Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
huszi

2007.12.13. 06:35:33

onnmagaban mar az is gaz h jojjon lippi capello v mourinho. mert hatha ugyis megvaltozik majd a hozzaallasuk es latni fogunk szep focit... ilyenekbe kapaszkodni nem tul elonyos... en legalabbis nem szeretnem ha nalunk kiserleteznenk ezzel... amugy meg nincs mit keressen olasz edzo spanyolorszagban....
huszi

2007.12.13. 06:26:53

ti tenyleg azt hiszitek h egy mourinho capello v lippi feladna az ELVEIT csak azert mert lat nehany jol cselezo labdazsonglort? ti tenyleg ennyire naivak vagytok? mourinho kijelentette h legsizvesebben olaszorszagba menne edzonek mert ott ervenyesulhetne legjobban a taktikazasaval... neki meg az angol stilus is tul technikas volt... lattuk capellot h alig hagyta ajatszani robinhot... aki el is akart menni. az ilyen a taktikara alapozo edzok teljesen megkotik a kreativ jatekosokat... teljesen ok akarjak iranyitani az egesz jatekot... h a jatekos ne gondolkodjon csak csinalja amit mondott az edzo.... annyit rohogtem a rangersen mikor nalunk jatszottak... teljesen tisztan latszott h nulla fantazia... 2-0nal sem gondoltak u h meg kene probalni tamadni... mikor siman kontrazhattak volna akko is visszafele passzoltak... most ezt csak peldakent hoztam fel h mi tortenik ha az edzo tul fontos akar lenni... aszonta nekik ti itt most vedekeztek mert kibirjuk a 90 percet 10 vedovel es kesz.. es ok vedekeztek 90 percig tokmind1 volt h hany gol hatranyban vannak... nem azon van a hangsuly h lehet nem is tudtak volna golt rugni hanem azon h meg sem probaltak... mourinho a portonal is ugyanazt jatszatta mint a chelseanel.. a kivarasra alapoztak. es ugyanazt jatszana minden csapatnal... ahogy egy technikas jatekosnak sem modnhatod meg h nah te mostantol bunkerfocit jatszol nem cselezel... ugy az edzonek sem h te fiam felejtsd el amit 30 eve alkalmazol es mostantol szep focira tanitod a jatekosokat..
huszi

2007.12.13. 06:03:30

gekkodan.... roppant okos vagy... nem jatszott tavaly ugy ronaldinho ahogy azt tole megszokhattuk.. de ha nem lett volna... akkor lehet h a blben sem indultunk volna....eto'o kiesesevel teljesen atvallalta a golgyartast... tokmind1 h ebbol hany 11-es volt v hany szabadrugas... de GOL volt es ez a legfontosabb... mourinho kell ebbe a csapatba? lattad te mien jatekkal nyertek a meccseket? utolso szezonban a gyozelmek 75-80 %-at 1 gollal hoztak... es az utolso 15 percben... a hanyinger kerulgetett amikor neztem a meccsuket.... tul nagyra tartjatok mourinhot... lehet h tokeletesen fegyelmezni tudja a jatekoskat... de megoli a jatekot az orokos taktikazassal.... es ha mar itt sokaknak az a bajuk h jojo, h hozzuk a meccseket de mien jatekkal... akkor nehogy mar mourinho utan imadkozzunk.... egyre biztosabb vagyok abban h itt a rijkaard utalok nagy resze mar divatbol szidja.. mert h mien faxa dolog szidni masfel even keresztul az edzodet... mert te olyan faxagyerek vagy... kivancsi lennek mit mondana ez a sok okos ha blt es bajnoksagot is megnyernenk.... ti 2003ban is biztos kuldtetek volna el a faxba rijkaardot amikor az oszi fordulok utan 11ikek voltunk 26 pont hatranyban...es utana 2 es fel evig kussban voltatok.. mert nyertunk egy csomo mindent.... szanalmas ez a vergodes amit muveltek... amikor jol megy akkor hudekiralyak vagyunk es minden szep... amikor picit kisebb a lendulet akkor kezdjuk sorra szidni az egesz csapatot..mert attol nagy ember leszel...
gabroid
Barça C

2007.12.13. 02:57:06

Transzparens a tegnapi meccsen:

Rijkaard, you`ll never smoke alone! :D:D:D

nevettem sokat rajta :wink:
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.12. 19:28:26

G-Jay írta:
Etooka írta:mindenki frank fejét követeli(tisztelet a kivételnek),de azért mégis optt vagyunk a 2 helyen,beláthtaó közelben,a BL-ben simán továbbmentünk,csak hát [auto_cenzúra] játékkal!de lesz ez még jobb is!már javultak!gyerünk frankie
Hétvégi meccset javulásnak nevezed? És még otthon is voltunk.....

