2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A hozzászőlásaimat ha ismernéd, tudhatnád, hogy engem a múlt nem érdekel. (És ez Ronnira is vonatkozik) A csapatba senkit nem lehet betenni a múltja alapján, mert akkor még Pelé is játszhatna. Ezért mondtam, hogy a BArca tekintetében nem lehet egy lapon említeni Henryt és Eto'o-t. Ez pedig tény.Mihu írta:Te tudod hogy ki az a Thierry Henry?haze71 írta:Azt hiszem, ő az, aki hiányzott. Henrynek még nagyon sokat kell letenni ahhoz az asztalra, hogy egy lapon lehessen említeni Eto'o-val. Ilyen egy igazi csatár. Ezek nem alibi, bepöci gólok voltak...Néztél életedben is focit? Aki kétszeres Aranycipős, többszörös angol gólkirály, többszörös angol bajnok, egy Arsenal legeredményesebb játékosa, többször is dobogón végzett az Aranylabda illetve Év játékosa szavazáson, annak kell sokat kell letenni az asztalra hogy egy lapon lehessen említeni Eto'o-val? Ezt azért te sem gondoltad komolyan remélem
A Barcát tekintve a két játékos összehasonlíthatatlan, és Henry engem nem győzött meg arról, hogy helye van Katalóniában.Mihu írta:Te tudod hogy ki az a Thierry Henry?haze71 írta:Azt hiszem, ő az, aki hiányzott. Henrynek még nagyon sokat kell letenni ahhoz az asztalra, hogy egy lapon lehessen említeni Eto'o-val. Ilyen egy igazi csatár. Ezek nem alibi, bepöci gólok voltak...Néztél életedben is focit? Aki kétszeres Aranycipős, többszörös angol gólkirály, többszörös angol bajnok, egy Arsenal legeredményesebb játékosa, többször is dobogón végzett az Aranylabda illetve Év játékosa szavazáson, annak kell sokat kell letenni az asztalra hogy egy lapon lehessen említeni Eto'o-val? Ezt azért te sem gondoltad komolyan remélem
Te tudod hogy ki az a Thierry Henry?haze71 írta:Azt hiszem, ő az, aki hiányzott. Henrynek még nagyon sokat kell letenni ahhoz az asztalra, hogy egy lapon lehessen említeni Eto'o-val. Ilyen egy igazi csatár. Ezek nem alibi, bepöci gólok voltak...
hát elég szomorú, ha neked forma alapján ez a best... zambrotta sehol nincs, deco, eto'o nem is jatszott mostanaban...gekkodan írta:Forma alapján nálam ez a best jelenleg:
Valdes - Abidal - Milito - Puyol - Zambrotta - - Yaya - Xavi - Deco - - Iniesta - Eto'o - Messi
Idén akkor nyújtottunk jó teljesítményt amikor Deco játszott, nemhiába várta ennyire mindenki. A depor ellen is bejött,majd begyötörtük a gólt. Deco egy sokkal kiegyensúlyozottabb játékos mint pl R10 és van egy olyan minimum amit mindig hoz, akár sérülés után van akár nem. Deco pont ettől zseniális, szorgalmas, motivált, hajt és küzd. A csapat egyik elnyűhetetlen esze.fcbarcelonazsombi írta:Decot meg Eto’ot hol láttad mostanába olyan sokat játszani, hogy el tudod dönteni, hogy milyen formába van.
Most ültetnéd le Ronaldinhot???
Egyáltalán nem értek veled egyet.
Ember! Te olvastad amit én irtaam?cruyff írta: Ez azért nem egészen így van. Eto'o kimondottan nyerő ember. Ahhoz képest pedig, hogy mennyit volt sérült (első alkalommal is 6 hónapot, aztán nyáron felépült, de igazi tétmeccset megcsak nem is játszott, aztán újra 6 hónap....van olyan játékos aki egy ilyen után eltűnne a süllyesztőben...) szóval ahhoz képest egész jól mozgott. Míg Henry egy statikus befejezőcsatár, Eto'o mozog, visszajön a labdákért, helyzetbe hozza a társait és ami nagyon fontos, MEGÉRTI magát Ronaldinhoval. Henry nem érzi a Barca játékát egyáltalán. Eto'o igenis jobb játékos annál, hogy a futottak még kategóriába soroljuk, mégha ezt a kategóriát a Barcán belül állítjuk is fel! Eto'o a világ első számú csatára, amit 2 éven keresztül folyamatosan bizonyított, a 3. év pedig csak a sérülésről szólt az esetében... Vegyük ki a Milánból Kakát, a MU-ból CR-t, a cselszkiből Lampardot vagy Drogbát...stb.. és már nem azok a csapatok amik erdetileg... Ha kivesszük ebből a Barcából Eto'o-t, akkor ugyanez a helyzet....
Decot meg Eto’ot hol láttad mostanába olyan sokat játszani, hogy el tudod dönteni, hogy milyen formába van.gekkodan írta:jelenleg szerintem Eto'o és Deco az egyetlen reményünk. R10-et padoztatnám egy picit, addig Iniestát tolnám balra és középen Xavi-Deco. Ezzel R10 és Henry is plussz motivációt kapna.mrmonster írta:Teljesen egyértelmű, hogy Samu játéka nagyban előre fogja nyomni a szekerünket. A kombinatív játékunkba ő nagyon belepasszol. Ugyanaz a Barca játéka vele is, mint nélküle - egy kivétellel: gólveszélyesebbek vagyunk vele, de ezzel nem mondtam újat...
Sztem Henry igenis lesz jobb, bár nem biztos hogy az idén, de jövőre mindenképp!
Forma alapján nálam ez a best jelenleg:
Valdes - Abidal - Milito - Puyol - Zambrotta - - Yaya - Xavi - Deco - - Iniesta - Eto'o - Messi
Ez igazán vicces ötlet, Ronniet pont most padoztatni, miután az utóbbi 3 meccsen egyre jobban játszott, sőt rögtön a keretbe se rakd be...gekkodan írta:jelenleg szerintem Eto'o és Deco az egyetlen reményünk. R10-et padoztatnám egy picit, addig Iniestát tolnám balra és középen Xavi-Deco. Ezzel R10 és Henry is plussz motivációt kapna.mrmonster írta:Teljesen egyértelmű, hogy Samu játéka nagyban előre fogja nyomni a szekerünket. A kombinatív játékunkba ő nagyon belepasszol. Ugyanaz a Barca játéka vele is, mint nélküle - egy kivétellel: gólveszélyesebbek vagyunk vele, de ezzel nem mondtam újat...
Sztem Henry igenis lesz jobb, bár nem biztos hogy az idén, de jövőre mindenképp!
Forma alapján nálam ez a best jelenleg:
jelenleg szerintem Eto'o és Deco az egyetlen reményünk. R10-et padoztatnám egy picit, addig Iniestát tolnám balra és középen Xavi-Deco. Ezzel R10 és Henry is plussz motivációt kapna.mrmonster írta:Teljesen egyértelmű, hogy Samu játéka nagyban előre fogja nyomni a szekerünket. A kombinatív játékunkba ő nagyon belepasszol. Ugyanaz a Barca játéka vele is, mint nélküle - egy kivétellel: gólveszélyesebbek vagyunk vele, de ezzel nem mondtam újat...