Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egy f.szból ne ítéld meg az összeset.messi7719 írta:Most örülhet az a realos aki kiírta a madridistán a fórumra hogy reméli hogy Messit lerúgja valki és nem játszhat ellenük.Ennyit róluk.
bár a próféta szólna belőled... én szkeptikus vagyok!Boixos írta:azért van még olyan zsugás a csapatban, akit nem zavar a labda.tudomka958 írta:szép dolog a kollektív tudatra apellálni,csak az nem csinálja meg a cselt és nem ad gólpasszokat ,mint ma a kicsi...Boixos írta:ha már megtörtént a baj, akkor remélem a jövő héten a Klub mellett azért a messiért is játszanak a srácok, aki a legutóbbi otthoni klasszikuson egyedül húzta ki a szarból a brigádot a három góljával!
FORCA BARCA!!! FORCA MESSI!!!!!!!
és hát ez egy plusz motivációt is jelenthet a beleszarás ellen, h egy olyan gyerekért is játszanak, aki minden meccsen, vagy legalábbis a legtöbb meccsen a szívét-lelkét kiteszi a pályára.
bár a próféta szólna belőled... én szkeptikus vagyok!Boixos írta:azért van még olyan zsugás a csapatban, akit nem zavar a labda.tudomka958 írta:szép dolog a kollektív tudatra apellálni,csak az nem csinálja meg a cselt és nem ad gólpasszokat ,mint ma a kicsi...Boixos írta:ha már megtörtént a baj, akkor remélem a jövő héten a Klub mellett azért a messiért is játszanak a srácok, aki a legutóbbi otthoni klasszikuson egyedül húzta ki a szarból a brigádot a három góljával!
és hát ez egy plusz motivációt is jelenthet a beleszarás ellen, h egy olyan gyerekért is játszanak, aki minden meccsen, vagy legalábbis a legtöbb meccsen a szívét-lelkét kiteszi a pályára.
Jó persze vannak ők,de olyat egyiköjük se tud nyújtani mint Messi.Roberto Carlos meg Cannavaro azt se tudták hol a labda,és az meg a bernabeuban volt.Szerintem őt nem lehet pótolni.Grege írta:Őszinte leszek, én annak is tudok örülni, ha egy hónapon belül visszakapjuk. Mindig mindenki mondta, h az ő játékában sajnos mindig benne van a sérülés, és eddig (lekopogom) ebben az évben még súlyosabb sérülés nélkül megúszta... Még mindig jobb, h most történt ez, mintha Eto'o távollétében hiányzott volna ő is.
Van Iniestánk, Deconk, Ronnienk, Xavink, jelenleg nagyjából mind jó formában, meg kell oldani az időleges pótlását, ammennyire csak lehet.
azért van még olyan zsugás a csapatban, akit nem zavar a labda.tudomka958 írta:szép dolog a kollektív tudatra apellálni,csak az nem csinálja meg a cselt és nem ad gólpasszokat ,mint ma a kicsi...Boixos írta:ha már megtörtént a baj, akkor remélem a jövő héten a Klub mellett azért a messiért is játszanak a srácok, aki a legutóbbi otthoni klasszikuson egyedül húzta ki a szarból a brigádot a három góljával!
szép dolog a kollektív tudatra apellálni,csak az nem csinálja meg a cselt és nem ad gólpasszokat ,mint ma a kicsi...Boixos írta:ha már megtörtént a baj, akkor remélem a jövő héten a Klub mellett azért a messiért is játszanak a srácok, aki a legutóbbi otthoni klasszikuson egyedül húzta ki a szarból a brigádot a három góljával!
ha a dolog jó oldalát nézzük (mondjuk ha van ilyen egyáltalán...messi7719 írta:Messi nem pótolható,soha nem lesz az.Ugyan ki fog vasárnap hármat rúgni a Realnak?Schuster már három hónapja őt figyeli,mindenki ráhegyezte ki ezt a meccset és tessék!Nagyon rossz volt látni,ahogy egyik pillanatba még sprintel aztán megszerzi a labdát hátra passzol és megállt.Nem a labdát követtem hanem őt,rossz volt nézni amikor lefeküdt!Mint a Chelsea ellen.
Zozzy 5 írta:Majd cipész jól beopja, most szervezheti át a taktikáját, nem kell 11 embert ráállítani![]()
Ves
zteség, veszteség, de pótolható. Legalábbis a ma látottak alapján.
mekkora máLionel85 írta: http://www.youtube.com/watch?v=BXfH11v0foA
A Bravo-díj az övé lett.Rivaldo11 írta:Reális a szavazás eredménye, mert -sajnos-Leonak nem sikerült nyernie semmit.
Olimpiát még nyerhet.FCB_gábor írta:Jó a pr-ja a srácnak. Én még Kanouté-t és Tottit elé tettem volna, igaz Kakat nem.
Argentín játékosként azért ez kiváló. Sajnos jövőre megint nem lesz győztes az eb miatt. Akkor valósznű Ronaldo viszi majd a pálmát.
Jah Grat neki!