G.
Másfél éve botrány a teljesítmény. ugye emlékezünk a getafe elleni meccsre, vagy a liverpool elleni otthoni büfire?! de említhetnénk az idei szériából is sok szépet, deportivot, stb...Lehet, hogy második helyen vagyunk, a BL nagyon nincs közel, a Madrid meg akármilyen szomorú kimondani, ha ki is kap tőlünk 23-án, amíg a kötelezőket ilyen szépen hozza, tökmind1 milyen focival, hajunkra kenhetjük az otthoni veretlenésget. Baromira senkit nem érdekel egy bronzéremmel a nyakában, egy álomfizetést kapó R10-el a keretben, aki másfél éve nem dolgozik meg a fizetésének 1/5-ért sem és folytathatnám, hogy otthon veretlenek vagyunk. Ezeknek a gyerekeknek a lábáan egy bajnoki cím és egy BL lazán benne van. Namármost ha mégis akadozik a gépezet, lehet, hogy rossz a sofőr és tán azt kéne lecserélni. Motiváció kell és esetleg egy új játékrendszer. Erre pedig Mourinho tökéletesen alkalmas. Az meg, hogy egyesek szerint [auto_cenzúra] edző és a Chelsea-nél bukott egy kommentálást sem érdemel...

A Barca nem az a csapat, akinek épp az lehetne a vígasza, hogy 2. helyen van. Ilyen kerettel luxus két évig szenvedni...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.12. 18:39:09

Etooka írta:mindenki frank fejét követeli(tisztelet a kivételnek),de azért mégis optt vagyunk a 2 helyen,beláthtaó közelben,a BL-ben simán továbbmentünk,csak hát [auto_cenzúra] játékkal!de lesz ez még jobb is!már javultak!gyerünk frankie
Hétvégi meccset javulásnak nevezed? És még otthon is voltunk.....

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.12. 18:15:12

mindenki frank fejét követeli(tisztelet a kivételnek),de azért mégis optt vagyunk a 2 helyen,beláthtaó közelben,a BL-ben simán továbbmentünk,csak hát [auto_cenzúra] játékkal!de lesz ez még jobb is!már javultak!gyerünk frankie
.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.12. 16:53:22

LG írta: Az meg, hogy milyen lenne a játék velük haggyuk...ne higyétek már, h Lippi, aki a világ 1ik legnagyobb edzője olyan hülye, h egy olyan kerettel, melyben olyan labdazsonglőrök vannak mint Ronaldinho, Messi, Etoo, Onri, Deco védekező focit játxana. Az olasz válogatott más téxta ott hátul voltak a nagy királyok, elől meg a gyengébbek.
Ezt próbáltam én is mogyorózni!

elbizonytalanodtam vele szemben.
Egyrész elmondtad hogy miért is volt nehezebb helyzete neki, és én még hozzátenném, hogy nem annyira hagyott neki szabad kezet Abramovic...gondolj csak Sevcsenko kényszerű megvásárlására! És nem csak ő volt az egyetlen...ugyhogy sztem ha teljesen szabad kezet kapna nálunk, és ezzel a kerettel kéne neki munkálkodni, lenne olyan jó mint Lippi vagy Kapáló! (Halkan jegyzem meg, szép pofon lenne a Reálnak, ha a következő nagy sikereinket Fabio-val érnénk el, miután ők kétszer is siker után küldték el....)

Mindezek mellett nálam Scolari az etalon!!!

