Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én lennék a legboldogabb, ha nem lenne igazam. De akét térd összerúgott, aztán ne legyen igazam.barca99 írta:Jól érzed magad vészmadár szerepben? Ezt már eljátszottad meccs előtt is. Kezd unalmas lenni.varga tamás írta:Na ez faxa, Messi nem fog játszani az El Classicón, ebben biztosak lehetünk.
Én tényleg nem akarok vészmadárkodni, de sztem azt mutatta h nem tudja folytatni, nem azt hogy nincs baj... mert nekem is szakadt el szalagom (igaz boka..) de akkor sem nagyon fájt amikor elszakadt, csak másnap...csababarca írta: messi sérülése sztem nem komoly...ezt abból gondolom h amikor odamnetek hozzá mutatta h nincs gond...
Ha szakadás lenne, akkor nem tudott volna lesétálni a pályáról, combizomszakadással nem lehet sétálgatni. Lehet h csak húzódás, de az is elég ahhoz h kihagyja a Clásicót. Reménykedjünk.sasi1 írta:Sajnos jó esély van rá, mikor ment le, a bal "hátsó combját" "simogatta"Los Banditos írta:És ebben miért olyan biztos, tisztel főorvos úr?varga tamás írta:Na ez faxa, Messi nem fog játszani az El Classicón, ebben biztosak lehetünk.![]()
Félidő: 0-2Eddig elég jók vagyunk
![]()
........szakadás........![]()
nem tom megmondani... a térde nézett ki rosszul, erre meg combról van szó itt... köbö 30 centiről nézem a tévét, szal TÉRD VOLT AZ!!!!Pedro10 írta:"Sajnos jó esély van rá, mikor ment le, a bal "hátsó combját" "simogatta"
........szakadás........ "
Megrugták? Vagy meghuzódott?
hát én arra emlékszek amikor a nagy sérülése elött ugyanigy ült le csak akkor levette a cipöjét isfcjoc írta:te is láttad a tekintetéből ?! ugye ?!varga tamás írta:Na ez faxa, Messi nem fog játszani az El Classicón, ebben biztosak lehetünk.
Akkor mondj jobb indokot. Általában ha egy edző és egy játékos összeveszik akkor ez van.Frank Rijkaard írta:Vagy kétmillióMihu írta:Mondom én hogy összevesztek. Ez ezer százalékReplay írta:Ezzel, hogy Gio áll be, mi Frank-nek a célja?
Porba alázni Ronnie-t?
Komolyan, mintha rajta akarna bosszút állni, az őszi szereplésünk miatt...
Sajnos jó esély van rá, mikor ment le, a bal "hátsó combját" "simogatta"Los Banditos írta:És ebben miért olyan biztos, tisztel főorvos úr?varga tamás írta:Na ez faxa, Messi nem fog játszani az El Classicón, ebben biztosak lehetünk.![]()
![]()
Ha valaki séta közben összeesik fájdalmas arccal, akkor az gondolom nem azért van mert elfáradt vagy mert nincs kedve játszani. Ilyenkor általában hosszabb kihagyás a következményLos Banditos írta:És ebben miért olyan biztos, tisztel főorvos úr?varga tamás írta:Na ez faxa, Messi nem fog játszani az El Classicón, ebben biztosak lehetünk.![]()
![]()
te is láttad a tekintetéből ?! ugye ?!varga tamás írta:Na ez faxa, Messi nem fog játszani az El Classicón, ebben biztosak lehetünk.