Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Végülis jó lenne visszavágni,de azért a Pool is nagyon jó csapat,ráadásul a tavalyi csapatukhoz képest szaladgál ott egy bizonyos Fernando,aki köztudottan imád(és tud sajnos) a Barca ellen játszani.Enrique írta:'Pool-t ide azonnal!![]()
1) Úgyis brit ellenfelünk lesz.
2) Másodszorra a Cselszkijt is lenyomtuk
3) Nem szeretem a Liverpoolt.
Vigyázz mit kívánsz a végén még valóra válik..Enrique írta:'Pool-t ide azonnal!![]()
1) Úgyis brit ellenfelünk lesz.
2) Másodszorra a Cselszkijt is lenyomtuk
3) Nem szeretem a Liverpoolt.

Hát ha brit ellenfél, akkor én is inkább a Liverpoolnak örülnék jobban, mint az Arsenal-nak. Nagyon jo formában vannak az ágyusok, sztem kiejtenének jelenlegi forma alapjánEnrique írta:1) Úgyis brit ellenfelünk lesz.
nem mindegy de jo lenne tuljutni a nagy falatokon!!noname írta:Ahogy korábban írtam:mindegy h kit kapunk, de ha már választani kell, akkor mindenképp a Pool h viszsavághassunk!

HeheheheheheheheDemonhunter írta:Na, most akkor én beszélnék a Valencia elleni meccsről.Ugye mint tudjuk idegenben [auto_cenzúra] vagyunk,de nagy részt csak a kiscsapatok ellen.Mivel(szerintem)a Valencia nagy csapat,de mégis idegenben jáccunk,ez a meccs nagyon háromesélyes.

Szerintem pont abból kifolyólag, hogy fiatalok, nem fogják bírni végig. Elképzelhető, hogy rámcáfolnak. Ennek ellenére minden tiszteletem Wengeré, nagyon jól csinálja ezt a fiatalítás dolgot, a fiatalok motiválását, sok klubnál tanulhatnának belőle.Frank Rijkaard írta:Még szerencse, hogy nema te véleményed számít...Ákocka írta: Először is: Arsenal. Szerintem ők februárban inkább Sz@rzenál lesznek.
Én az Arsenalt akarom elkerülni, mert
1. a másik kedvenc csapatom, nem szeretném, ha már összekerülnénk. Majd a döntőben![]()
2. nagyon jó kis csapat, a fiataloknak még nincs teli a fejük , és csak a győzelem számít nekik, nem beszélve arról, hogy mit művelnek az angol bajnokságban

Még szerencse, hogy nema te véleményed számít...Ákocka írta: Először is: Arsenal. Szerintem ők februárban inkább Sz@rzenál lesznek.
kicsit utánanéztem, hivatalosan őket kaphatjuk:gekkodan írta:szerintem is, de mivel az angolok nem mehetnek egymás ellen, az olaszok sem, nagy eséllyel nekünk marad a pool az arsenal, a schalke vagy a fener és a roma. nagy valószínűséggel ezek közül kapunk valakit. nyilván nem kellene egy angolt, de ha mégis inkább kapjunk most egy Arsenalt és játsszuk a visszavágót otthon, mint 1 körrel később, amikor ott van a visszavágó....érdekes dilemma:)bouba írta:az olimpiakosz mivel rosszabb mint a fenerbahce?
jó lenne ha a schalke,olimpiakosz,fener,celtic közül kapnánk valakit,
nem pedig mindig a legerősebbet!pl:cselzí 2x ,pool
szerintem is, de mivel az angolok nem mehetnek egymás ellen, az olaszok sem, nagy eséllyel nekünk marad a pool az arsenal, a schalke vagy a fener és a roma. nagy valószínűséggel ezek közül kapunk valakit. nyilván nem kellene egy angolt, de ha mégis inkább kapjunk most egy Arsenalt és játsszuk a visszavágót otthon, mint 1 körrel később, amikor ott van a visszavágó....érdekes dilemma:)bouba írta:az olimpiakosz mivel rosszabb mint a fenerbahce?
jó lenne ha a schalke,olimpiakosz,fener,celtic közül kapnánk valakit,
nem pedig mindig a legerősebbet!pl:cselzí 2x ,pool
az olimpiakosz mivel rosszabb mint a fenerbahce?gekkodan írta:nem ezt mondtam, de a jelenlegi formából ítélve inkább örülnék egy Schalkénak vagy Olympiakosz-nak...
nem ezt mondtam, de a jelenlegi formából ítélve inkább örülnék egy Schalkénak vagy Olympiakosz-nak...Barcaforever írta:Tehát lépjünk vissza a BL-től és hagyjuk az egészet a fenébe.Igaz?gekkodan írta:a mostani formánkból ítélve egyetértek a kollégával, még a fenert is elkerülném...nemhogy a poolt és az arsenalt....![]()
Tehát lépjünk vissza a BL-től és hagyjuk az egészet a fenébe.Igaz?gekkodan írta:a mostani formánkból ítélve egyetértek a kollégával, még a fenert is elkerülném...nemhogy a poolt és az arsenalt....