DJ REAL Bee írta:sztem egy JÓ Eto'o-vl jobban jártok, veszélyesebb lehet
Hát, igen, én megnéztem az Arsenal TV egyik adását, amúgy többször megnézem, mert másik kedvenc csapato az Arsenal, de, ott Henry egészen máshogy játszott. Ott ő volt az irányító, a kapitány, ő mozgatta a csapatot, elsősorban a támadójátékot, és mondjuk 20 elérhetetlennek hitt labdából legalább 15-öt memgmentett, bezzeg itt... Egy kicsit hosszú a labda, és már meg is áll. Ezt nem értem. Mintha itt nem érezné eléggé otthon magát. Mintha nem találná a helyét. Az Arsenalban akkora gólókat szokott rúgni, és olyan, de olyan sokat... Éppen ezért vettük meg, persze lehet, hogy kell neki több idő, hogy beilleszkedjen. Ott ő rúgta a szabadrúgást, itt megértem, hogy nem, mert Ronnie a felelős ezért. De ha nincs pályán, akkor sem ő rúgja, pedig gyanítom, nem kis rúgótechnikája van Henrynek sem. A 11-est ott a 11-est is ő rúgta. Mondjuk, ha Ronnie nincs pályán, lehet, hogy ő rúgná, csak nem kellett volna kihagyni az első meccsén a Hearts ellen, ha jól emlékszem (más kérdés, hogy a kipattanó bement). Bár ha pályán van Ronnie, akkor egyérelmű, hogy ő rúgja, ezzel nem vitatkozok. Nagyon remélem, hogy hamarosan rendbe jön Henry, és legalább 99%.os lesz, mert ugye, amikor játszott, azt nyilatkozta, hogy még nem 100%-os a hosszú sérülése után. Hát, majd meglátjuk. Bízzunk a "csodában"!...