Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Pedro10
Jugador del Barça

2007.12.16. 00:19:12

Már a mult meccsen is lehetett látni milyen könnyen kerül helyzetbe.De még nagyon lassu volt.Ma meg volt a dinamika is.
Azáldójátnéki.
Rumig
Entrenador del Barça

2007.12.16. 00:17:12

vs. Stuttgart 1 gól
vs. Valencia 2 gól
vs. Real Madrid ...
2006. május 17., 2009. május 27.,
2011. május 28., 2015. június 6.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.16. 00:10:16

Bravó Samu!
Fantasztikus gólokat szerzett, és duzzadt az erőtől.
Nagyon nagy szükségünk van rá.
Rivaldo-A Legnagyobb.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.12.16. 00:08:26

Egy ilyen Eto'o mindig kell.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.15. 23:56:09

Erről beszéltem végig a sérülése alatt, hogy ő a hiányzó láncszem. Hát nem hiába járattam a szám. Ő az a befejező csatár, akire nagy szükség lesz jövő héten.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.15. 23:50:54

Ő hiányzott a sok idegenbeli x alkalmával is. Ő tud gólt lőni. =D> =D> =D>
unicef41
Barça B

2007.12.15. 23:31:09

A Valencia elleni meccsen megérdemelten szerezték meg a 3pontot.Ezzel sikerült leküzdeni az idegenbeli rossz formánkat.Legfőképp MESSI-t sajnálom,hogy megsérült pedig a jövő vasárnapi Madrid ellen nagy szükség lenne rá.de azért szép volt Etoo és a többiek...jó hogy vágott 1-2gólt.Nagyon örülök ennek!!! :o
haze71
Entrenador del Barça

2007.12.15. 23:01:14

Mihu írta:
haze71 írta:Azt hiszem, ő az, aki hiányzott. Henrynek még nagyon sokat kell letenni ahhoz az asztalra, hogy egy lapon lehessen említeni Eto'o-val. Ilyen egy igazi csatár. Ezek nem alibi, bepöci gólok voltak...
Te tudod hogy ki az a Thierry Henry? :roll: Néztél életedben is focit? Aki kétszeres Aranycipős, többszörös angol gólkirály, többszörös angol bajnok, egy Arsenal legeredményesebb játékosa, többször is dobogón végzett az Aranylabda illetve Év játékosa szavazáson, annak kell sokat kell letenni az asztalra hogy egy lapon lehessen említeni Eto'o-val? Ezt azért te sem gondoltad komolyan remélem :roll:
A hozzászőlásaimat ha ismernéd, tudhatnád, hogy engem a múlt nem érdekel. (És ez Ronnira is vonatkozik) A csapatba senkit nem lehet betenni a múltja alapján, mert akkor még Pelé is játszhatna. Ezért mondtam, hogy a BArca tekintetében nem lehet egy lapon említeni Henryt és Eto'o-t. Ez pedig tény.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.15. 22:54:51

Eto'o idén 3 meccs alatt több mindent csinált, mint Henry egészen idáig. Azzal meg, hogy gólkirály meg aranycipős volt nyugodtan kitörölhetjük a s.eggünket, mert nem a Barça színeiben érte el.
in to exile
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.15. 22:49:32

Mihu írta:
haze71 írta:Azt hiszem, ő az, aki hiányzott. Henrynek még nagyon sokat kell letenni ahhoz az asztalra, hogy egy lapon lehessen említeni Eto'o-val. Ilyen egy igazi csatár. Ezek nem alibi, bepöci gólok voltak...
Te tudod hogy ki az a Thierry Henry? :roll: Néztél életedben is focit? Aki kétszeres Aranycipős, többszörös angol gólkirály, többszörös angol bajnok, egy Arsenal legeredményesebb játékosa, többször is dobogón végzett az Aranylabda illetve Év játékosa szavazáson, annak kell sokat kell letenni az asztalra hogy egy lapon lehessen említeni Eto'o-val? Ezt azért te sem gondoltad komolyan remélem :roll:
A Barcát tekintve a két játékos összehasonlíthatatlan, és Henry engem nem győzött meg arról, hogy helye van Katalóniában.
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.15. 22:46:19

Kép
haze71
Entrenador del Barça

2007.12.15. 22:32:54

Azt hiszem, ő az, aki hiányzott. Henrynek még nagyon sokat kell letenni ahhoz az asztalra, hogy egy lapon lehessen említeni Eto'o-val. Ilyen egy igazi csatár. Ezek nem alibi, bepöci gólok voltak...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.15. 19:29:49

Remélem ma is örvendeztet majd a játékával. :)Benne a végsőkig megvan a harcolni akarás.

