Készüljenek fel, hogy több bajnokságot és kupát fogunk elveszíteni, mint amennyit megnyerünk és leszünk még mi a kiesés szélén is.
ezzel egyetértek. az elmúlt 25 évben, amióta a barcának szurkolok, elhiheted, h volt pár hullámvölgy a csapatnál, amit végignéztem (benne nagyon csúnyán elbukott bek- és bl-döntőkkel), mégsem tört össze különösebben a szívem (de ha az asr-t nézem, akiket ugyanennyi ideje szeretek, náluk a 80 év/3 bajnokság, 0 bl-mutató sem vágott haza), ezért bármilyen eredményt érjen el a csapat, nem fogok kifarolni mögüle.
ettől függetlenül zavar, h ha annyi belenyomott pénzzel, energiával a háta mögött, ráadásul a most rendelkezésre álló kerettel "csak" ennyire képes a barca. sztem a barcelonánál mindig a győzelemnek kell az elsőszámú célnak lennie, ennek kell alárendelni mindent. természetesen igazad van abban is, h ez nem jön/nem jöhet mindig össze. viszont ettől függetlenül a Klubnak arra kell törekednie, h minden feltétel biztosítva legyen a végső győzelemre. nem tudom, h miért kéne belenyugodni abba, h egy másfél éve láthatóan egy helyben topogó, tehetetlen edzővel csináljuk végig a szezont? a csapatot nem lehet lecserélni, max néhány tagját, viszont - ha az edző nem tud megnyugtató megoldást találni a problémákra -, őt mindenképpen. nem azt mondom, h megalázva kell elzavarni rijkaardot, meg lehet ezt oldani úriemberek módjára is, de mindenképpen meg kéne lépni, mert ez a szitu így, ahogy most van eléggé kilátástalannak tűnik.