Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem azért is furcsa a dolog, mert Eto'o sérüléséról a pontos diagnózis csak a meccs után érkezett meg, itt meg már a félidőben, 10 perccel később be is mondták. Meg, az ilyen sérüléseknél oda szoktak kapni a combjukhoz, Messinél ezt még véletlenül sem láttam, legalábbis a copmbját nem fájlalta.barca99 írta:Elég sok ilyen (comb)izomszakadás történt idén. Ki ült közzülük vissza a padra?![]()
Eto'o-nak is nagyon sokat kellett ágyban feküdnie. Messi meg egyből kijöhet utánna a kispadra? Nem vagyok orvos, nem értek hozzá, de nekem nagyon gyanús.
A végén Helguera majd fel robban az idegtől,olyan vörösIlúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=eoy6SvTl ... ure=relate
Az a baj, hogy egy esetleges kamu hír a sérüléséről nem csak az egyik végletet jelentheti...barca99 írta:Elég sok ilyen (comb)izomszakadás történt idén. Ki ült közzülük vissza a padra?![]()
Eto'o-nak is nagyon sokat kellett ágyban feküdnie. Messi meg egyből kijöhet utánna a kispadra? Nem vagyok orvos, nem értek hozzá, de nekem nagyon gyanús.
Ha egy játékos combizomszakadást kap elég ritkán ül a kispadra..Ilúvatar írta:Ronaldinho&Barca írta: U: Miért ült le a kispadra a végén?
respect.realm89 írta:Most olvasomSajnálom hogy megsérült, komolyan, a ténynek hogy nem játszik ellenünk persze örülök, mint minden madridista, de egy normális ember nem kíván sérülést még a legnagyobb rivális játékosának sem...szóval mielőbbi jobbulást neki
Adná az ég..Asys írta:Szeretem az összesküvés elmélteket ezért most is gyártottam egy picit:
Messi tegnap könnyedén megsérültezért Frank lecserélte aztán szóltak az orvosoknak, hogy mondják azt Messi egy hónapra dőlt ki és kihagyja a klasszikust, de valójában semmi baja csak beakarták etetni a Reált, hogy ne készüljenek Messi játékára meg arra a taktikai variánsra amire az ő játéka ad lehetőséget!
![]()
![]()
![]()
Remélem most az egyszer bejön az elméletem...![]()
és játszani fog!!!!!!
És tényleg igaz lenne!Asys írta:Szeretem az összesküvés elmélteket ezért most is gyártottam egy picit:
Messi tegnap könnyedén megsérültezért Frank lecserélte aztán szóltak az orvosoknak, hogy mondják azt Messi egy hónapra dőlt ki és kihagyja a klasszikust, de valójában semmi baja csak beakarták etetni a Reált, hogy ne készüljenek Messi játékára meg arra a taktikai variánsra amire az ő játéka ad lehetőséget!
![]()
![]()
![]()
Remélem most az egyszer bejön az elméletem...![]()
és játszani fog!!!!!!