2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Akasszatok fel minketNa szóval a lényeg,hogy sztem amit Mijatovic és Cipész csinált,az szánalmas,de ha ebben lelik örömüket,hát tegyék,bár engem zavarna,ha a csapatom vezetői ilyenek lennének,mivel ők akármit tesznek,azzal a klubot képviselik.
Eto'o? (Real, cabron....)Arra viszont nem emlékszem,hogy a Barca-nál kinek volt nagy a szája,tudtommal senki nem foglalkozott a Reallal.
Azért mi messze nem játszottunk olyan jól. A Madrid mindjárt az elején megrohamozott minket, és mi csak egyszer kerültünk helyzetbe az első félidőben, de legalább Eto'o berúgta azt.4-2-es az utóbbi évek egyik legszínvonalasabb meccse volt,mind2 csapat jól játszott,ti jobb százalékban rúgtátok be a helyzeteket,így teljesen megérdemelten nyertetek.
Bodi: Egyszer volt PORRÁ alázás a 3 :0-nál. Előtte pár hónappal viszont egy sima 4-est kapott a Barca Madridban.Akkor az is PORRÁ alázás nem?Bodi írta:Ahogy Deco is mondja,abban a két évben,amikor PORRÁ aláztuk őket,senki egy rossz szót nem szólt rájuk a Barca részéről,most bezzeg nekik nagyon nagy a szájuk,pedig épphogy előttünk vannak,nem 12 ponttal vezetnek,ahogy mi tettük.
Teljesen félreérthető volt amit írtál, a kiemelt Realon belül a fórumozók X%-a a komplett Real Madridot veszi edzőkkel, takarítókkal, játékosokkal egyaránt..Nem megy bele a vitába,nem süllyed le idióta Mijatovic és a Real(elég alacsony) szintjére.
Franco írta:MIért szerinted biztos egyes ez a classzikus??? Mert szerintem x lessz .
A sportigazgatótok és az edzőtök nyilatkoz ilyeneket,kik képviselik a klubot,ha nem ők?battya írta:Nem értem, hogy miért kell általánosítani (...)Nem megy bele a vitába,nem süllyed le idióta Mijatovic és a Real(elég alacsony) szintjére.
MIért szerinted biztos egyes ez a classzikus??? Mert szerintem x lessz .Grege írta:Elég lenne, ha leixelnének (te jó ég, ezt hogy írhatják, biztos nem így). Az is adna nekünk egy pont előnyt, csakhát ez az Osasuna nem a két-három évvel ezelőtti csapat, de ahogy pl. a Valladolid is tudott a Barca és a Real ellen is csodát művelni, hátha az Osasuna is megtréfálja őket. Dum spiro, spero...Rivaldo11 írta:Annak nincs realitása. Ahhoz az kellene, hogy ti kikapjatok otthon, míg mi hozzuk a meccset Valenciában.Poreko írta:Sőt! Ha minden nagyon jól alakul Nektek, akkor a Barca átveszi a vezetést a Clasico után.
Én is így érzem, nagyon jól látja mindig a dolgokat, nem lepődnék meg, ha 10-15 év múlva a kispadon látnánk edzőként valamelyik nagy csapatnál... Vezetőegyéniség, átlátja az ilyen szitukat, taktikailag fegyelmezett, és tud küzdeni nagyon, akár jó edző is válhat majd egyszer belőle.Bodi írta:Nagyon tetszik Deco nyilatkozata.Látszik,hogy tökéletes a motiváció,mindent jól lát és mindenre inteligensen válaszol.
Nem megy bele a vitába,nem süllyed le idióta Mijatovic és a Real(elég alacsony) szintjére.
Mijatovic ugasson nyugodtan,csak saját magát járatja le ezzel,csak aztán nehogy a végén pofára essen.
Ahogy Deco is mondja,abban a két évben,amikor PORRÁ aláztuk őket,senki egy rossz szót nem szólt rájuk a Barca részéről,most bezzeg nekik nagyon nagy a szájuk,pedig épphogy előttünk vannak,nem 12 ponttal vezetnek,ahogy mi tettük.
Ha a többiek átveszik Deco mentalitását,akkor Mijatovic pirulni fog rendesen jövő hétvégén!
Nem értem, hogy miért kell általánosítani (...)Nem megy bele a vitába,nem süllyed le idióta Mijatovic és a Real(elég alacsony) szintjére.
A Barcának nem lesz a héten kupaszereplése, azt meg nem hiszem, h a Valencia ellen tartalékolna Franky. Ugyhogy azért nálunk benne van a pakliban, h Yaya nem fog a Real ellen játszani, szereti gyűjtögetni azt a sárga színű lapocskát.Poreko írta:Viszont a Real három játékosa, Sneijder, Ramos meg Guti asszem (de nem biztos, hogy ők) szintén letölthetnék az eltiltást a kupában. Jó volna, hogyha így lenne, mert akkor igazán jó meccset láthatnánk Vasárnap.
(Amúgy meg ha a kupában kapnak sárgát, akkor még eltilthatják őket, de nem hiszem, hogy játszatna Rijkaard vagy Schuster olyan játékosokat, akik veszéleztetve vannak.)
realbarca írta:Jácchat, mert a büntetését a kupában is letöltheti.
Jácchat, mert a büntetését a kupában is letöltheti.