Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem isLa Pulga írta:Vége a sulinak!Nagyon örülök most.![]()
Volt ajándékozás is. Autós naptárat kaptam.
Ez tényleg nagyon gáz, őszintén sajnálom a csapattársaidat. Te is vigyázz magadra, nagyon szomorú lennék, ha történne valami Veled!Szandi írta:Asszem Magyarország, szeretett kishazánk újból megmutatta, gyerekeim, lehet még lejjebb süllyedni, nem kell izgulni, nincs még vége.-.
Ártatlan, Fradis csapattársaim, akik még csak 14 évesek, békésen mennek haza az FTC címeres cuccaikban meccs után, 9 körül, amikor meghallják, hogy 3, mondjuk úgy, sötét bőrű, magyar nyelvű "úriember" a következő kiáltásokkal hívja magukra a figyelmüket:
" Másodosztályú r.b.nc.k!
És ezek után meg akarták őket késelni egy rohadt nagy késsel. Kb annyi volt a szerencse, h éppen jött a metró és valahogy gyorsan felrohantak... persze oda is utánuk mentek, csak másik kocsiba...
Ez egyszerűen hihetetlen ami itt folyik.
Uh, bocsi csak most olvastam... Január közepéig nem tanácsos semmilyen sportot űznöm. Egy kisebb ütés és irány a műtő...VIII.Henrik írta:Bakker! Ez a legrosszabb, hogy nem lehet focizni! Nekem még nem tört el orrom, csak az ujjaim ficamodtak ki párszor, és az bosszantott benne a legjobban, hogy nem kézizhettem amíg fel nem épültek az ujjaim.![]()
Mennyi idő alatt jössz rendbe? Mi a várható dátum a doki szerint?
Semmit nem kaptam, csak vigyázni kell vele nagyon.Primitive írta:Uh, öröm az ürömben! De, mondd már el, hogy kaptál e valamiféle védelmet jelentő alkalmatosságot az orrodra?Kluivertinho írta:Elmozdulás nélküli törés. Nem kell műteni![]()
![]()
Viszont semmi foci a teljes gyógyulásig![]()
Köszi a jókívánságokat!
Uh, öröm az ürömben! De, mondd már el, hogy kaptál e valamiféle védelmet jelentő alkalmatosságot az orrodra?Kluivertinho írta:Elmozdulás nélküli törés. Nem kell műteni![]()
![]()
Viszont semmi foci a teljes gyógyulásig![]()
Köszi a jókívánságokat!
Orr-ra gipszet, szerintem ez nonszensz... Ha csak viccnek szántad, akkor bocsiVIII.Henrik írta:Jobbulást!
U.I.: Járó gipszet kapsz majd asz orrodra azé' ?!- Sorry
Bringával jégre mentem tegnap. Nem kellett volna... Bal lábon zúzódások...barca99 írta:Összegezve:
-estél egy nagyot
-beverted a fejed az éjjeliszekrénybe![]()
-eltörted az orrod
Mindezt 24 óra altt? Tudsz élni b+...
Ó ez már egy újabb...barca99 írta:Tegnap kiírtad msnre, hogy mekkorát estél... Ez ugyanaz? Mert ha nem, akkor kvára vigyázz magadra, mert nem lesz ez így jó.
Kellemetlen.Kluivertinho írta:Basszameg! Eltört az orrom.![]()
Megbotlottam és nekiestem a szekrénynek. Irány a fül-orr gégészet!
![]()
![]()
Hát ez elég nagy balszerencse.... Mielőbbi gyógyulást Klui!Kluivertinho írta:Basszameg! Eltört az orrom.![]()
Megbotlottam és nekiestem a szekrénynek. Irány a fül-orr gégészet!
![]()
![]()