2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ez a meccs akkor lesz látványos, mikor R10-nek margó mezt visz karácsonyra a jézuska...Titinho írta:Remélem ma megmutatjuk végre, hogy hogyan is tud játszani ez a Barca, még ha idegen pályán is játszunk ma este! Egy szoros, nehéz és látványgazdag meccset várok mind a két csapattól, de természetesen Barca győzelemmel!:D
Nem titkolom én nagyon szeretem a Valencia-t is és nem örülök neki, hogy ők is ilyen formában vannak, de ne ma este akarják bebizonyítani, hogy milyen jók! Szorítok a fiúknak és bízok benne, hogy sikerül legyőzni a Valencia-t! Akarással és küzdeni tudással meg lehet nyerni a mai meccset! HAJRÁ BARCA!!! GYERÜNK FIÚK!!! HOZZÁTOK HAZA A 3 PONTOT!!!
Ezt ismételd meg 1hét mulva.realbarca írta:Azért a másodosztájba ne készüljetek.![]()
Akkor kit páholnánk el az el classicón![]()
Én is Barca drukker vagyok, de azért vagyok DRUKKER, mert drukkolok, hogy nyerjen a csapat mindig, és a legjobbat hozza ki magábol! Ha nem érdekelne hogy meccsenként kikapnak, és másodosztályba kerülne akkor nem lennék igazi barca fan sztem. Ha viszont minden meccsen ott ülök, és beleizzadok a feszültségbe hogy " jajj most talán gol lesz" de még igy is lezuhanunk a másod oszt.-ba, akko igazi vérbeli szurkolo vok!albicelesteX írta:engem má nem érdekel mit játszunk vagy hanyadikok leszünk!Én barca drukker maradok a másodosztályba is!!!hajrá ma srácok!örökké blau granared!!!!!!!
Igen de mivel szerintem max egy félidőt ha játszik akkor nemfog bunyózni megintEnrique írta:Nem igaz, mert ha Touré ma kap egy lapot, akkor ki kell hagynia a Clásicót.Ronaldinho&Barca írta:Touré szinte biztos hogy ott lesz.. Henryt fenyegeti ez a veszély..
Touré szinte biztos hogy ott lesz.. Henryt fenyegeti ez a veszély..4eva R10 írta:Sziasztok...Az lenne a kérdésem, hogy csak Touret fenyegeti a Real Madrid elleni mérkőzés kihagyása?
Köszönöm mielőbbi válaszotokat!
Forza Barca!!
Ronaldinho MA ÉS A REAL ELLEN ÚJRA CSILLOGNI FOG!!!