2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem ugy kicsit Messis a játéka.. jó passzokat ad gyors mint a veszedelem és a játéka a mozgása kicsit rá hasonlít. Aztán meglátjuk..Komiszka írta:Nem úgy fejlődik mint Bojan?? Lehet csak elfogult vagyok, de nekem sokkal jobban tetszik Dos Santos játéka mint Bojané, olyan kiszámíthatatlan a srác sztem jobb lesz mint Bojan
Egyetértek!Kb milliárd ember nézte a meccset:),tuti egy kicsit tele volt a gatya!És mint azt már írtam,ennek ellenére nem játszott roszabbul mint bárki más...!varga tamás írta:Már ne is haragudjatok, de a felnőtt csapatnál négy hónapja van. Fiatal, biztos meg is van illetődve, lámpalázas. Azt meg ne várjátok tőle, hogy élete első El Classicóján kicselez 6 madridit, közben vet három szaltót, egy leszúrt Rittbergert, Casillast helyből átugorja és a bal felsőbe helyezi a golyót. Mert kb. ilyen szinten kritizáljátok.
Puyol és Iniesta nem is szupertehetségnek lett beharangozva, Giovannival ellentétben. Lehet, majd jo játékos lex, de nem biztos, h lex annyira jo, h 1x be is férjen a Barca csatársorába. Pl. ha Ronaldinho elmenne, mindenképpen kéne helyette vki, Gio nem tudná potlását megoldani.barca99 írta:LG, most komolyan. Iniesta vagy Puyol, amikor felkerült első évükben mutattak vmi nagyot? Sztem türelmetlen vagy. A felkészülési időszak legjobb játékosa volt. Sztem csak normális ütemben fejlődik és 2-3 évad múlva lesz belőle egy nagyon jó játékos (mint az említett kettő).LG írta:Én csak őt kritizálom. Krkiccel teljesen meg vagyok elégedve, rajta látxik, h hatalmas játékos lex, most is lenditett egy kicsit a 0 játékunkon, és ő tette Casillast 1edül probára, ami ciki, de ez van.
Gio meg tul lett sztárolva, sztem ő belőle nem lex igazán nagy játékos
LG, most komolyan. Iniesta vagy Puyol, amikor felkerült első évükben mutattak vmi nagyot? Sztem türelmetlen vagy. A felkészülési időszak legjobb játékosa volt. Sztem csak normális ütemben fejlődik és 2-3 évad múlva lesz belőle egy nagyon jó játékos (mint az említett kettő).LG írta:Én csak őt kritizálom. Krkiccel teljesen meg vagyok elégedve, rajta látxik, h hatalmas játékos lex, most is lenditett egy kicsit a 0 játékunkon, és ő tette Casillast 1edül probára, ami ciki, de ez van.
Énis ugyan ezt gondolom!LG írta:Én csak őt kritizálom. Krkiccel teljesen meg vagyok elégedve, rajta látxik, h hatalmas játékos lex, most is lenditett egy kicsit a 0 játékunkon, és ő tette Casillast 1edül probára, ami ciki, de ez van.
Mondjuk ez szép, s találó. Nem mindenki Fabregas.Türelem. Ők meghálálják.
há de deG-Jay írta:Azthiszem egy dícséret kijárna Giovani-nak, nagyon okosan passzolta le a lasztit Gudjánosnak! Nem volt forrófejű, nem vállalta maga, önzetlen volt, és nekem ez tőle többet ér mintha gólt lőtt volna!
Há de nem?
G.
Háát.. msot azt írják hogy bokájával van egy kis sérülés.. multkori meccsen aztmondták hogy felépült..fcbarcelonazsombi írta:Dos Santos még mindig sérült. Nem csak egy kis sérülése volt ???