kacnaam írta:Látom nem sikerült a mondatot teljes egészében értelmezned!
Sztem nem nekem vannak értelmezési problémáim,már ne haragudj.......egy pár dolgot elnéztél már itt az utóbbi hsz-okban......
A vártnál hamarabb és jobban összebarátkoztatok Wink
Ha ezért kitiltás lesz, legyen. Sem nyal nem kerül a hszembe, sem bocsánat.
Így van és ennek örülök is!!!!!!! Összebarátkoztam vele mert megértette amit mondtam neki nem úgy mint te! És még közben te szapulsz engem h nem értem meg a dolgokat....ez a vicces!
Nem gondoltam volna h pont egy Barcással fogok egy véleményen lenni (és pont azzal akivel nézeteltérésünk volt..) miközben egy állítólagos real drukker pedig úton útfélen belémköt....na de ilyen a sors....
A kitiltásról ....itt is bizonyítod h téged nem érdekel h mi lesz a következmény csak beleszólhass és "röhöghess" mások dolgain...
Az ilyenek miatt mint te, van a két fórumos tábor között feszültség és ezért szidnak minket a Barcások-így már belátom h teljesen jogosan...mert itt írogatsz hülyeségeket...
Egy dolgot elnéztem, beláttam, hallgatlak, mi volt a többi.
Próbálod lefordítani úgy a szituációt, mintha mindenkibe jól belekötnék, pedig ha jól látom most is csak veled vitatkozom. Én mit nem értettem meg veled kapcsolatban? TOPICban a személyes dolgaidról beszéltél, amit én nevetségesnek tartok, és megírtam a véleményemet. Nem szabad? Az zavar, hogy így gondolkodom? Bár biztos erről lehet szó, mert még regelni sem voltál lusta...
Az is fölösleges, hogy a Barca-Real rivalizálást próbálod felhasználni, mivel semmi köze nincs az egészhez. Nem fogom azt mondani, hogy de jó fej vagy, mert egy csapatnak drukkolunk...
Én nem beléd kötök, én elmondtam a véleményemet. Ha jól emlékszem, még mindig csak Te ütöttél meg érdekes stílust a 3. hszedben. Ha ezt el akarod kerülni, máskor talán priviben próbálkozz.
Sokadszor mondom, nem mások dolgain nevetek, hanem a hozzád hasonló embereken. És nem nem érdekel a következmény, hanem nem változtatok a véleményemen azért, mert kitiltás jár érte. Nem fogok senkinek nyalni, nem szokásom... Így legalább neked több lehetőséged marad
Biztos mélyítettem a Barca-Real rivalizálást

Egyszerűbb mindig annyit ideírni, hogy hülyeségeket szól hozzá a másik, magyarázat nélkül, mint érvelni. Te ezt az egyszerűbb utat választod mindig:)!
De mivel ennek a vitának sosem lesz vége, nálam ezzel le van zárva. Már egy párszor beírtam ide, hogy hülyeségekről szubjektívan ne vitatkozzunk már, és most ugyanezt csinálom.
Szebb jövőt!