2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Edmilson, Márquez, Iniesta, Yaya. 4 VKP posztra bevethetö játékosunk is van. Jelenleg 3. (Edmi nem)Victor_Valdes írta:Az a baj hogy közülük senki se egy igazi vkp...Ezért kellene venni valakit aki tudná helyettesíteni Tourét!Roniee21 írta:Tudom,hogy meglehet oldani,de nem nagyon állnék ki egy Real ellen,Deco-Iniesta,Xavi,kp-val,úgy átrohannának rajtunk hogy noho.![]()
Az a baj hogy közülük senki se egy igazi vkp...Ezért kellene venni valakit aki tudná helyettesíteni Tourét!Roniee21 írta:Tudom,hogy meglehet oldani,de nem nagyon állnék ki egy Real ellen,Deco-Iniesta,Xavi,kp-val,úgy átrohannának rajtunk hogy noho.![]()
Hát azért ezt megkérdöjelezném. Ini remekül teljesit VKP posztonis De az igaz hogy Yaya-val a pályán biztonságosabb lesz/lenne.Roniee21 írta:Tudom,hogy meglehet oldani,de nem nagyon állnék ki egy Real ellen,Deco-Iniesta,Xavi,kp-val,úgy átrohannának rajtunk hogy noho.![]()
Hát igen, de a Valencia ellen is probléma ha nem játszikRoniee21 írta:Yaya-nak pontosan hány db sárgája is van?
Én úgy tudom,hogy 4És ha annyi van,akkor nem szabadna játszania a
Valencia ellen,mert ha ott véletlenül besárgul, akkor nem játszhat a Real ellen
ami óriási probléma lenne
Gary Lineker, az 1990-es foci vb után mondta ki a sportág nagy igazságát. "A foci olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig a németek győznek".Perrero írta:az nem ugy van h a focit 22en játszák, és mindig a Barca nyergrecki írta:Hogy kissé elferdítsem az egykori Barca klasszis, Gary Lineker örökzöld beszólását, a labda gömbölyű és a végén mindig a gránátvörös-kékek nyernek...![]()
(elvileg németek...
)
Ja! Tényleg. Nem vettem észre.Grege írta:Hát erre utaltam a 2-vel, persze realitása nincs sok, de reménykedni szabad, hátha, láttunk mi már a fociban mindkét csapat pályáján furcsa eredményeket.Poreko írta:Sőt! Ha minden nagyon jól alakul Nektek, akkor a Barca átveszi a vezetést a Clasico után. Azért az Osasuna csak nem üti ki a Madridot hazaiban! Ha igen, akkor én ... nem is tudom mit csinálnék
!
Elég lenne, ha leixelnének (te jó ég, ezt hogy írhatják, biztos nem így). Az is adna nekünk egy pont előnyt, csakhát ez az Osasuna nem a két-három évvel ezelőtti csapat, de ahogy pl. a Valladolid is tudott a Barca és a Real ellen is csodát művelni, hátha az Osasuna is megtréfálja őket. Dum spiro, spero...Rivaldo11 írta:Annak nincs realitása. Ahhoz az kellene, hogy ti kikapjatok otthon, míg mi hozzuk a meccset Valenciában.Poreko írta:Sőt! Ha minden nagyon jól alakul Nektek, akkor a Barca átveszi a vezetést a Clasico után.
Hát erre utaltam a 2-vel, persze realitása nincs sok, de reménykedni szabad, hátha, láttunk mi már a fociban mindkét csapat pályáján furcsa eredményeket.Poreko írta:Sőt! Ha minden nagyon jól alakul Nektek, akkor a Barca átveszi a vezetést a Clasico után. Azért az Osasuna csak nem üti ki a Madridot hazaiban! Ha igen, akkor én ... nem is tudom mit csinálnék
!
Annak nincs realitása. Ahhoz az kellene, hogy ti kikapjatok otthon, míg mi hozzuk a meccset Valenciában.Poreko írta:Sőt! Ha minden nagyon jól alakul Nektek, akkor a Barca átveszi a vezetést a Clasico után.
Vagy 2.Rivaldo11 írta:Ha minden nagyon jól alakul...mert ez azt jelentené, hogy hoztuk a két rangadót.Aprieto írta: Ha minden jól alakul, akkor 1 pont különbség marad a Clasico után....
Azért azt akkor ott viccnek szánta az illető, emléxem rá...ennyire szerencsére még senki nem elborult a két oldal látogatói közül, remélhetőlegPoreko írta:Real = Casillas => egyszemélyes csapat? Vicces is lenne a támadójátéka a Realnak ...
Alig várom már a Clasicot! Nagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire lesz higgadt a két csapat (na meg a szurkolók).
Valamikor írt ide egy Barcás, hogy lesz közös Clasico nézés, és kérdezte, hogy a Realosok nem gyűlnek e össze, mert örömmel találkozna velük egy röpke verekedésre...
Ez a baj az egésszel. Azért jó a spanyol foci, mert ugyanolyan szenvedélyes, mint a spanyol átlagember, de hogy a rivalizálást MAGYARORSZÁGON ilyen komolyan vegyék? Akkor mi lehet a spanyoloknál?
Örülök, hogy már vége ennek az értelmetlen vitának. Legközelebb sztem privi-ben intézzétek el.Bevallom, nekem egyre nagyobb erőfeszítésembe kerül, hogy a madridista IQ-harcosokat elviseljem. Komoly erőfeszítéseimba kerül, hogy egy-egy értelmesnek nem mondható, számtalanszor gyalázkodó hsz esteén megőrizzem hidegvéremet, és legendásan erős önfegyelmemet.
Akkor ne oszd meg velünk.Próbálod lefordítani úgy a szituációt, mintha mindenkibe jól belekötnék, pedig ha jól látom most is csak veled vitatkozom.
Milyen kupa?DJ REAL Bee írta: Nekünk még lesz egy kupa, de bizos nem sok barcelonai kezdő lesz benne.