Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az szép! Angola jól megizzasztotta a fricceket! Jobb lett volna ha Angola nyer.kovinho írta:Hajrá Lányok![]()
Első elődöntős NémetországNémetország-Angola 36-33
Őőő, Poljanova?Lionel85 írta:amit remélek az az, hogy nem játszik náluk az a bazi nagy orosz csaj, aki pár éve rengeteg gólt lőtt. Óriási nagy volt, rusnya volt mint egy boszorkány és írdatlan erővel lőtte a heteseket.
"Együk meg, amit főztünk."Game90 írta:Oroszokkal fogunk játszani![]()
Nekem kicsit más fogalmaim vannak a pihenésről...lehet gyengén játszani, és veszíteni is, de nem így....home írta:Most mi bajotok van?? szánalmas stb ......hülye szövegek....vegyétek már észre, németek, románok milyen isteni meccsek voltak?? most kicsit pihentünk ennyi
egy [auto_cenzúra] meccs és rögtön szánalmas a csapat stb
[auto_cenzúra] a női kézi? Nade mégis miben? Ha pl fociban csak akár meg is közelítenénk ezeket az eredményeket, akkor sztem mindenki összepisilné magát az örömtől... Amikor pl Pálinger az egyik továbbjutásról döntő meccsen ( konkrétan nemtom melyik volt az) szal azon az utolsó percben büntetőt hárított, vagy akár közeli példaként a németek elleni meccs...hát, küzdés volt, és szerintem ez a legfontosabb. És igen. Egyet kell értenem Lossal, miszerint sokkal jobban jártunk, hogy ez a kisebb mélypont most következett be (általában ilyen mindig minden csapatnál van) és nem egy igazán fontos meccsen.barca99 írta:Amúgy csak sztem "sz.ar" a női kézilabda?![]()
Tudom, hogy ma az átlagnál rosszabbak voltunk, de így az utóbbi időben viszonylag sok női kézit láttam, ma meg megnéztem Eurosport2-n a spanyol bajnoki összefoglalót (amit azt hiszem vehet egy színvonalas nagyátlagnak)... hát nekem ég és föld. Persze lehet velem van a baj, és én nem látom meg a női kéziben a szépséget (csak a szépeket...
).
Ennek ellenére Hajrá magyarok!