Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
majd a samura.senzu írta:most kire fog a real ráállitani 3 embert?La Pulga írta:22:55 - Lionel Messi megsérült a Barcelona mai mérkőzésén, és a legfrissebb hírek szerint 1 hónapig biztosan nem léphet pályára, mivel izomszakadást szenvedett.![]()
eddig abban a tudatban éltem, hogy láttam azt a két meccset de ezek szerint nemMihu írta:Nem érted...hagyjuk. Ha láttad volna az Espanyol és a Lyon ellen, akkor tudnád hogy amit írtál az nem így van.merx írta:húzogatja előtte azt a bizonyos mézes-madzagot, mikor beáll még nagyobb odaadással fog pályára lépni...Mihu írta:Igen. Mikor nincs hasznára a csapatnak akkor nem padozott, pedig kellett volna. Most hogy hasznosan játszik, leülteti a padra.
a bíróra, hogy megdumálják mi lenne nekik jó a meccs alatt...senzu írta:most kire fog a real ráállitani 3 embert?La Pulga írta:22:55 - Lionel Messi megsérült a Barcelona mai mérkőzésén, és a legfrissebb hírek szerint 1 hónapig biztosan nem léphet pályára, mivel izomszakadást szenvedett.![]()
Nem érted...hagyjuk. Ha láttad volna az Espanyol és a Lyon ellen, akkor tudnád hogy amit írtál az nem így van.merx írta:húzogatja előtte azt a bizonyos mézes-madzagot, mikor beáll még nagyobb odaadással fog pályára lépni...Mihu írta:Igen. Mikor nincs hasznára a csapatnak akkor nem padozott, pedig kellett volna. Most hogy hasznosan játszik, leülteti a padra.merx írta:eddig az volt a baj, hogy nem padozott most meg az, hogy padozik![]()
majd a 2. félidőben beáll...
és főleg hozzánkMihu írta:Ezt nehogy már megállapítsák 5 perc alatt. Meg nehogy 10 perc alatt kijusson a sajtóra és főleg a netreLa Pulga írta:22:55 - Lionel Messi megsérült a Barcelona mai mérkőzésén, és a legfrissebb hírek szerint 1 hónapig biztosan nem léphet pályára, mivel izomszakadást szenvedett.![]()
most kire fog a real ráállitani 3 embert?La Pulga írta:22:55 - Lionel Messi megsérült a Barcelona mai mérkőzésén, és a legfrissebb hírek szerint 1 hónapig biztosan nem léphet pályára, mivel izomszakadást szenvedett.![]()
hát lehet neked van igazam....de sztem jobb lenne ha nekemRivaldinho írta:Én tényleg nem akarok vészmadárkodni, de sztem azt mutatta h nem tudja folytatni, nem azt hogy nincs baj... mert nekem is szakadt el szalagom (igaz boka..) de akkor sem nagyon fájt amikor elszakadt, csak másnap...csababarca írta: messi sérülése sztem nem komoly...ezt abból gondolom h amikor odamnetek hozzá mutatta h nincs gond...![]()
Ezt nehogy már megállapítsák 5 perc alatt. Meg nehogy 10 perc alatt kijusson a sajtóra és főleg a netreLa Pulga írta:22:55 - Lionel Messi megsérült a Barcelona mai mérkőzésén, és a legfrissebb hírek szerint 1 hónapig biztosan nem léphet pályára, mivel izomszakadást szenvedett.![]()
merx írta: 30 centiről??? :O ilyen rossz a szemed?
húzogatja előtte azt a bizonyos mézes-madzagot, mikor beáll még nagyobb odaadással fog pályára lépni...Mihu írta:Igen. Mikor nincs hasznára a csapatnak akkor nem padozott, pedig kellett volna. Most hogy hasznosan játszik, leülteti a padra.merx írta:eddig az volt a baj, hogy nem padozott most meg az, hogy padozik![]()
Ha két térd összeütközik akkor ott inkább zúzódás vagy törés van, nem pedig húzódásvarga tamás írta:Én lennék a legboldogabb, ha nem lenne igazam. De akét térd összerúgott, aztán ne legyen igazam.barca99 írta:Jól érzed magad vészmadár szerepben? Ezt már eljátszottad meccs előtt is. Kezd unalmas lenni.varga tamás írta:Na ez faxa, Messi nem fog játszani az El Classicón, ebben biztosak lehetünk.
Kérdés, hogy csak felületi sérülés keletkezett, vagy húzódás is van a dologban. Még egyszer mondom: ne legyen igazam, és rúgjon gólt/gólokat a real ellen!
És azért messzemenő következtetést ne vonjunk le: ez a Valencia nem a atvalyi-tavalyelőtti Valencia. Harmatgyenge csapat, mindenféle elképzelés nélkül. Még a racing is győzött a Mestallában, akkor nekünk is illik. Még ilyen idegenbeli szereplés mellett is.
Ezzel együtt örömmel nézem a csapatot, Samu fantasztikus, Gudjohnsen sem okoz csalódást, a védelmet nem állították komolyabb feladat elé. Xavi magabiztosan irányít a középpályán, jó passzokal.
A bíró pedig észrevétlenül tevékenykedik.
Remélem most nem lesz igazad, amugy neked vagy nagyoniagazad van vagy nagyon nem most remélem az utobivarga tamás írta:Na ez faxa, Messi nem fog játszani az El Classicón, ebben biztosak lehetünk.
30 centiről??? :O ilyen rossz a szemed?Ilúvatar írta:nem tom megmondani... a térde nézett ki rosszul, erre meg combról van szó itt... köbö 30 centiről nézem a tévét, szal TÉRD VOLT AZ!!!!Pedro10 írta:"Sajnos jó esély van rá, mikor ment le, a bal "hátsó combját" "simogatta"
........szakadás........ "
Megrugták? Vagy meghuzódott?
Igen. Mikor nincs hasznára a csapatnak akkor nem padozott, pedig kellett volna. Most hogy hasznosan játszik, leülteti a padra.merx írta:eddig az volt a baj, hogy nem padozott most meg az, hogy padozik![]()