Azért mellékessen megejgyezve a 2. meccsén rugott egy nemakármiylen szép gólt.. kb 3 hónap kihagyás után..
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
visca el barca
Presidente del Barça

2007.12.13. 14:20:36

gekkodan írta:Forma alapján nálam ez a best jelenleg:

Valdes - Abidal - Milito - Puyol - Zambrotta - - Yaya - Xavi - Deco - - Iniesta - Eto'o - Messi
hát elég szomorú, ha neked forma alapján ez a best... zambrotta sehol nincs, deco, eto'o nem is jatszott mostanaban...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.13. 13:50:50

fcbarcelonazsombi írta:Decot meg Eto’ot hol láttad mostanába olyan sokat játszani, hogy el tudod dönteni, hogy milyen formába van.
Most ültetnéd le Ronaldinhot???
Egyáltalán nem értek veled egyet.
Idén akkor nyújtottunk jó teljesítményt amikor Deco játszott, nemhiába várta ennyire mindenki. A depor ellen is bejött,majd begyötörtük a gólt. Deco egy sokkal kiegyensúlyozottabb játékos mint pl R10 és van egy olyan minimum amit mindig hoz, akár sérülés után van akár nem. Deco pont ettől zseniális, szorgalmas, motivált, hajt és küzd. A csapat egyik elnyűhetetlen esze.

R10-ről meg annyit, hogy igen padoztatnám. Nemtom miért kell hasraesni mostanában amikor összejön egy csele. Ha láttad tegnap a meccset, akkor a gólján kívül mire emlékszel? Arra, hogy rárakta Giovannira a lasztit és 10 felett adott el labdákat. Borzalmas pontatlanság és dekoncentráltság jellemzi még mindig. Ahogy elkezdett cselezni, rögtön látni lehetett, hogy a lelkes német gyerek leszereli...Jó játékos és jobb mint pár hete, de nem üti meg Iniesta szintjét, teszem hozzá jelenleg. Én lennék a legboldogabb cirka 30 millió társammal, ha a régi R10 futkosna.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.13. 13:02:24

cruyff írta: Ez azért nem egészen így van. Eto'o kimondottan nyerő ember. Ahhoz képest pedig, hogy mennyit volt sérült (első alkalommal is 6 hónapot, aztán nyáron felépült, de igazi tétmeccset megcsak nem is játszott, aztán újra 6 hónap....van olyan játékos aki egy ilyen után eltűnne a süllyesztőben...) szóval ahhoz képest egész jól mozgott. Míg Henry egy statikus befejezőcsatár, Eto'o mozog, visszajön a labdákért, helyzetbe hozza a társait és ami nagyon fontos, MEGÉRTI magát Ronaldinhoval. Henry nem érzi a Barca játékát egyáltalán. Eto'o igenis jobb játékos annál, hogy a futottak még kategóriába soroljuk, mégha ezt a kategóriát a Barcán belül állítjuk is fel! Eto'o a világ első számú csatára, amit 2 éven keresztül folyamatosan bizonyított, a 3. év pedig csak a sérülésről szólt az esetében... Vegyük ki a Milánból Kakát, a MU-ból CR-t, a cselszkiből Lampardot vagy Drogbát...stb.. és már nem azok a csapatok amik erdetileg... Ha kivesszük ebből a Barcából Eto'o-t, akkor ugyanez a helyzet....
Ember! Te olvastad amit én irtaam?
Egy szóval nem mondtam hogy futottak még kategória! Pont hogy azt irtam hogy nagy szerepe van, de nem több mint a többieké! Ez azt jelenti nálam hogy nem is kevesebb, hanem ugynannyi! Nem futottak még...értelmezzed már amit írok ne azt olvasd amit szeretnél!

Az meg hogy Henry statikus befejezőcsatár egy baromság! Nem lehet panasz arra, hogy mennyit dolgozott a pályán, labdáért ment hátra, széthuzta a védelmet segítve ezzel társainak! Ha Eto'o Dinhoval, akkor Henry meg Iniestával érti meg magát nagyon! Nem kötelessége mindenkinek Dinhoval érteni! Angliában is mást játszott, ott őt tömték labdával, itt meg még van 3-4 másik ember aki tud vmit kezdeni a lasztival! Ennyi...

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.12.13. 12:49:58

gekkodan írta:
mrmonster írta:Teljesen egyértelmű, hogy Samu játéka nagyban előre fogja nyomni a szekerünket. A kombinatív játékunkba ő nagyon belepasszol. Ugyanaz a Barca játéka vele is, mint nélküle - egy kivétellel: gólveszélyesebbek vagyunk vele, de ezzel nem mondtam újat...
Sztem Henry igenis lesz jobb, bár nem biztos hogy az idén, de jövőre mindenképp!
jelenleg szerintem Eto'o és Deco az egyetlen reményünk. R10-et padoztatnám egy picit, addig Iniestát tolnám balra és középen Xavi-Deco. Ezzel R10 és Henry is plussz motivációt kapna.