G.
California Love
Bodi
Director del Fútbol

2007.12.12. 16:50:07

Totál igaza van LG-nek,nemtom miért mondják sokan,hogy Lippivel antifocit játszanánk.
Ezzel a kerettel nem lehet bunkerforcit játszani és ezt Lippi is tudja,mivel a világ egyik legjobb edzője,szóval "valószínűleg" ő is látja azt,amit mi,hogy a Barca-val támadó focit kell játszani.
Capello más tészta,neki egyátalán nem örülnék,menjen csak el angol szövetségi kapitánynak.
Mourinhot és Lippit én elfogadnám,bár az én álmom Scolari! :oops:
Klinsmann se lenne rossz,csakhát nála nyelvi nehézségek vannak.
Egyébként meg úgyse lesz edzőváltás év közben,ahhoz el kéne buknunk a klasszikust otthon,ez pedig nem fog bekövetkezni,remélem legalábbis!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.12. 16:41:37

Én se vagyok biztos benne, h Mourinho kéne ide, de nem azért mert unszimpatikus, hanem azért, mert ő is elég keményet bukott a cselzivel. Neki is elég erős keret volt a keze alatt, még sem tudott BLt nyerni, elvesztett 1 bajnokságot, és a következőben is roszul állt a szénája. Perxe az a mu, amely akkor leverte a cselzit sokkal erősebb volt, mint az a madrid, aki minket ütött, meg ott volt még egy Arsenal és 1 Pool is a ligában, de a BLben is 2x kiverte a Pool őket, akiket azért azzal a kerettel ütni kellett volna...én is orisái edzőnek tartottam, de a bukása után most elbizonytalanodtam vele szemben.
És pl. Lippit, vagy Capellot nagyobb edzőnek tartom, és ők is megszerezhetők lennének. Az meg, hogy milyen lenne a játék velük haggyuk...ne higyétek már, h Lippi, aki a világ 1ik legnagyobb edzője olyan hülye, h egy olyan kerettel, melyben olyan labdazsonglőrök vannak mint Ronaldinho, Messi, Etoo, Onri, Deco védekező focit játxana. Az olasz válogatott más téxta ott hátul voltak a nagy királyok, elől meg a gyengébbek.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.12. 16:30:37

Nemtom ti hogy vagytok vele, de én inkább szurkolnék egy taktikusan játszó, a tudásának megfelelő eredményeket elérő Barcanak, mint hogy nézzem hogy szépen játszunk otthon, idegenben meg nézhetetlenül sz.arul, sőt lassan már otthon is....sőt mondok még valamit! Annak az öröme, hogy szépen játszunk messze elmarad attól amikor lefujják a BL döntőt és mi győztünk, vagy amikor a bajnoki címet jelentő meccset nyerjük meg!!! Asszem nem érdekel, hogy jól játszunk, vagy szépen! Az meg baromság hogy Murinho = csunya játék!
Tim írta:én nem tudom megbocsátani amit a csapat ellen tett! Rá lehet fogni hogy "pszichológiai hadviselés",szerintem szimplán bunkóság. És ezzel én sem Franket védem.

Én meg eltudom felejteni! Nem a Real a Chelsea, hogy ősi ellenségünk legyen, és ilyeneken szívózzunk! Valamint pedig megjegyezném, hogy nem ráfogni lehet hogy pszihológiai hadviselés, hanem az volt! Bunkóság az messze van....de ugye ott az a fránya sajtó, te meg annyit látsz a köd miatt amit ráhuznak a dolgokra, hogy Jose egy kocsog!

G.
California Love
gekkodan
Director del Fútbol

2007.12.12. 08:50:15

Boixos írta:nem értem, miért evidens, h ha murinnyó idejönne (ha egyáltalán idejön), akkor csak olyan focit játszatna a barcával, mint a cselzivel?
nem ugyanazok az emberek nyomják nálunk, mint londonban, ahol talán joe cole az egyetlen, aki tud váratlan dolgot is csinálni a pályán.
nálunk ilyen fazonból (sőt, sokkal jobbakból) van legalább 6-7!
ronaldinhoval (ha tényleg marad), messivel, decoval (aki a kedvence), xavival, iniestával, samuval és anrival (hogy a fiatalokat már ne is említsem), nehogy már csak egyfajta statikus focit tudjon játszatni, ezt ti sem gondoljátok komolyan sztem! arról nem beszélve, h a portoval sem azt csinálta.
de egyáltalán nem biztos, h idejön, csak innen a "fotelből" gondolkodik az ember (majdnem 7ezred magával ugye, erről szólnak az ilyen fórumok, nem arról, h itt dőlnének el a dolgok), a többit a főnökség elintézi.
Egyetértek veled, szerintem Mourinho van akkora zseni, hogy azt a játékrendszert alkalmazza, ami az adott keret és bajnokság függvényében a legmegfelelőbb. A barcának van egy stílusa, széthúzzák a pályát, sok a labdajáratás-ritmusváltás. Legalábbis eddig sok volt, de idén pont ezek a váltások hiányoznak. A másik nagy gond, hogy az ellenfelek a BL-menetelés óta olyan szinten ráfognak a sztárokra, hogy nem feltétlenül csak R10 formaromlásának köszönhető, hogy nem nagyon ér labdához olykora hosszú percekig. Messire ugyanez igaz. Egy meccsen a villogás mellett a totál árnyék státuszát is felveszi. Itt nem vitás, hogy mind motivációt illetően, mind pedig a játékrendszerre vonatkozóan változtatni kellene. Ez az amire Abidal is felhívta a figyelmet ugye emlékeim szerint. Vagy netán Iniesta is. A lényeg, hogy a Barca egyet nem adhat fel: a támadószellemiségét. Ez jellemzi évtizedek óta, a szurkolók nem csak eredményt várnak, hanem szép focit is. Erre pedig inkább alkalmas egy szabadúszó Mourinho, mint egy Lippi. Lippi is nagy császár, de biztos defenzívebb lenne a csapat, valamint a BL sem jönne össze, mert ott nem nagyon jött még be a 11-es taktikája :D :lol: szóval azt gondolom Mourinho kell ide. Lehet féregnek nevezni, ám a féregségénél már csak egy nagyobb ereje van: a tudása.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.11. 22:24:23

