2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Gyere nyugodtan!breywol írta:Nah, ezt most olvasom! Annyiban jó hír, hogy pont Csepelre szoktam járni, szóval nincs messzeBercy írta:minden szombaton csepelen a karácsony sándor u. iskolában játszunk 17-19 óráig.Ha ez áll még, akkor elmehetnék majd én is egyet focizni Veletek?
Nah, ezt most olvasom! Annyiban jó hír, hogy pont Csepelre szoktam járni, szóval nincs messzeBercy írta:minden szombaton csepelen a karácsony sándor u. iskolában játszunk 17-19 óráig.
Igen kaptunk, van is róla kép, de előbb neki kell állnom photoshoppal felnagyítani a serleget, hogy egyáltalán látszon belőle valami!Chris0527 írta:gondolom kaptatok vmi kupát is azt is érdemes lenne lefotozni..jah és am grat csak így tovább...
Szia!Kedvessy Zsolt írta:Sziasztok !
Egy nem túl sokat, mondhatni meglehetősen ritkán forumozó tag vagyok. Ennek ellenére elolvastam az eddigi Magyar Barca történetét és csak Gratulálni tudok. Ha mód és lehetőség van rá szeretnék többet megtudni arról hogy van lehetőség rá hogy csatlakozzam a csapathoz vagy valami halvány esély. Hol lehet jelentkezni például meg ilyesmi? Annyit tudok mondani hogy 21 éves vagyok és konyítok talán a játékhoz egy keveset, de ez úgyis kiderül majd később. Majd valaki írjon egy pár sort hogy mi újság van !!!!
Köszi szépen HAJRÁ BARCA !!!