Forma alapján nálam ez a best jelenleg:

Valdes - Abidal - Milito - Puyol - Zambrotta - - Yaya - Xavi - Deco - - Iniesta - Eto'o - Messi
Decot meg Eto’ot hol láttad mostanába olyan sokat játszani, hogy el tudod dönteni, hogy milyen formába van.
Most ültetnéd le Ronaldinhot???
Egyáltalán nem értek veled egyet.
Grege
Capitá del Barça

2007.12.13. 12:46:03

gekkodan írta:
mrmonster írta:Teljesen egyértelmű, hogy Samu játéka nagyban előre fogja nyomni a szekerünket. A kombinatív játékunkba ő nagyon belepasszol. Ugyanaz a Barca játéka vele is, mint nélküle - egy kivétellel: gólveszélyesebbek vagyunk vele, de ezzel nem mondtam újat...
Sztem Henry igenis lesz jobb, bár nem biztos hogy az idén, de jövőre mindenképp!
jelenleg szerintem Eto'o és Deco az egyetlen reményünk. R10-et padoztatnám egy picit, addig Iniestát tolnám balra és középen Xavi-Deco. Ezzel R10 és Henry is plussz motivációt kapna.

Ez igazán vicces ötlet, Ronniet pont most padoztatni, miután az utóbbi 3 meccsen egyre jobban játszott, sőt rögtön a keretbe se rakd be...
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.13. 12:29:49

Barcaforever írta:Milyen pofátlan lenne már, ha innen gólkirály lenne. :lol: :lol: :lol: 8) :twisted: :D
Nem menne az ank-ra még megis lehetne, de mivel biztos nem hagyja ki, jó ha 15 gólig eljut majd.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.13. 12:28:33

mrmonster
Entrenador del Barça

2007.12.13. 12:25:35

Teljesen egyértelmű, hogy Samu játéka nagyban előre fogja nyomni a szekerünket. A kombinatív játékunkba ő nagyon belepasszol. Ugyanaz a Barca játéka vele is, mint nélküle - egy kivétellel: gólveszélyesebbek vagyunk vele, de ezzel nem mondtam újat...
Előre a TITOlusokért!
Barcaforever
Director del Fútbol

2007.12.13. 12:01:46

Milyen pofátlan lenne már, ha innen gólkirály lenne. :lol: :lol: :lol: 8) :twisted: :D
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.11. 21:04:36

Sztem Ibrahimovics a világ legjobb csatára. Elég sok golt lő, gyakran nem is kicsiket, de mégtöbb golpaszt ad :!: Megálitani meg 1-1ben lehetetlen :!:
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.12.11. 20:08:29

Eto'ót én is fontos embernek tartom a Barçában, fontosabbnak mint Henry-t, de azért nem nevezném a világ első számú csatárának, ahhoz már-már tökéletesnek kellene lennie a játék minden elemében, márpedig ő nem az, elég a fejelésére vagy a szabadrúgásaira gondolni. De őt nem is ezért szeretjük, hanem az alázatos munkájáért és sok góljáért, ami híressé tette.

Henry is híres játékos, de Spanyolországban neki már nem megy úgy, mint Angliában, hiszen más futballkultúrába csöppent, így persze hogy nem tud jól teljesíteni. 30 éves játékosnak sok újat nem lehet mutatni, így azt sem lehet tőle elvárni, hogy Spanyolországban az Arsenalos formáját mutassa, mert akárhogy bízunk benne, ez nem fog már összejönni. Itt más a szerepe, mint Angliában, más a játék ritmusa, mint amihez ő hozzászokott. És persze a csapaton belül betöltött szerepe is más, hiszen az Arsenalban rá épült a támadójáték, míg itt csak egy láncszem a gépezetben. Ezt el kell fogadni és túl nagy elvárásoknak nem szabad alávetni, mert akkor mindig csak kritika fogja érni hogy nem csinálja ezt, nem csinálja azt, nem futja le az ellenfél védelmét, nem dolgozza ki egyedül a ziccereket, stb.
Kép
Kép
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.11. 16:36:53

Nos,szerintem ha valaki középcsatárt játszik,játszhat többfélén
pl:Ibrahimovic és Crespo!
Crespo:tökéletes befejező csatár,amolyan igazi kipattanógyilkos és technikás
Ibra:visszalép labdáért,jobban belelép az összjátékba és emelett sok golt is lő!
és még lehet másmilyen tipusu is egy csatár,de ha vki középcsatár,attol még nem statikus befejző csatár!
Vagy ha saját házon belül maradunk,össze sem lehet hasonlitani saviola és eto'o játékát....
.
Lezárt