nem értem, miért evidens, h ha murinnyó idejönne (ha egyáltalán idejön), akkor csak olyan focit játszatna a barcával, mint a cselzivel?
nem ugyanazok az emberek nyomják nálunk, mint londonban, ahol talán joe cole az egyetlen, aki tud váratlan dolgot is csinálni a pályán.
nálunk ilyen fazonból (sőt, sokkal jobbakból) van legalább 6-7!
ronaldinhoval (ha tényleg marad), messivel, decoval (aki a kedvence), xavival, iniestával, samuval és anrival (hogy a fiatalokat már ne is említsem), nehogy már csak egyfajta statikus focit tudjon játszatni, ezt ti sem gondoljátok komolyan sztem! arról nem beszélve, h a portoval sem azt csinálta.
de egyáltalán nem biztos, h idejön, csak innen a "fotelből" gondolkodik az ember (majdnem 7ezred magával ugye, erről szólnak az ilyen fórumok, nem arról, h itt dőlnének el a dolgok), a többit a főnökség elintézi.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.11. 21:55:28

Ha mindenképp edzőváltás történik, akkor egye fene jöjjön a portugál.
A világ legerősebb kerete megkapná a világ (talán) legjobb edzőjét.
Bár hangsúlyozom: Remélem a váltásra nem kerül sor. Ez azt jelentené, h. Rijkaard összeszedte a csapatot.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.11. 21:51:38

fcbarcelonazsombi írta:Ezt nem nagyon tudom elképzelni. Nem tudom mért tetszik nektek annyira Jose Mourinho . Én elismerem tudását de nagyon nem szeretném itt látni. Rengeteg jó edző van még.
Például?

Sztem senkinek nem tetszik Mourinho, de Rijkaardnál jobb. Vicces, hogy sokan azt mondják, hogy ha jönne, oda lenne a szép játék. Az nézzen mostanában Barca meccset. Most sincs szép játék. Egyet-egyet meg akkor is villannánk, ha történetesen Mourinho pénzbüntetéssel sújtaná a kreatív játékot. :)
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.12.11. 21:46:59

Ezt nem nagyon tudom elképzelni. Nem tudom mért tetszik nektek annyira Jose Mourinho . Én elismerem tudását de nagyon nem szeretném itt látni. Rengeteg jó edző van még.
Tim
Mezei fórumozó

2007.12.11. 21:44:09

Boixos írta:
kivácsi lennék arra, h milyen az, amikor a barca érdekeit védené ilyen elánnal, mondjuk egy klasszikus előtt...
Például megvádolná susztert hogy megvesztegette a bírót a szünetben..
Globális összeesküvést emlegetne minden kedvezőtlen bírói döntés után,és ezzel tényleg a csapat ellen hangolná a bírókat.A szokott szerénységével nyilatkozna a többi edzőről,minek következtében megromlana a kapcsolatunk a többi klubbal(utálnának mint csóka a rohadt tököt),de nyernénk 2 bajnokságot,meg egy liga kupa szintű trófeát..Tényleg klassz lenne!
Tudom hogy egy keménykezű határozott edző kell,de biztos ő a legjobb megoldás?!
Kép
Szandi
Főnökasszony

2007.12.11. 21:29:30

fcbarcelonazsombi írta:
Szandi írta:Fúde mély...ezaztán a mély.
Ide mernénk hozni egy kétségtelenül nagy taktikus hozzáértő edzőt..hmm..
Ki helyett is? Aki már nem tudja kellőképpen motiválni a játékosokat, évek óta ugyanazt a taktikát erőlteti..na ez aztán igazán felháborító lépés lenne.
Mint már máskor írtam, Josét lehet nem szeretni, mert olykor-olykor faragatlan, bunkó, és nem nagyon gondolkozok a nyilatkozat tételei előtt, de a tudását el kell ismerni.
De úgy-e a játék stílust nem kell szeretni?????
Mivelhogy ő egy jó edző, felteszem nem csak ezt a bunker és kontrafocit tudja... Legyen sokoldalú, és ha jön is, valószínűsíthető, előtte felvilágosítanák róla, hogy mit is várnak el tőle itt nálunk- :roll:
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2007.12.11. 21:26:34

Szandi írta:Fúde mély...ezaztán a mély.
Ki helyett is? Aki már nem tudja kellőképpen motiválni a játékosokat, évek óta ugyanazt a taktikát erőlteti..na ez aztán igazán felháborító lépés lenne.
Mint már máskor írtam, Josét lehet nem szeretni, mert olykor-olykor faragatlan, bunkó, és nem nagyon gondolkozok a nyilatkozat tételei előtt, de a tudását el kell ismerni.
De úgy-e a játék stílust nem kell szeretni?????
Szandi
Főnökasszony

2007.12.11. 21:23:22

Fúde mély...ezaztán a mély.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.11. 21:21:52

ilyen könnyen le lehet koccolni a "kedvenctől", ha jönne egy unszimpatikus [auto_cenzúra]?
én meg ezt nem hiszem el! :evil:
PUYOL-XAVI-INIESTA
Saviola
Júdás 2, az áruló

2007.12.11. 21:21:01

Grat. blue!Szerintem már most mehetsz. :P
,,Azt hitted, hogy mi történt."
blue
Barça C

2007.12.11. 21:18:56

Nem hiszem el amit írtok! Murinho????? Hát ha ő jön én biztos megyek. Nem hiszem el, hogy a Barca ilyen mélyre tudna süllyedni.
blue
Boixos
Llegenda del Barça

2007.12.11. 21:18:03

de attól még, ha netán idejönne a portugál, akkor nem ugyanazok a gyerekek játszanának a barcában? a cselziben összevissza rúgdaltak mindenkit az emberei? vagy milyen sportszerűségi mutatónk romlana? azért lennénk sportszerűtlenek, mert egyszer-kétszer elmondaná a véleményét? a barcát attól "kell" szeretni, h szimpatikus-e az edzője, vagy sem?
nem tök mindegy?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.12.11. 21:12:45

Boixos írta:jaj, ne legyünk már annyira finnyásak murinnyóval kapcsolatban fiatalok!!
tény, h büdös bunkó volt, amikor ellenünk dumált, de semmi törvénytelent vagy szabálytalant nem csinált ezzel, max a csapata érdekeit védte, mint állat (ez nem jelenti azt, h akkor amikor a szitu történt, nem rúgtam volna fel legszívesebben úgy, h még mindig nem esett volna le). sztem ezzel együtt jöhetne, ha jön egyáltalán.
kivácsi lennék arra, h milyen az, amikor a barca érdekeit védené ilyen elánnal, mondjuk egy klasszikus előtt...
szép pár lennének bernd "katalánabíró?akkormindentértek" suszterrel :D
Asszem egy blogban vagy simán egy cikkben írta pár hete valaki azt, hogy mi lenne, ha jönne Mourinho és azzal maximálisan egyetértek. Keressél vissza az archívumban, nem olyan régi a cikk (vagy blog). Mourinho érkezésével egyértelműen a sportszerűségi mutatók romlanának a csapat megítélését illetően. Viszont lehet hogy eredményesebb lenne Rijkaardnál Mourinho és felrázná a fiúkat. De akkor is elmondtam, most is elmondom, nekem az többet jelent hogy szerethető egy csapat, mint hogy eredményes (persze az is számít, de más szájízzel szurkolnék).
Kép
Kép
Kép
Lezárt